Radgonski kickboxer Dejan Vajs prvi

V soboto, 6.11.2010 je v Zagorju potekal že 27. Slovenia Open turnir v kickboxingu.Tekmovanje v Zagorju je eno najstarejših tovrstnih tekmovanj v Sloveniji na katerem so v zgodovini sodelovali nosilci medalj iz največjih tekmovanj.

torek, 9. november 2010 ob 11:15

17. Magdičev memorial

Društvo paraplegikov Prekmurja in Prlekije, s sedežem v Murski Soboti, je bilo tradicionalno dober organizator tradicionalnega meddruštvenega tekmovanja v kegljanju za Magdičev memorial. 5. novembra je to tekmovanje že sedemnajstič potekalo na kegljišču Kegljaškega kluba Radenska v Radencih, sodelovalo pa je skupno 32 tekmovalk in tekmovalcev iz osmih društev.

ponedeljek, 8. november 2010 ob 11:14

2. turnir Slovenjegoriške rekreativne ping-pong lige pri Mali Nedelji

V organizaciji NTK Spin Mala Nedelja je bil v soboto, 6. novembra izveden 2. turnir Slovenjegoriške rekreativne ping-pong lige. V telovadnici OŠ Mala Nedelja se je pomerilo 35 tekmovalcev iz Sv. Trojice, Cerkvenjaka, Lenarta, Sv. Ane, Markovec, Gornje Radgone, Maribora, Cirkovc in domače ekipe.

nedelja, 7. november 2010 ob 22:351

Pričenja se nova sezone Pomurske košarkarske lige 2010/11

Prihajajoči vikend se prične nova sezona Pomurske košarkarske lige (PKL). Letos v ligi nastopa 9 ekip (2 več kot lani), vse iz Pomurja oz. bližnje okolice. To so ekipe: prvaki KK Gornji Petrovci, KD Sobota, KK Lindau Lendava, PŠK Ljutomer 1, PŠK Ljutomer 2, KK Beltinci, KK Paloma Sladki vrh, novi ekipi pa sta SBK Gornja Radgona in KK Sveta Ana.

petek, 5. november 2010 ob 19:25

Za malenkost izgubili medalji

Ljutomerski rokoborci so se udeležili zelo močnega mednarodnega tekmovanja za dečke in kadete v grško-rimskem slogu v Šamorinu. Na tekmovanju "Za pokal mesta Šamorin" v Slovaški je nastopalo 120 tekmovalcev iz 18 klubov (Hrvaška, Srbija, Madžarska, Češka, Slovaška in Slovenija).

ponedeljek, 1. november 2010 ob 22:00

Orientacija na Kapeli

Planinsko društvo Gornja Radgona je v sodelovanju z medobčinskima odboroma planinskih društev Podravja in Pomurja pripravilo tekmovanje v planinski orientaciji, ki je potekalo v soboto, 23. oktobra, na Kapeli. Udeležilo se ga je 25 ekip iz šestih planinskih društev: PD Poljčane (7 ekip), PD Ruše (6 ekip), PD Lovrenc (4 ekipe), PD Gornja Radgona (4 ekipe), PD Ptuj (3 ekipe), PD Maribor- Matica (ena ekipa) ter tri ekipe Osnovne šole Kapela.

torek, 26. oktober 2010 ob 12:11

First liga z zračno pištolo

Z letošnjo jesenjo se je spet pričela tradicionalna mednarodna First liga – tekmovanje v streljanju z zračno pištolo. V tokratni enajsti sezoni sodeluje 14 ekip desetih društev iz Slovenije, Avstrije, Madžarske in Hrvaške. 9. oktobra je bil organiziran že 2. krog tega tekmovanja, ki ga je pripravilo Strelsko društvo Ptuj.

četrtek, 21. oktober 2010 ob 13:00

Zaključni športni ribolov

Ker bo kmalu zaključek letošnje tekmovalne ribiške sezone, je Društvo upokojencev Radenci organiziralo še eno srečanje ribičev iz društev, s katerimi so se Radenčani srečevali na tekmovanjih skozi vse leto. Tako je meddruštveno ekipno tekmovanje upokojencev v športnem ribolovu potekalo ta četrtek, 14. oktobra 2010, ob ribniku v Hrastju Moti.

petek, 15. oktober 2010 ob 16:461

Meddruštveni športni ribolov

Na obeh bregovih reke Mure se veliko število posameznikov, pa tudi posameznic, ukvarja z ribolovom. Delujejo tudi številne ribiške družine, a posameznikov, ki se ukvarjajo s športnim ribolovom je vedno več, pa samo zaradi reke Mure, pač pa tudi zaradi številnih lepo urejenih gramoznic. Mnogi ribiči se tekmovalno udejstvujejo v društvih upokojencev.

ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 17:14

Odbojkarski vikend v ŠIC-u

Ta vikend bo v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru spet odbojkarsko obarvan. V soboto bodo s tekmovanji v III. DOL pričele članice, ki bodo ob 19. uri gostile ekipo Turbine iz Selnice ob Dravi. V nedeljo dopoldan pa bo v isti dvorani še turnir kadetinj.

petek, 8. oktober 2010 ob 09:03