Tokrat obe ljutomerski ekipi zabeležili zmagi

V 12. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 sta obe ljutomerski ekipi zabeležili zmagi in sta ostali tik pod vrhom lestvice. Ekipa PŠK Ljutomer 1 je premagala ekipo SBK Gornja Radgona, ekipa PŠK Ljutomer 2 pa ekipo KK Sveta Ana. KK SE Kerčmar Gornji Petrovci so doma premagali ekipo KK Lindau Lendava, KK Paloma Sladki Vrh pa KK GMT Beltinci. Vodilna ekipa KD Sobota je v tem krogu bila prosta.

četrtek, 10. februar 2011 ob 14:31

Pohod na Jeruzalem ob kulturnem prazniku

Kot vsako leto, je tudi letos, na Prešernov dan, Planinsko društvo Ljutomer pripravilo pohod na Jeruzalem. Trasa je potekala izpred hotela Jeruzalem v Ljutomeru do rojstne hiše Frana Miklošiča v Radomerščaku, nato do Cerovca, rojstne hiše Stanka Vraza in do zidanice Malek ter do Jeruzalema in nato nazaj proti Ljutomeru skozi Gresovščak in Podgradje.

sreda, 9. februar 2011 ob 13:512

KMN Meteorplast na vrhu lestvice po drugem kolu

Po odigranem drugem kolu zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane, je na vrhu lestvice ekipa KMN Meteorplast, ki je premagala ŠD Cven z rezultatom 4:1 v gosteh. ŠD Mladost je premagala ekipo KMN Tomaž Belcont s 3:2, ostali tekmi pa sta bili prestavljeni na 26. februar. V zaostali tekmi prvega kola je KMN Stročja vas premagala ekipo ŠD Prlek Ljutomer z rezultatom 3:2.

nedelja, 6. februar 2011 ob 19:46

KK Sveta Ana še desetič poraženi, tokrat proti PŠK Ljutomer 1

V 11. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa PŠK Ljutomer 1 premagala ekipo KK Sveta Ana, ki je v desetih tekmah zabeležila še deseti poraz. Vodilna KD Sobota je premagala ekipo KK SE Kerčmar Gornji Petrovci, SBK Gornja Radgona pa v gosteh ekipo KK Lindau Lendava. Tekma med PŠK Ljutomer 2 in KK Paloma Sladki vrh je bila prestavljena.

sreda, 2. februar 2011 ob 13:22

Šesti mednarodni šahovski festival

Srbsko kulturno društvo Štajerska skupnost, ki ga s sedežem v Mariboru kot predsednik vodi Radenčan Rade Bakračević, bo letošnji že šesti mednarodni šahovski festival organiziralo v Radencih. To bo v soboto, 28. maja, s pričetkom ob 12. uri v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci.

torek, 1. februar 2011 ob 18:33

Pričela se je zimska liga malega nogometa za veterane

Po končani zimski ligi malega nogometa za člane, se je v soboto, 29. januarja, pričela še zimska liga malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane, kjer igrajo igralci, ki so v tekočem letu napolnili 38 let starosti. V prvem kolu sta se ekipi ŠD Mladost in ŠD Cven razšli z neodločenim izzidom 3:3, KMN Tomaž Belcont so z rezultatom 8:1 premagali ekipo ŠRD Kostanjevica, NK Ormož pa je izgubil proti KMN Meteorplast z rezultatom 3:8.

nedelja, 30. januar 2011 ob 18:03

Obe ljutomerski ekipi izgubili

V 10. krogu Bioplin Gjerkeš Pomurske košarkarske lige 2010/11 sta obe ljutomerski ekipi izgubili v gosteh. Ekipa PŠK Ljutomer 1 je po podaljšku izgubila z ekipo KK Paloma Sladki Vrh, PŠK Ljutomer 2 pa proti KK GMT Beltinci. Vrh lestvice sedaj zaseda ekipa KD Sobota, KK Sveta Ana pa še naprej ostaja brez zmage v letošnji sezoni.

torek, 25. januar 2011 ob 20:384

ŠD Nočni ftiči zmagovalci 5. sezone zimske lige

ŠD Nočni ftiči so zmagovalci zimske lige malega nogometa Športne zveze (ŠZ) Ljutomer za člane 2010/2011. V finalu so premagali ekipo ŠD Prlek z rezultatom 5:1. ŠD Nočni ftiči so zasluženo postali prvaki saj v letošnji sezoni niso izgubili nobene tekme. Najboljši strelec z 12. zadetki je bil Darko Zorko, ki prihaja iz vrst zmagovalne ekipe ŠD Nočni ftiči. Zaključni turnir šestih najboljših ekip je bil odigran v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

nedelja, 23. januar 2011 ob 12:231

Jan Žibrat izgubil v drugem kolu

Jan Žibrat, ki te dni nastopa v Velenju na 12. Mednarodnem odprtem prvenstvu Slovenije v namiznem tenisu, je v drugem kolu s 3:1 izgubil proti Korejcu Min Seok Kimu. Naš igralec ni imel dosti možnosti proti 56. igralcu na lestvici ITTF. V prvih dveh nizih je dosegel 1 oz. 3 točke, nekaj več je pokazal v tretjem nizu, ko mu je uspelo zaostanek 5:8 spremeniti v zmago  z 11:8. V četrtem nizu je Korejec spet bil premočan, tako da si je gladko zagotovil nastop v četrtfinalu. V prvem kolu ...

petek, 21. januar 2011 ob 17:23

Sprejem športnikov leta 2010 pri županji

Včeraj, pred podelitvijo priznanj, je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba v županatu Mestne hiše sprejela najboljše športnike leta 2010. Županja je športnikom podelila monografijo Ljutomera, nato pa so skupaj s predsednikom Športne zveze Ljutomer Alojzem Vogrincem in sekretarjem Brankom Žnidaričem s športniki poklepetali o preteklih izjemnih dosežkih, ki so za naše male kraje pravi fenomen ter se ozrli v našo športno prihodnost.

petek, 21. januar 2011 ob 15:20