Na vrhu in na dnu lestvice brez sprememb

To soboto sta bili odigrani 4. in 5. kolo zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane. Na vrhu lestvice ni sprememb, kjer je neporažena ekipa KMN Meteorplast, ki je tokrat premagala ekipi ŠRD Kostanjevica in ŠD Mladost. Tudi na dnu lestvice ni prišlo do sprememb, saj je ekipa ŠD Prlek Ljutomer z dvema novima porazoma prikovana na dno lestvice.

ponedeljek, 7. marec 2011 ob 19:47

Nik Škrjanec prvi, Ana Šterman tretja na državnem prvenstvu v badmintonu

V petek je v Kungoti potekalo državno prvenstvo v badmintonu, kjer je učenec OŠ Veržej, Nik Škrjanec v kategoriji devetih razredov med nekategoriziranimi učenci postal državni prvak. V isti kategoriji med dekleti je tretje mesto osvojila Ana Šterman, v osmini finala pa sta s tekmovanjem končala Žanin Heric in Rene Heric.

ponedeljek, 7. marec 2011 ob 08:482

Tudi letos po Atilovi poti

Pohodi po Atilovi poti so tradicionalni in ohranjajo Atilovo legendo, ki se v teh koncih prenaša iz roda v rod. Lansko leto je Atilov pohod na Kapelo privabil preko 150 pohodnikov iz vseh vetrov: pridružili so se nam pohodniki TD Majolka, pohodniki iz Razkrižja, pohodniki TD Negova, pohodniki TD Radenci, pohodniki TD Mala Nedelja, pohodniki iz Pomurja, največja atrakcija pa so bili vsekakor konjeniki Radenske konjenice in posamezniki, ki so se pohoda udeležili kar na konjih. Letošnji pohod ...

petek, 4. marec 2011 ob 13:57

To nedeljo smučarski skoki na Pertoči

ŠKTD Mladost Pertoča prireja v nedeljo 6.3.2011 s pričetkom ob 12. uri tekmovanje v smučarskih skokih na prenovljeni skakalnici HS 33 na Pertoči. Začetki prirejanja smučarskih tekmovanj pod organizacijo našega društva segajo v leto 1984; tekmovanja v smuku, veleslalomu in smučarskih skokih smo pripravili vsako leto, v kolikor so nam snežne razmere to omogočale.

torek, 1. marec 2011 ob 16:165

Ljutomersko obarvan vrh lestvice

V zimskem premoru so v ligi Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 bile odigrane preložene tekme. Ekipa KK Paloma Sladki Vrh je v gosteh premagala ekipo SBK Gornja Radgona, v drugi tekmi pa izgubila z ekipo PŠK Ljutomer 2. Tekma med KK Lindau Lendava in PŠK Ljutomer 1 je bila registrirana z zmago Ljutomerčanov, saj so Lendavčani odpovedali tekmo, v drugi tekmi pa je prva ljutomerska PŠK ekipa premagala ekipo SBK Gornja Radgona. S tem sta se ljutomerski ekipi zavihteli na vrh lestvice.

torek, 1. marec 2011 ob 13:00

KMN Meteorplast še brez poraza, ŠD Prlek Ljutomer pa brez zmage

Minulo soboto je bilo odigrano tretje kolo zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane. Na vrhu je neporažena ekipa KMN Meteorplast, ki je tokrat premagala zadnjeuvrščeno ekipo ŠD Prlek Ljutomer z 9:3. KMN Tomaž Belcont so s 5:0 porazili ekipo ŠD Cven,  KMN Stročja vas so izgubili proti ekipi ŠD Mladost s 3:2, NK Ormož in ŠRD Kostanjevica pa sta se razšli z neodločenim izzidom 1:1.

ponedeljek, 28. februar 2011 ob 15:10

Kadetinje ŽOK ZM Ljutomer med najboljšimi v državi

Kadetinje ŽOK ZM Ljutomer so se uvrstile med osem naboljših kadetskih ekip v državi. V A ligi vzhod 1 so osvojile 2. mesto in se s tem uvrstile na polfinalni turnir vzhodnega dela Slovenije.

nedelja, 20. februar 2011 ob 18:53

Dejan Zavec še tretjič obranil naslov svetovnega prvaka

Boksar Dejan Zavec je v nabito polni dvorani Stožice v velterski kategoriji po verziji IBF še tretjič ubranil naslov svetovnega prvaka. Njegov nasprotnik je bil Američan Paul Delgado, ki se je že v prvih dveh rundah znašel na tleh, nato pa v 5. rundi dokončno omagal. V dvoboju Američan ni imel veliko možnosti.

petek, 18. februar 2011 ob 21:503

Ljutomerski ekipi s polovičnim uspehom, KK Sveta Ana dosegli prvo zmago

V 13. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa PŠK Ljutomer 1 doma premagala ekipo KK SE Kerčmar Gornji Petrovci, PŠK Ljutomer 2 pa so doma izgubili z ekipo SBK Gornja Radgona. KK Sveta Ana so dosegli prvo letošnjo zmago, premagali so ekipo KK GMT Beltinci, vodilna KD Sobota pa je v gosteh premagala ekipo KK Lindau Lendava. KK Paloma Sladki Vrh so bili prosti.

torek, 15. februar 2011 ob 20:40

Kadetinje ŽOK ZM Ljutomer uspešno nastopajo v A državni ligi

Kadetska ekipa ženskega odbojkarskega kluba ZM Ljutomer, ki v sezoni 2010/11 nastopa v A državni ligi vzhod 1, se bori za vstop med osem najboljših ekip v Sloveniji.Preteklo nedeljo so v domačem ŠIC-u z odlično igro in dvema zmagama utrdile svoj položaj na lestvici.

petek, 11. februar 2011 ob 08:27