KMN Meteorplast zmagovalci zimske lige malega nogometa za veterane

V zadnjem, 7. kolu zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane je ekipa KMN Meteorplast premagala ekipo KMN Stročja vas z rezultatom 5:2 in so tako brez izgubljenega dvoboja osvojili letošnji naslov. V preostalih tekmah je ekipa ŠRD Kostanjevica z 2:1 premagala ŠD Mladost Pleskarstvo Špendija, KMN Tomaž Belcont s 4:0 ekipo ŠD Prlek Ljutomer, ŠD Cven pa so slavili brez boja nad ekipo NK Ormož.

ponedeljek, 4. april 2011 ob 17:57

Matej Vrbančič novi predsednik NK Ljutomer

V začetku marca je v gostišču Pavličič v Pristavi potekal letni občni zbor NK Ljutomer. Prejšnjemu vodstvu je poteklo štiri letno mandatno obdobje, zato je bilo izvoljeno novo. Za predsednika NK Ljutomer je bil izvoljen Matej Vrbančič, ki je na tem mestu zamenjal dosedanjega predsednika Draga Kunčiča.

sobota, 2. april 2011 ob 22:482

Maribor slavil z 2:0 v Veržeju

Na prijateljski nogometni tekmi, v torek, 29. marca, je v Veržeju gostovala vodilna ekipa 1. SNL NK Maribor. Nasproti so jim stali domaćini NK Tehnostroj Veržej, ki igrajo v 3. SNL. V prvem polčasu so gostje dosegli dva zadetka, prvega iz bližine po neodločnosti domače obrambe, drugega pa z glavo po strelu s kota.

četrtek, 31. marec 2011 ob 10:00

Redni letni zbor članov Ženskega odbojkarskega kluba ZM Ljutomer

V ponedeljek 28. marca je v kavarni Rogljiček v Ljutomeru potekal redni letni zbor članov ŽOK ZM Ljutomer. Poleg rednih točk dnevnega reda so bile izvedene tudi nadomestne volitve. Že pred časom sta namreč odstopila predsednik Janko Kardoš (osebni razlogi) ter član Danijel Hajnal (osebni razlogi).

sreda, 30. marec 2011 ob 11:11

Andrej Gorjak postal državni prvak v elektronskem pikadu

Športnik leta 2010, Športne zveze Ljutomer, Andrej Gorjak, je ta vikend v Nemčavcih pri Murski Soboti nastopal na državnem prvenstvu v elektronskem pikadu, ki ga je organizirala Pikado zveza Slovenije. Andrej, ki prihaja iz Ivanjkovec je v zgodnjih nedeljskih urah postal državni prvak. S tem je še dodatno potrdil uvrstitev v državno reprezentanco Slovenije, ki bo letos zastopala barve Slovenije konec maja v Španiji na Evropskem prvenstvu.

torek, 29. marec 2011 ob 11:55

Pikado Radenčanov

Rekreacija in  šport imata v Društvu upokojencev Radenci veliko veljavo. Tako se vsak ponedeljek dopoldne odpravijo na pohod članice in člani pohodniške sekcije, ob četrtkih dopoldne vrtijo pedale kolesarke in kolesarji, ob torkih popoldne je rekreativna telovadba, a ob četrtkih joga. Strelci trenirajo ob torkih, kegljavke in kegljači ob sredah, ko mečejo tudi pikado, šah in karte pa igrajo ob četrtkih. Ob četrtkih popoldne so aktivni tudi ribiči.

torek, 29. marec 2011 ob 11:35

Ljutomerski derbi ponovno pripadel mlajši ekipi

V 17. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa PŠK Ljutomer 2 v mestnem derbiju še drugič premagala ekipo PŠK Ljutomer 1, KK GMT Beltinci so premagali KK Lindau Lendava, KK Paloma Sladki Vrh so bili boljši od ekipe KD Sobota, KK SE Kerčmar G. Petrovci pa od KK Sveta Ana. Odigran še bo zadnji krog, kjer bodo znani vsi udeleženci finalnega turnirja.

ponedeljek, 28. marec 2011 ob 15:00

EP v košarki 2013 tudi na Ptuju

Košarkarska zveza Slovenije je na novinarski konferenci sporočila, da bodo tekme predtekmovanja na evropskem prvenstvu leta 2013 gostila mesta Jesenice, Novo mesto, Koper in nam najbližje, Ptuj. Izvršni odbor se je na seji z 12 glasovi za in enim proti odločil za omenjena štiri mesta. Izbirali so med petimi kandidati, kot zadnji pa je odpadel Maribor, ki ni izpolnjeval ustreznih pogojev.

četrtek, 24. marec 2011 ob 19:283

PŠK Ljutomer 2 dosegli pomembno zmago, v nedeljo mestni derbi

V 16. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa SBK Gornja Radgona proti ekipi KK Sveta Ana dosegla stotico, KK SE Kerčmar Gornji Petrovci so klonili proti KK Paloma Sladki Vrh, KD Sobota pa je ugnala KK GMT Beltinci. PŠK Ljutomer 2 so dosegli pomembno zmago nad KK Lindau Lendava, v nedeljo pa bo na sporedu ljutomerski mestni derbi, kjer 2. ekipa potrebuje zmago za preboj na finalni turnir.

četrtek, 24. marec 2011 ob 12:47

Nova kolesarska trasa skozi 13 pomurskih občin

Včeraj je 13 pomurskih županov in županja podpisalo sporazum o skupnem poteku trase kolesarske poti na območju porečja reke Mure. Kolesarska pot ob levem in desnem bregu Mure naj bi bil kot temelj za splošni razvoj kolesarskega turizma v Pomurju in priložnost za potencialne domače regijske in ostale investitorje.

torek, 22. marec 2011 ob 13:063