NTK Spin Mala Nedelja po jesenskem delu na 6. mestu

Končan je jesenski del tekmovanja v veteranski namiznoteniški ligi ŠZ Puconci, v kateri sodelujejo tudi tekmovalci NTK Spin od Male Nedelje. V 11. krogu so v telovadnici OŠ Mala Nedelja premagali ekipo Polane z rezultatom 6:4. Z osvojenimi 13 točkami so jesenski del končali na šestem mestu med dvanajstimi ekipami. Za NTK Spin so igrali: Miran Štefanec, Milan Murkovič, Kevin Belšak in Andrej Geč.

nedelja, 16. januar 2011 ob 11:55

Sobotni veleslalom odpovedan

Sobotni veleslalom 47. Zlate lisice v Mariboru je zaradi razmer na progi bil odpovedan. Tina Maze je takrat zasedala odlično 2. mesto. Sprva je odločitev, ali veleslalom bo, bila znana tik pred tekmo, nato pa so po 25. tekmovalkah veleslalom odpovedali. Na pohorski strmini so se zaradi visokih temperatur hitro naredile luknje, tekmovalke s številkami nad 15 pa so začele nabirati ogromne zaostanke in tako je Fis tekmo prekinil in odpovedal.

sobota, 15. januar 2011 ob 18:271

Po poteh Pohorskega bataljona

Pohodniki TD Mala Nedelja - Radoslavci že po tradiciji pričenjajo sezono pohodov takoj v začetku leta. V preteklih letih so si kot cilj prvega pohoda določili vrh Boča ali Donačke gore,letos pa so se prvič podali na prizorišče poslednjega boja Pohorskega bataljona. Trinajst pohodnic in pohodnikov je v soboto, 8. januarja, skupaj z okrog dvatisoč udeleženci prehodilo 18 km dolgo pot od Rogle do Osankarice.

sreda, 12. januar 2011 ob 10:491

Ta konec tedna 47. Zlata lisica

Tekmovanje za Zlato lisico na pohorski strmini prirejajo že vse od leta 1964. Ta konec tedna bo na sporedu že 47. po vrsti. Pohorski praznik bo v petek ob 17. uri na Trgu svobode v Mariboru s koncertom začela skupina Siddharta, kjer bodo uro pozneje slovesno odprli tekmovanje, ob 18.15 pa izžrebali številke za sobotni veleslalom.

sreda, 12. januar 2011 ob 10:39

PŠK 2 dobil mestni derbi

V soboto, 8. januarja, je v dvorani ŠIC v Ljutomeru potekal prvi mestni derbi v Bioplin Gjerkeš Pomurski košarkarski ligi 2010/11 med ekipama PŠK Ljutomer 1 in PŠK Ljutomer 2. Slednji so na tekmo prišli manj številčni, zbralo se jih je le šest, medtem, ko so bili pri starejših kolegih skoraj v polni postavi. Zanimanje za derbi je bilo kar veliko, saj je tribune napolnilo lepo število obiskovalcev. PŠK 2 zaseda vrh lestvice, PŠK 1 pa je s tem doživel prvi letošnji poraz.

torek, 11. januar 2011 ob 11:04

ŠD Nočni ftiči še naprej odlično, ŠD Babinci dosegli prvi gol

8. januarja, se je odigralo 4. kolo zimske lige malega nogometa Športne zveze (ŠZ) Ljutomer za člane v Športni dvorani ŠIC Ljutomer. Še naprej odlično igrajo ŠD Nočni ftiči, ki imajo edini štiri zmage. Najvišjo zmago je dosegla ekipa KMN Meteorplast, ki je ekipo Raven ovinek - bet. izdelki Mešič odpravila s 4:0, ŠD Babinci pa so dosegli prvi gol.

nedelja, 9. januar 2011 ob 17:45

V fitnesu Ljutomer na nekoga izmed vas čaka nov skuter

V fitnes centru Ljutomer v Športni dvorani ŠIC bodo letos nekoga izmed članic in članov, rednih obiskovalcev bogato nagradili. Nekoga izmed njih bodo namreč 25. maja 2011 izžrebali in mu podarili nov skuter! Ta srečnež ste lahko tudi vi, če boste obiskovali fitnes in vadili, kjer svoje moči za nove zmage nabira tudi judoistka Urška Potočnik, dobitnica bronaste kolajne iz lanskih olimpijskih iger mladih v Singapurju.

četrtek, 6. januar 2011 ob 20:08

Na drugem turnirju slavili AS Strašek

Športno društvo Altafin iz Stročje vasi je v športno-izobraževalnem centru (ŠIC) v Ljutomeru pripravilo drugi turnir v malem nogometu, na katerem je nastopilo 18 ekip. Prvo mesto je pripadlo ekipi AS Strašek iz Podplata, ki je v finalu z 2:1 premagala domači Altafin. Tretje mesto je osvojila ekipa Avtoličarstvo Škrinjar iz Stročje vasi.

ponedeljek, 3. januar 2011 ob 11:25

V nedeljo 2. turnir v malem nogometu športnega društva Altafin

V nedeljo, 2. januarja 2011, se bo v Športno-izobraževalnem centru (ŠIC) Ljutomer odvijal 2. turnir v malem nogometu, ki ga prireja športno društvo Altafin - Stročja vas. Prijavljenih je 17 ekip, denarni sklad pa je 1.400 evrov. Turnir se prične ob 9. uri, finale pa bo predvidoma ob 20. uri. Vabljeni.

petek, 31. december 2010 ob 13:46

Štefanov pohod na Jeruzalem

26. december - Štefanovo, dan ko se vsako leto z družino odpravimo na Jeruzalem z baklami. Pohod se začne v Ljutomeru na Glavnem trgu in ima cilj na Jeruzalemu. Med potjo so postojanke na katerih se pohodniki brezplačno okrepčajo, se pogovorijo in tako počasi nadaljujejo pot proti Jeruzalemu. Na vsakem križišču se nam nekdo pridruži in letos se nam je pridružila zelo zanimiva dvojica, Poštar Pavli in Božiček, katera sta delila najmlajšim pohodnikom bonbone.

ponedeljek, 27. december 2010 ob 18:59