Ljutomersko obarvan vrh lestvice

V zimskem premoru so v ligi Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 bile odigrane preložene tekme. Ekipa KK Paloma Sladki Vrh je v gosteh premagala ekipo SBK Gornja Radgona, v drugi tekmi pa izgubila z ekipo PŠK Ljutomer 2. Tekma med KK Lindau Lendava in PŠK Ljutomer 1 je bila registrirana z zmago Ljutomerčanov, saj so Lendavčani odpovedali tekmo, v drugi tekmi pa je prva ljutomerska PŠK ekipa premagala ekipo SBK Gornja Radgona. S tem sta se ljutomerski ekipi zavihteli na vrh lestvice.

torek, 1. marec 2011 ob 13:00

KMN Meteorplast še brez poraza, ŠD Prlek Ljutomer pa brez zmage

Minulo soboto je bilo odigrano tretje kolo zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane. Na vrhu je neporažena ekipa KMN Meteorplast, ki je tokrat premagala zadnjeuvrščeno ekipo ŠD Prlek Ljutomer z 9:3. KMN Tomaž Belcont so s 5:0 porazili ekipo ŠD Cven,  KMN Stročja vas so izgubili proti ekipi ŠD Mladost s 3:2, NK Ormož in ŠRD Kostanjevica pa sta se razšli z neodločenim izzidom 1:1.

ponedeljek, 28. februar 2011 ob 15:10

Kadetinje ŽOK ZM Ljutomer med najboljšimi v državi

Kadetinje ŽOK ZM Ljutomer so se uvrstile med osem naboljših kadetskih ekip v državi. V A ligi vzhod 1 so osvojile 2. mesto in se s tem uvrstile na polfinalni turnir vzhodnega dela Slovenije.

nedelja, 20. februar 2011 ob 18:53

Dejan Zavec še tretjič obranil naslov svetovnega prvaka

Boksar Dejan Zavec je v nabito polni dvorani Stožice v velterski kategoriji po verziji IBF še tretjič ubranil naslov svetovnega prvaka. Njegov nasprotnik je bil Američan Paul Delgado, ki se je že v prvih dveh rundah znašel na tleh, nato pa v 5. rundi dokončno omagal. V dvoboju Američan ni imel veliko možnosti.

petek, 18. februar 2011 ob 21:503

Ljutomerski ekipi s polovičnim uspehom, KK Sveta Ana dosegli prvo zmago

V 13. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa PŠK Ljutomer 1 doma premagala ekipo KK SE Kerčmar Gornji Petrovci, PŠK Ljutomer 2 pa so doma izgubili z ekipo SBK Gornja Radgona. KK Sveta Ana so dosegli prvo letošnjo zmago, premagali so ekipo KK GMT Beltinci, vodilna KD Sobota pa je v gosteh premagala ekipo KK Lindau Lendava. KK Paloma Sladki Vrh so bili prosti.

torek, 15. februar 2011 ob 20:40

Kadetinje ŽOK ZM Ljutomer uspešno nastopajo v A državni ligi

Kadetska ekipa ženskega odbojkarskega kluba ZM Ljutomer, ki v sezoni 2010/11 nastopa v A državni ligi vzhod 1, se bori za vstop med osem najboljših ekip v Sloveniji.Preteklo nedeljo so v domačem ŠIC-u z odlično igro in dvema zmagama utrdile svoj položaj na lestvici.

petek, 11. februar 2011 ob 08:27

Tokrat obe ljutomerski ekipi zabeležili zmagi

V 12. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 sta obe ljutomerski ekipi zabeležili zmagi in sta ostali tik pod vrhom lestvice. Ekipa PŠK Ljutomer 1 je premagala ekipo SBK Gornja Radgona, ekipa PŠK Ljutomer 2 pa ekipo KK Sveta Ana. KK SE Kerčmar Gornji Petrovci so doma premagali ekipo KK Lindau Lendava, KK Paloma Sladki Vrh pa KK GMT Beltinci. Vodilna ekipa KD Sobota je v tem krogu bila prosta.

četrtek, 10. februar 2011 ob 14:31

Pohod na Jeruzalem ob kulturnem prazniku

Kot vsako leto, je tudi letos, na Prešernov dan, Planinsko društvo Ljutomer pripravilo pohod na Jeruzalem. Trasa je potekala izpred hotela Jeruzalem v Ljutomeru do rojstne hiše Frana Miklošiča v Radomerščaku, nato do Cerovca, rojstne hiše Stanka Vraza in do zidanice Malek ter do Jeruzalema in nato nazaj proti Ljutomeru skozi Gresovščak in Podgradje.

sreda, 9. februar 2011 ob 13:512

KMN Meteorplast na vrhu lestvice po drugem kolu

Po odigranem drugem kolu zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane, je na vrhu lestvice ekipa KMN Meteorplast, ki je premagala ŠD Cven z rezultatom 4:1 v gosteh. ŠD Mladost je premagala ekipo KMN Tomaž Belcont s 3:2, ostali tekmi pa sta bili prestavljeni na 26. februar. V zaostali tekmi prvega kola je KMN Stročja vas premagala ekipo ŠD Prlek Ljutomer z rezultatom 3:2.

nedelja, 6. februar 2011 ob 19:46

KK Sveta Ana še desetič poraženi, tokrat proti PŠK Ljutomer 1

V 11. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa PŠK Ljutomer 1 premagala ekipo KK Sveta Ana, ki je v desetih tekmah zabeležila še deseti poraz. Vodilna KD Sobota je premagala ekipo KK SE Kerčmar Gornji Petrovci, SBK Gornja Radgona pa v gosteh ekipo KK Lindau Lendava. Tekma med PŠK Ljutomer 2 in KK Paloma Sladki vrh je bila prestavljena.

sreda, 2. februar 2011 ob 13:22