Ljutomerčani dosegli točko na gostovanju v Petišovcih

Ljutomerčani se iz gostovanja v Petišovcih vračajo s točko, potem ko so v 19. krogu Pomurske lige z domačo ekipo remizirali z rezultatom 2:2. Vsi zadetki so bili doseženi že v prvem polčasu, oba gola za ljutomersko ekipo pa je dosegel David Mihalič. V naslednjem krogu, prihodnji vikend, v Ljutomer prihaja vodilna ekipe lige NK Rakičan.

ponedeljek, 25. april 2011 ob 14:41

46. članski prvomajski turnir v Veržeju

ŠD NK Veržej vabi na tradicionalni že 46. članski prvomajski turnir nogometni turnir za pokal občine Veržej, ki bo letos v sredo 27. aprila. Na turnirju bodo nastopile ekipe NK Dokležovje (član 1. lige MNZ M. Sobota), NK Kema Puconci (član Pomurske lige), NK Polana (član MNZ Lendava) ter domačini. Turnir se prične ob 9.30 zjutraj, podelitev pokalov pa je predvidena ob 20.00.

četrtek, 21. april 2011 ob 19:35

Ribolov in kegljanje upokojencev

Ribiška sekcija pri Društvu upokojencev Radenci je izvedla letošnje društveno tekmovanje v športnem ribolovu. Sodelovalo je skupno ducat ribičev, ki so se namakanja trnkov v Hrastju Moti lotili kar dvakrat, 7. in 14. aprila. Tako je po seštevku ribjega ulova dveh tekmovalnih dni zmagal Martin Škrlec, ki so mu natehtali 24,140 kg ulova.

četrtek, 21. april 2011 ob 19:30

Srečanje invalidov treh držav

Medobčinsko društvo invalidov Murska Sobota, ki ga s sedežem v Murski Soboti kot predsednik vodi Rudolf Kulič, že vrsto let na različne načine sodeluje z invalidskimi organizacijami v sosednjih državah. Tako je minulo soboto to društvo bilo gostitelj mednarodnega druženja invalidov treh sosednjih držav: Slovenije, Avstrije in Madžarske. V Radencih.

četrtek, 21. april 2011 ob 12:25

Velikonočni pohod po Misijonski poti v ponedeljek, 25. aprila

Turistično društvo Mala Nedelja-Radoslavci vabi v ponedeljek, 25. aprila, na prvi letošnji pohod. Za ljubitelje narave in pohodništva je zbirališče ob 9. uri pred hotelom Bioterme, od tam bomo krenili na Misijonsko pot Sv. bratov Cirila in Metoda. Skozi Hanželove grabe se bomo povzpeli v Malo Nedeljo in naprej do izvira Kršovščak, kjer naj bi po ljudskem izročilu krščevala Ciril in Metod.

četrtek, 21. april 2011 ob 10:011

Ljutomerčani poraženi v Gančanih

Po uspešnem začetku spomladanskega dela lige, ko so člani ekipe NK Ljutomer v Pomurski ligi dosegli tri zmage in en neodločen izid v štirih tekmah, so v 18. krogu izgubili v Gančanih z rezultatom 2:1. Vsi trije zadetki so padli že v prve pol ure igre, gol za ljutomersko ekipo pa je dosegel Samo Smodiš. V naslednjem krogu, prihodnji vikend, ljutomerčani gostujejo pri zadnjeuvrščeni ekipi v Petišovcih, potem pa v Ljutomer prihaja vodilna ekipa lige NK Rakičan.

nedelja, 17. april 2011 ob 19:03

Na 9. Blaguškem teku tudi tek v spomin preminulemu prijatelju

Športno društvo Videm združuje aktivne športnice in športnike, kakor tudi športne rekreativce v občini Sv. Jurij ob Ščavnici. Poleg uspehov na športnih tekmovanjih se ponašajo tudi kot odlični organizatorji številnih tekmovanj. Njihov najobsežnejši in tudi najzahtevnejši projekt je vsekakor vsakoletni Blaguški tek, katerega so v soboto, 16. aprila, pripravili že deveto leto zapored.

nedelja, 17. april 2011 ob 16:561

PŠK Ljutomer 1 prvaki Bioplin Gjerkeš PKL 2010/2011

V Ljutomeru je v športni dvorani ŠIC, v soboto potekal finalni turnir najboljših štirih ekip rednega dela Bioplin Gjerkeš Pomurske košarkarske lige (PKL) 2010/2011. Prvaki so postali igralci prve ljutomerske ekipe PŠK Ljutomer 1, ki so v napetem finalu ugnali ekipo KD Sobota z rezultatom 68:66. Tretje mesto je osvojila ekipa KK Paloma Sladki Vrh, ki je na tekmi za tretje mesto premagala ekipo PŠK Ljutomer 2.

sobota, 16. april 2011 ob 22:311

V Radencih o signalizaciji poti

Na Zavodu za turizem in šport Radenci so prisluhnili nasvetu arhitekta Marjana Petkovška o gozdni signalizaciji ter sklicali srečanje zainteresiranih, da se dogovorijo o označevanju številnih poti v Občini Radenci, ki jih obiskujejo turisti, izletniki, popotniki, pohodniki, pa tudi šolarji, ko gre za učne poti.

ponedeljek, 11. april 2011 ob 13:374

V Ljutomeru brez zadetkov

V soboto, 9. aprila, je ljutomerska članska nogometna ekipa NK Ljutomer v 17. krogu Pomurske lige gostila nogometaše NK Turnišča. Nogometaši NK Ljutomer, ki so odlično začeli spomladanski del lige s tremi zmagami, so tudi tokrat ostali neporaženi. Tekma se je sicer končala brez zadetkov. V naslednjem krogu, prihodnji vikend, ljutomerčani gostujejo v Gančanih.

sobota, 9. april 2011 ob 21:27