Največji ekstremni športni dogodek v Pomurju – Športaj s Klinko

Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone letos že šesto leto prireja največji celodnevni ekstremni športni dogodek v Pomurju – Športaj s Klinko. Letos bodo športali 11.6.2016 od 9.00 naprej na TŠC Trate v Gornji Radgoni.

ponedeljek, 30. maj 2016 ob 20:19

Tridesetletni jubilej tekmovanja koscev in kosic v ročni košnji v Vogričevcih

V organizaciji PGD Vogričevci je bilo v nedeljo, 29. maja, že trideseto leto zapored, izvedeno tekmovanje koscev in kosic v košnji z ročno koso. Tridesetletne izkušnje organizatorjev so bile porok, da bo tudi jubilejno tekmovanje odlično organizirano in to je, poleg lepega in vročega poletnega vremena, prav primernega za košnjo in sušenje trave, v Vogričevce privabilo številne domačine in okoličane. K še prijetnejšemu vzdušju so prispevali člani turističnih in gasilskih društev ...

ponedeljek, 30. maj 2016 ob 17:26

Ob 17. občinskem prazniku Občine Veržej podelili občinska priznanja in nagrade

V soboto, 28. maja, je v Domu kulture v Veržeju potekala osrednja slovesnost ob 17. občinskem prazniku Občine Veržej, ki so se je udeležili gostje iz sosednjih občin, predstavniki javnih zavodov, ustanov, gospodarstveniki iz domače občine ter številni domačini.

ponedeljek, 30. maj 2016 ob 15:05

Številni pohodniki so se že 12. podali na tradicionalni pohod Pomlad v prleških goricah

V soboto, 28. maja, so se številni pohodniki že 12. podali na tradicionalni pohod Pomlad v prleških goricah »Dan odprtih kleti in veselih ljudi«. Zbrali so se v Centru Zavirje Razkrižje pri Ivanovem izviru, od koder so se podali po poteh prleške vinorodne pokrajine.

ponedeljek, 30. maj 2016 ob 13:21

GMT Bogojina zaustavila Radgončane

Derbi predzadnjega kroga tekmovanja v I. MNZ Murska Sobota, ki je neposredno odločal o novem prvaku in s tem napredovanju v 3. SNL - vzhod, je na radgonskih Tratah povsem zasluženo pripadel gostom iz Bogojine. S tem so varovanci trenerja Bogdana Črnka krog pred koncem osvojili naslov in se s tem neposredno uvrstili med tretjeligaše. Nekaj teoretičnih možnosti za napredovanje imajo tudi Radgončani, o čem pa ne odločajo sami. V zadnjem krogu sta na sporedu še medsebojna derbija vseh štirih ...

ponedeljek, 30. maj 2016 ob 10:22

Člani in članice Društva za osteoporozo Ljutomer obiskali Narodni park Brioni

Društvo za osteoporozo Ljutomer, se je ob koncu maja odpravilo na izlet. Letos so na dvodnevnem izletu obiskali Hrvaško, kjer so si med drugim ogledali Narodni park Brioni.

nedelja, 29. maj 2016 ob 21:46

Izjavi podala Danilo Steyer, predsednik VRS in Aleš Križnar, direktor Vino EURO 2018

Vinska reprezentanca Slovenije je z zmago nad Nemci še tretjič postala Evropski prvak v nogometu med vinarji. Junaki so se s pokalom že vrnili domov, v nadaljevanju pa objavljamo še izjavi Danila Steyerja, predsednika VRS in Aleša Križnarja, direktorja Vino EURO 2018, ki bo v Sloveniji.

nedelja, 29. maj 2016 ob 20:48

Rakičan z zmago v Ljutomeru obstal v tretji ligi

V zadnjem, 26. krogu 3. SNL - vzhod v sezoni 2015/2016, sta se v Ljutomeru pomerila domači Avto Rajh Ljutomer in Rakičan. Medtem ko tekma za Ljutomer ni imela posebnega pomena, saj so prvenstvo končali v prvi polovici lestvice, je Rakičan nujno potreboval zmago za obstanek v tretji ligi.

nedelja, 29. maj 2016 ob 20:31

Uspelo osmo mednarodno srečanje starodobnih vojaških vozil

Čeprav je minilo že 71 let od konca druge svetovne vojne, člani Jeep kluba »Veteran« Murska Sobota ohranjajo in negujejo ter restavrirajo stara vojaška vozila, kakor tudi orožje, opremo in vse kar je tisti čas sodilo na bojna bojišča po Sloveniji in v svetu.

nedelja, 29. maj 2016 ob 11:05

Vinska reprezentanca Slovenije z zmago nad Nemci Evropski prvak v nogometu med vinarji

Od srede, 25. maja, do nedelje, 29. maja 2016, je v nemškem Mainzu potekalo 4. Evropsko prvenstvo vinarjev v nogometu, Winzer Euro 2016. Ob Vinski reprezentanci Slovenije so se za naslov evropskega prvaka pomerile še reprezentance Nemčije, Italije, Avstrije, Švice in Madžarske. V polfinale so se ob Sloveniji prebile še ekipe Nemčije, Italije in Madžarske. Slovenija se je z dobro igro in zmago 3:2 nad Italijani prebila do finala, kjer je po pravem trilerju osvojila naslov Evropskega prvaka ...

sobota, 28. maj 2016 ob 23:04