Vodilni Rakičan poražen v Ljutomeru

Ljutomerska članska nogometna ekipa NK Ljutomer je v 20. krogu Pomurske lige doma premagala vodilno ekipo NK Rakičan z rezultatom 3:0. Gole so dosegli Denis in Tadej Vogrinec ter Žiga Smodiš. S to zmago so se ljutomerčani povzpeli na sedmo mesto lestvice, naslednji vikend pa gostujejo pri ekipi Virs Bistrica.

nedelja, 1. maj 2011 ob 20:551

V Veržeju slavili domačini

ŠD NK Veržej je pripravil tradicionalni že 46. članski prvomajski nogometni turnir za pokal občine Veržej, ki se je odvijal v sredo 27. aprila. Na turnirju so nastopile ekipe NK Dokležovje (član 1. lige MNZ M. Sobota), NK Kema Puconci (član Pomurske lige), NK Polana (član MNZ Lendava) ter domačini NK Veržej, ki so na koncu tudi slavili, ko so v finalu z 1:0 premagali ekipo NK Kema Puconci.

petek, 29. april 2011 ob 19:50

Na mednarodnem turnirju ameriškega nogometa tudi ekipa Murska Sobota Storks

Ameriški nogomet na slovenskem je v samo sedmih letih zrasel iz neorganizirane igre na ulici, v uraden šport s svojim državnim prvenstvom in reprezentanco, ki Slovenijo zastopa na mednarodnih tekmovanjih. Tudi Pomurje ima svojo ekipo, Murska Sobota Storks, ki bodo nastopili na turnirju v Šoštanju.

petek, 29. april 2011 ob 11:34

Številni pohodniki prehodili Misijonsko pot

Čudovito vreme, prelepa narava, veliko število veselih ljudi in prijaznost domačinov ob poti, vse to je zaznamovalo današnji Velikonočni pohod po misijonski poti v Mali Nedelji in okolici. Veliko število ljubiteljev narave in pohodništva, manjkali niso niti redni obiskovalci iz Domžal, se je zbralo ob hotelu Bioterme, kjer je že tako prešerno razpoloženje še podžgal harmoikar.

ponedeljek, 25. april 2011 ob 19:00

Ljutomerčani dosegli točko na gostovanju v Petišovcih

Ljutomerčani se iz gostovanja v Petišovcih vračajo s točko, potem ko so v 19. krogu Pomurske lige z domačo ekipo remizirali z rezultatom 2:2. Vsi zadetki so bili doseženi že v prvem polčasu, oba gola za ljutomersko ekipo pa je dosegel David Mihalič. V naslednjem krogu, prihodnji vikend, v Ljutomer prihaja vodilna ekipe lige NK Rakičan.

ponedeljek, 25. april 2011 ob 14:41

46. članski prvomajski turnir v Veržeju

ŠD NK Veržej vabi na tradicionalni že 46. članski prvomajski turnir nogometni turnir za pokal občine Veržej, ki bo letos v sredo 27. aprila. Na turnirju bodo nastopile ekipe NK Dokležovje (član 1. lige MNZ M. Sobota), NK Kema Puconci (član Pomurske lige), NK Polana (član MNZ Lendava) ter domačini. Turnir se prične ob 9.30 zjutraj, podelitev pokalov pa je predvidena ob 20.00.

četrtek, 21. april 2011 ob 19:35

Ribolov in kegljanje upokojencev

Ribiška sekcija pri Društvu upokojencev Radenci je izvedla letošnje društveno tekmovanje v športnem ribolovu. Sodelovalo je skupno ducat ribičev, ki so se namakanja trnkov v Hrastju Moti lotili kar dvakrat, 7. in 14. aprila. Tako je po seštevku ribjega ulova dveh tekmovalnih dni zmagal Martin Škrlec, ki so mu natehtali 24,140 kg ulova.

četrtek, 21. april 2011 ob 19:30

Srečanje invalidov treh držav

Medobčinsko društvo invalidov Murska Sobota, ki ga s sedežem v Murski Soboti kot predsednik vodi Rudolf Kulič, že vrsto let na različne načine sodeluje z invalidskimi organizacijami v sosednjih državah. Tako je minulo soboto to društvo bilo gostitelj mednarodnega druženja invalidov treh sosednjih držav: Slovenije, Avstrije in Madžarske. V Radencih.

četrtek, 21. april 2011 ob 12:25

Velikonočni pohod po Misijonski poti v ponedeljek, 25. aprila

Turistično društvo Mala Nedelja-Radoslavci vabi v ponedeljek, 25. aprila, na prvi letošnji pohod. Za ljubitelje narave in pohodništva je zbirališče ob 9. uri pred hotelom Bioterme, od tam bomo krenili na Misijonsko pot Sv. bratov Cirila in Metoda. Skozi Hanželove grabe se bomo povzpeli v Malo Nedeljo in naprej do izvira Kršovščak, kjer naj bi po ljudskem izročilu krščevala Ciril in Metod.

četrtek, 21. april 2011 ob 10:011

Ljutomerčani poraženi v Gančanih

Po uspešnem začetku spomladanskega dela lige, ko so člani ekipe NK Ljutomer v Pomurski ligi dosegli tri zmage in en neodločen izid v štirih tekmah, so v 18. krogu izgubili v Gančanih z rezultatom 2:1. Vsi trije zadetki so padli že v prve pol ure igre, gol za ljutomersko ekipo pa je dosegel Samo Smodiš. V naslednjem krogu, prihodnji vikend, ljutomerčani gostujejo pri zadnjeuvrščeni ekipi v Petišovcih, potem pa v Ljutomer prihaja vodilna ekipa lige NK Rakičan.

nedelja, 17. april 2011 ob 19:03