Prvomajski pohod

Udeležili smo se tradicionalnega prvomajskega pohoda na Jeruzalem in Svetinje, kjer se je ob lepem vremenu zbralo veliko število pohodnikov, kolesarjev in rekreativcev.

sobota, 1. maj 2010 ob 23:08

Odlični rezultati tudi v prostem slogu

V Södingu v Avstriji je potekalo tekmovanje v "spomin Ladislava Mylneka" v prostem slogu, kjer so nastopili tudi tekmovalci rokoborskega kluba Ljutomer. Prijetno je presenetil Niko Horvat, ki je premagal vse nasprotnike, tudi domačega favorita Armina Röchela. Ob zmagi si je prislužil tudi pokal za najboljšega tekmovalca. Prvi mesti sta osvojila tudi Uroš Hlebec med kadeti in Mihaela Čirič med dekleti. Tretje mesto je osvojila Anja Mesiček.

nedelja, 11. april 2010 ob 16:38

Otvoritev kasaške sezone prestavljena

Kasaška sezona, ki bi se naj tradicionalno pričela na Velikonočni ponedeljek, 5. aprila v Ljutomeru, je zaradi premajhnega števila prijavljenih konj prestavljena na nedeljo 18. aprila. Otvoritev sezone bo na ljutomerskem hipodromu. Letos bo 26 tekmovalnih dni, od tega jih bo KK Ljutomer organiziral osem.

sobota, 3. april 2010 ob 22:431

Miha Štampar zmagal v Sarajevu

Rokoborski klub Ljutomer se je v nedeljo udeležil mednarodnega  tekmovanja za kadete in dečke v Sarajevu. To tekmovanje je bilo tudi priprava organizatorjev na EP za kadete, ki bo potekalo v začetku avgusta. Organizacija je bila zato izpeljana na zelo visokem nivoju.

petek, 2. april 2010 ob 17:452

Nova zmaga ljutomerskih odbojkaric

Ekipa ŽOK ZM Ljutomer, se je v  13.3.2010 v  tekmovanju v 3. DOL – VZHOD, v športni dvorani ŠIC Ljutomer, pomerila z ekipo OK Suha gradnja iz Radencev, ki je ped tekmo veljala za tihega favorita na kar je  kazala tudi številna zasedba ekipe iz Radencev, ki je pripotovala v Ljutomer.

torek, 16. marec 2010 ob 11:482

Dekleta uspešnejša od dečkov

Rokoborski klub Ljutomer se je udeležil dveh zelo močnih tekmovanj. V soboto so v Koprivnici na Hrvaškem nastopali dečki, v nedeljo pa dekleta v Budimpešti. Mednarodnega tekmovanja »Zlatni Pijetao« v Koprivnici se je udeležilo 223 rokoborcev iz 30 klubov. To je eden najmočnejših tekmovanj za dečke v bližini. Tomaž Kodela je osvojil 5. mesto med dečki do 52 kg, Miha Štampar in Denis Horvat pa sta žal izpadla.

ponedeljek, 8. marec 2010 ob 21:17

Dve medalji na članskem državnem prvenstvu

V Velenju je bilo 6. marca člansko državno prvenstvo Karate zveze Slovenije, na katerem je Karate sekcija TVD Partizan Ljutomer sodelovala s tremi predstavniki.

nedelja, 7. marec 2010 ob 09:48

Zaključna tekmovanja v III. DOL za ženske

V soboto 27.2.2010 se začenjajo odločilne tekme za končne uvrstive v III. državni odbojkarski ligi vzhod. Ljutomerske odbojkarice (ŽOK ZM Maribor - Ljutomer) bodo tekmovale v skupini za uvrstitve med 13. in 16. mestom. V dvokrožni ligi se bodo pomerile z ekipami Mežice, Prevalja II in Suhe gradnje.

ponedeljek, 22. februar 2010 ob 09:142

Odlični rezultati rokoborskega kluba Ljutomer

V Poljčanah se je odvijalo rokoborsko državno prvenstvo za dečke in mladince v grško-rimskem slogu. Rokoborci iz rokoborskega kluba Ljutomer so prikazali dobro pripravljenost in dosegli odlične rezultate. Ker nova pravila dovoljujejo nastop mlajšim tekmovalcem v nižjih kategorijah, sta dva tekmovalca nastopala v obeh starostnih kategorijah. Tako je v klubu kar 5 državnih prvakov.

nedelja, 21. februar 2010 ob 21:15

Pohod na Jeruzalem

V ponedeljek, 8. februarja na Prešernov dan, smo se udeležili tradicionalnega pohoda na Jeruzalem, ki ga vsako leto pripravijo pri Planinskem društvu Ljutomer. Trasa je potekala izpred hotela Jeruzalem v Ljutomeru do rojstne hiše Frana Miklošiča v Radomerščaku, nato do Cerovca, rojstne hiše Stanka Vraza in do zidanice Malek. Pot je dalje vodila do Jeruzalema, nato pa nazaj proti Ljutomeru skozi Gresovščak in Podgradje.

ponedeljek, 8. februar 2010 ob 15:574