Velikonočni pohod po Misijonski poti v ponedeljek, 25. aprila

Turistično društvo Mala Nedelja-Radoslavci vabi v ponedeljek, 25. aprila, na prvi letošnji pohod. Za ljubitelje narave in pohodništva je zbirališče ob 9. uri pred hotelom Bioterme, od tam bomo krenili na Misijonsko pot Sv. bratov Cirila in Metoda. Skozi Hanželove grabe se bomo povzpeli v Malo Nedeljo in naprej do izvira Kršovščak, kjer naj bi po ljudskem izročilu krščevala Ciril in Metod.

četrtek, 21. april 2011 ob 10:011

Ljutomerčani poraženi v Gančanih

Po uspešnem začetku spomladanskega dela lige, ko so člani ekipe NK Ljutomer v Pomurski ligi dosegli tri zmage in en neodločen izid v štirih tekmah, so v 18. krogu izgubili v Gančanih z rezultatom 2:1. Vsi trije zadetki so padli že v prve pol ure igre, gol za ljutomersko ekipo pa je dosegel Samo Smodiš. V naslednjem krogu, prihodnji vikend, ljutomerčani gostujejo pri zadnjeuvrščeni ekipi v Petišovcih, potem pa v Ljutomer prihaja vodilna ekipa lige NK Rakičan.

nedelja, 17. april 2011 ob 19:03

Na 9. Blaguškem teku tudi tek v spomin preminulemu prijatelju

Športno društvo Videm združuje aktivne športnice in športnike, kakor tudi športne rekreativce v občini Sv. Jurij ob Ščavnici. Poleg uspehov na športnih tekmovanjih se ponašajo tudi kot odlični organizatorji številnih tekmovanj. Njihov najobsežnejši in tudi najzahtevnejši projekt je vsekakor vsakoletni Blaguški tek, katerega so v soboto, 16. aprila, pripravili že deveto leto zapored.

nedelja, 17. april 2011 ob 16:561

PŠK Ljutomer 1 prvaki Bioplin Gjerkeš PKL 2010/2011

V Ljutomeru je v športni dvorani ŠIC, v soboto potekal finalni turnir najboljših štirih ekip rednega dela Bioplin Gjerkeš Pomurske košarkarske lige (PKL) 2010/2011. Prvaki so postali igralci prve ljutomerske ekipe PŠK Ljutomer 1, ki so v napetem finalu ugnali ekipo KD Sobota z rezultatom 68:66. Tretje mesto je osvojila ekipa KK Paloma Sladki Vrh, ki je na tekmi za tretje mesto premagala ekipo PŠK Ljutomer 2.

sobota, 16. april 2011 ob 22:311

V Radencih o signalizaciji poti

Na Zavodu za turizem in šport Radenci so prisluhnili nasvetu arhitekta Marjana Petkovška o gozdni signalizaciji ter sklicali srečanje zainteresiranih, da se dogovorijo o označevanju številnih poti v Občini Radenci, ki jih obiskujejo turisti, izletniki, popotniki, pohodniki, pa tudi šolarji, ko gre za učne poti.

ponedeljek, 11. april 2011 ob 13:374

V Ljutomeru brez zadetkov

V soboto, 9. aprila, je ljutomerska članska nogometna ekipa NK Ljutomer v 17. krogu Pomurske lige gostila nogometaše NK Turnišča. Nogometaši NK Ljutomer, ki so odlično začeli spomladanski del lige s tremi zmagami, so tudi tokrat ostali neporaženi. Tekma se je sicer končala brez zadetkov. V naslednjem krogu, prihodnji vikend, ljutomerčani gostujejo v Gančanih.

sobota, 9. april 2011 ob 21:27

Turška amaterska reprezentanca premočna za slovensko

Danes sta se v Veržeju pomerili turška amaterska nogometna reprezentanca Ankara in slovenska MNZ Murska Sobota. Turški nogometaši so bili premočni za našo ekipo in so slavili s 3:1. S tem so se Turki uvrstili v drugi del tekmovanja, slovenska reprezentanca pa je osvojila drugo mesto. V drugi tekmi v Križevcih v Prekmurju je slavila reprezentanca South East FYROM iz Makedonije nad izraelsko FC Carmiel Safed z rezultatom 2:0.

sobota, 9. april 2011 ob 18:562

Slavili slovenska in turška amaterska reprezentanca

Danes sta na Amaterskem tekmovanju reprezentanc - Regions Cup 2011 bili odigrani tekmi med slovensko amatersko reprezentanco MNZ Murska Sobota in izraelsko FC Carmiel Safed ter med amaterskima reprezentancama Ankara iz Turčije in South East FYROM iz Makedonije. MNZ Murska Sobota je v Križevcih v Prekmurju zmagala z rezultatom 3:1, Ankara pa v Veržeju s 3:0. Preostali tekmi bosta odigrani v soboto.

četrtek, 7. april 2011 ob 18:31

Najboljši v kartanju

Društvo upokojencev Radenci je v ponedeljek, 4. aprila, od 14. ure dalje v Okrepčevalnici Simona v Finžgarjevi ulici v Radencih organiziralo društveno tekmovanje članic in članov v igranju kart – šnopsa. Sodelovalo je skupno 20 tekmovalk in  tekmovalcev. V prvem krogu tekmovanja jih je odpadlo 10, v drugem krogu pet in po tretjem krogu je ostala trojica najboljših. V finalu sta se pomerila dva Stanka. Zmagal je Stanko Ilješ pred Stankom Borkovičem, tretje mesto pa je, tako kot ...

torek, 5. april 2011 ob 18:461

Amatersko tekmovanje nogometnih reprezentanc v Veržeju in Križevcih

V času od 5. do 9. aprila 2011 se bo na območju MNZ Murska Sobota odvijalo Amatersko tekmovanje reprezentanc - Regions Cup 2011. Amaterska reprezentanca MNZ Murska Sobota je v letu 2010 postala prvak amaterskih reprezentanc MNZ in bo tako v tem času zastopala NZS v tekmovanju Regions Cup 2011. Tekme bodo odigrane v Veržeju in Križevcih v Prekmurju.

torek, 5. april 2011 ob 09:33