Ljutomerčani še enkrat več dokazali, da so odlični šahisti

V avstrijskem Murecku je potekal 18. mednarodni mladinski šahovski turnir, katerega so se udeležili tudi ljutomerčani Barbara, Jernej in Luka Skuhala sicer člani ŠD Radenska Pomgrad iz Murske Sobote in dosegli lep uspeh.

petek, 12. avgust 2011 ob 10:431

Na ljutomersko kopališče tudi danes prost vstop

V okviru 55. praznika Občine Ljutomer, je bil včeraj tudi prost vstop na kopališče Ljutomer. Ker je bilo slabo vreme, je prost vstop tudi danes.

sreda, 10. avgust 2011 ob 08:55

Nogometni turnir se je končal na (pre)polnem trgu

V soboto je NK Ljutomer v sodelovanju z Občino Ljutomer ob 55. prazniku občine pripravil 7. Nogometni turnir v spomin na Jožeta Lebarja – Juša.

nedelja, 7. avgust 2011 ob 23:452

Poučno - strokovni kolesarski vikend

Danes sta županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in podžupan Janez Vencelj sprejela kolesarske vodiče Međimurske in Varaždinske županije ter Podravja in Pomurja 1. generacije (Međimursko veleučilišče v Čakovcu).

sobota, 6. avgust 2011 ob 09:24

Ljutomerski podžupan čestital prvi generaciji kolesarskih vodičev

V Toplicah Sveti Martin na Muri na Hrvaškem je v nedeljo predala univ. spec. Ivana Bujan, dipl. oec. desetim udeležencem iz Slovenije in desetim udeležencem iz Hrvaške certifikate o uspešno opravljenem usposabljanju in izpitih za kolesarske vodiče Pomurja in Podravja ter Međimurske in Varaždinske županije.

sreda, 3. avgust 2011 ob 18:483

Po nogometu, zabava z Modrijani

Nogometni klub Ljutomer v soboto, 6. avgusta 2011 v sklopu 55. praznika občine Ljutomer pripravlja sedmi nogometni turnir v spomin na Jožeta Lebarja, na katerem bodo od 9.30 ure naprej na stadionu v Ljutomeru nastopile ekipe Rakičana, Ormoža, Središča ob Dravi in Ljutomera.

ponedeljek, 1. avgust 2011 ob 10:043

Po prvi tretjini poletne lige v vodstvu Precetinci/Radoslavci

Športno društvo Mala Nedelja že vrsto let v času poletnih počitnic organizira tekmovanje v nogometu med ekipami iz vasi KS Mala Nedelja in Radoslavci. V letošnji Poletni ligi, kakršen jenaziv tekmovanja, sodeluejo: sestavljena ekipa vasi Precetinci in Radoslavci, Drakovci, Kuršinci, Bodislavci, Mala Nedelja in Moravci ter kot gostje nogometaši iz bližnjih Trnovec.

nedelja, 10. julij 2011 ob 15:42

Ta vikend nočno kopanje v Ljutomeru

Ta konec tedna, v petek, 8. in v soboto, 9. julija 2011 bo na Letnem kopališču v Ljutomeru potekalo nočno kopanje, kjer se boste lahko osvežili v bazenu od 20. do 23. ure pod reflektorji in bazensko razsvetljavo. Cena vstopnine je nespremenjena, veljajo pa popoldanske tarife, kar je 1,50 evra za dijake in študente ter 1,80 evra za odrasle.

sreda, 6. julij 2011 ob 22:052

V Križevcih dobili Skate park

Občina Križevci pri Ljutomeru je lansko leto na razpisu Evropskega kmetijskega sklada za regionalni razvoj podeželja pridobila okoli 400 tisoč evrov za obnovo vaškega jedra v Križevcih, katerega projekt je bil ocenjen na okoli 600 tisoč evrov. Tako so na območju poslovno-stanovanjskega objekta zgradili dve avtobusni postajališči, uredili kolesarsko pot, postavili otroška igrala in skate park ter obnovili cesto, ki vodi do tega objekta.

torek, 5. julij 2011 ob 13:058

Na Ptujskem jezeru padla svetovni in Guinnessov rekord

Na Ptujskem jezeru na prvem slovenskem vejkparku, je včeraj ekstremni športnik Borij Levski postavil nov svetovni in Guinnessov rekord v deskanju na vodi. V wakeboardanju, kot se disciplina imenuje, je Levskemu uspelo po plavajoči rampi drseti 45 metrov. Neuradni svetovni rekord drsenja po plavajoči rampi je doslej znašal 37 metrov, uradni Guinnessov rekord pa 30 metrov.

nedelja, 3. julij 2011 ob 09:19