Pred izločilnimi boji vodi uporabnik dezemlj

S tekmama Švica - Honduras in Čile - Španija se je zaključilo predtekmovanje na svetovnem prvenstvu v nogometu JAR 2010. Na naši stavnici je pred izločilnimi boji na prvem mestu še vedno uporabnik dezemlj, ki je zbral 79 točk. S tekmama Urugvaj - Južna Koreja in ZDA - Gana se pričenjajo izločilni boji, kjer na tekmo lahko stavite 24 ur pred začetkom tekme do samega začetka tekme.

petek, 25. junij 2010 ob 22:27

Slabo vreme, dobra družba in lep nedeljski popoldan

Nedelja, vreme slabo, deževno in hladno, nič kaj ne diši po poletju, nekako tako je bilo tudi našo razpoloženje, vendar pa je vseeno v tej hladni nedelji tudi mogoče preživeti lep popoldan.

petek, 25. junij 2010 ob 11:404

Otvoritev parka generala Rudolfa Maistra

V sredo, 23. junija, so v Ljutomeru v počastitev praznika 25. junija - dneva državnosti, slovesno odprli Park generala Rudolfa Maistra. Slavnostna govornica je bila dr. Ljubica Jelušič, ministrica za obrambo Republike Slovenije. Idejno zasnovo za park je izdelal mariborski arhitekt Miran Krivec, avtorica spomenika Rudolf Maister Vojanov - general in pesnik, pa je Irena Brunec - Tébi.

sreda, 23. junij 2010 ob 21:357

Franc Jurša potrdil ponovno kandidaturo za župana

Župan občine Ljutomer Franc Jurša je danes uradno potrdil, da se bo na jesenskih lokalnih volitvah znova potegoval za mandat župana. Na volitvah bo nastopil kot neodvisni kandidat, njegovo kandidaturo pa so podprli v strankah SDS, DeSUS, SD, Prlekija - lista neodvisnih in LRMV (Lista za razvoj mesta in vasi).

torek, 22. junij 2010 ob 17:185

Kasaške dirke in zabava s Frajkinclari

Podjetje Meso.Coop Hanžekovič  iz Veržeja skupaj s Kasaškim klubom Ljutomer in Zvezo društev kasaške centrale Slovenije pripravlja v soboto, 26. junija 2010 četrto leto zapored na ljutomerskem hipodromu kasaške dirke. V šestih preizkušnjah dneva bo nastopilo 51 kasačev iz vseh slovenskih klubov in društev, organizatorji pa bodo najboljšim v posameznih dirkah skupno namenili 7200 evrov nagrad.

torek, 22. junij 2010 ob 12:281

Tudi po drugem krogu v vodstvu uporabnik dezemlj

S tekmo Španija - Honduras se je zaključil drugi krog predtekmovanja na svetovnem prvenstvu v nogometu JAR 2010. Na naši stavnici je po drugem krogu na prvem mestu še vedno uporabnik dezemlj, ki je zbral 58 točk. S tekmama Mehika - Urugvaj in Francija - Južna Afrika se pričenja tretji krog, kjer se bodo na novo postavile tudi točke za končnega zmagovalca.

torek, 22. junij 2010 ob 11:54

Pomurje žuralo ob zvokih Crvene jabuke

Prleški študentski klub je letos 3. zapored organiziral prireditev Pomurje žura, ki je bilo v soboto, 19. junija na Razkrižju. Prireditev se je začela že ob 14. uri, ko je bil organiziran tek na 9 km, turnir v malem nogometu, jahanje električnega bika, v večernih urah pa so nastopile glasbene skupine Don Kihot Blues Band, Mi2 in Crvena jabuka, ki letos praznuje 25. letnico obstoja.

nedelja, 20. junij 2010 ob 02:482

Otvoritev parka generala Rudolfa Maistra ob Dnevu državnosti

Občina Ljutomer vse občane in občanke ob 25. juniju - Dnevu državnosti, vabi na prireditev, ki bo v sredo, 23. junija 2010, ob 19. uri v Parku generala Rudolfa Maistra v Ljutomeru (pri železniški postaji Ljutomer mesto). Slavnostna govornica bo dr. Ljubica Jelušič, ministrica za obrambo Republike Slovenije.

sreda, 16. junij 2010 ob 23:2110

Stanko Rojko kandidat za župana Občine Gornja Radgona

Robert Žinkovič, predsednik OO ZARES – nova politika Gornja Radgona, Tadej Slapnik, poslanec DZ RS in Janez Kardoš, predsednik Pomurskega pokrajinskega odbora Zares – nova politika so danes v prostorih Lovskega doma Negova, predstavili kandidata Občinskega odbora Zares – nova politika Gornja Radgona za župana Občine – Stanka Rojka.

sreda, 16. junij 2010 ob 19:513

Po prvem krogu vodi uporabnik dezemlj

S tekmo Španija - Švica se je zaključil prvi krog predtekmovanja na svetovnem prvenstvu v nogometu JAR 2010. Na naši stavnici je po prvem krogu na prvem mestu uporabnik dezemlj, ki je zbral 33 točk. S tekmo Južna Afrika - Urugvaj se pričenja drugi krog, kjer se bodo na novo postavile tudi točke za končnega zmagovalca.

sreda, 16. junij 2010 ob 18:00