8. Triglavov tek

V soboto 22. maja 2010 se je na Športnem centru v Predanovcih in njegovi okolici odvijal 8. TRIGLAVOV TEK, ki je privabil 140 tekačev od najmlajših do najstarejših in 18 udeležencev pohoda in pohoda z nordijsko hojo.

torek, 25. maj 2010 ob 17:341

Državno prvenstvo za kadete in člane v Lenartu

Rokoborci so uspešno nastopali in osvojili 4 naslove državnih prvakov in precej medalj. Tekmovalci so prikazali dobre borbe, predvsem Uroš Hlebec. Uroš je zaradi pravil lahko nastopal v dveh kategorijah, kjer se je v finalu srečal z odličnim rokoborcem Mitjo Sečkom. V kadetski kategoriji je imel več sreče Mitja, v članski pa je Uroš dokazal svojo kakovost in ga v finalu premagal. S tem si je priboril tudi kategorizacijo pri OKS.

nedelja, 9. maj 2010 ob 09:15

Tekmovanje za carja ribiške družine Ljutomer

V nedeljo 2. maja se je pri ribiškem domu ribiške družine Ljutomer na Moti odvijalo tekmovanje za carja RD Ljutomer. Tekmovanje je potekalo na ribnikih v Gezovih jamah, kjer se je zbralo kar nekaj obiskovalcev. Za tekmovalce je med časom tekmovanja bila na voljo pijača, po tekmovanju pa še malica. Po malici je potekala razglasitev novega carja.

nedelja, 2. maj 2010 ob 13:27

Prvomajski pohod

Udeležili smo se tradicionalnega prvomajskega pohoda na Jeruzalem in Svetinje, kjer se je ob lepem vremenu zbralo veliko število pohodnikov, kolesarjev in rekreativcev.

sobota, 1. maj 2010 ob 23:08

Odlični rezultati tudi v prostem slogu

V Södingu v Avstriji je potekalo tekmovanje v "spomin Ladislava Mylneka" v prostem slogu, kjer so nastopili tudi tekmovalci rokoborskega kluba Ljutomer. Prijetno je presenetil Niko Horvat, ki je premagal vse nasprotnike, tudi domačega favorita Armina Röchela. Ob zmagi si je prislužil tudi pokal za najboljšega tekmovalca. Prvi mesti sta osvojila tudi Uroš Hlebec med kadeti in Mihaela Čirič med dekleti. Tretje mesto je osvojila Anja Mesiček.

nedelja, 11. april 2010 ob 16:38

Otvoritev kasaške sezone prestavljena

Kasaška sezona, ki bi se naj tradicionalno pričela na Velikonočni ponedeljek, 5. aprila v Ljutomeru, je zaradi premajhnega števila prijavljenih konj prestavljena na nedeljo 18. aprila. Otvoritev sezone bo na ljutomerskem hipodromu. Letos bo 26 tekmovalnih dni, od tega jih bo KK Ljutomer organiziral osem.

sobota, 3. april 2010 ob 22:431

Miha Štampar zmagal v Sarajevu

Rokoborski klub Ljutomer se je v nedeljo udeležil mednarodnega  tekmovanja za kadete in dečke v Sarajevu. To tekmovanje je bilo tudi priprava organizatorjev na EP za kadete, ki bo potekalo v začetku avgusta. Organizacija je bila zato izpeljana na zelo visokem nivoju.

petek, 2. april 2010 ob 17:452

Nova zmaga ljutomerskih odbojkaric

Ekipa ŽOK ZM Ljutomer, se je v  13.3.2010 v  tekmovanju v 3. DOL – VZHOD, v športni dvorani ŠIC Ljutomer, pomerila z ekipo OK Suha gradnja iz Radencev, ki je ped tekmo veljala za tihega favorita na kar je  kazala tudi številna zasedba ekipe iz Radencev, ki je pripotovala v Ljutomer.

torek, 16. marec 2010 ob 11:482

Dekleta uspešnejša od dečkov

Rokoborski klub Ljutomer se je udeležil dveh zelo močnih tekmovanj. V soboto so v Koprivnici na Hrvaškem nastopali dečki, v nedeljo pa dekleta v Budimpešti. Mednarodnega tekmovanja »Zlatni Pijetao« v Koprivnici se je udeležilo 223 rokoborcev iz 30 klubov. To je eden najmočnejših tekmovanj za dečke v bližini. Tomaž Kodela je osvojil 5. mesto med dečki do 52 kg, Miha Štampar in Denis Horvat pa sta žal izpadla.

ponedeljek, 8. marec 2010 ob 21:17

Dve medalji na članskem državnem prvenstvu

V Velenju je bilo 6. marca člansko državno prvenstvo Karate zveze Slovenije, na katerem je Karate sekcija TVD Partizan Ljutomer sodelovala s tremi predstavniki.

nedelja, 7. marec 2010 ob 09:48