Odprta Podzavest

V četrtek, 5. avgusta ob 19. uri je bilo izredno slovesno v Methansovi domačiji v Zgornjem Draženskem Vrhu 36, kjer so odprli razstavo likovnih del Tatjane Mijatović iz Radenec. Gre za že tretjo samostojno razstavo Tatjane Mijatovič letos, ki se s slikarstvom ukvarja zadnja tri leta.

petek, 6. avgust 2010 ob 10:19

Poročilo Hudega mačka

Na uradni spletni strani Grossmannovega festivala www.grossmann.si so objavili uradno poročilo Grossmannovega festivala filma in vina 2010, kjer so predstavljeni impresivni podatki in vrtoglave številke, iz katerih lahko še enkrat ugotovimo, da je letošnji festival bil popoln uspeh in najboljši festival doslej.

četrtek, 5. avgust 2010 ob 14:03

Majice Prlekija-on.net po promocijski ceni

Na našem portalu lahko v mesecu avgustu naročite majice Prlekija-on.net po promocijski ceni 5,00 €. Promocija traja do 1. septembra 2010. Naročite lahko majice v štirih barvah in treh različicah napisov, kmalu pa bo na voljo še več različic. Več o majicah najdete v naši spletni trgovini, kjer lahko majice tudi naročite.

sreda, 4. avgust 2010 ob 21:3215

Razstava likovnih del Tatjane Mijatović

V četrtek, 5. avgusta ob 19. uri bo izredno slovesno za članico Društva upokojencev Radenci, Tatjano Mijatović, kajti v galeriji Methansove hiše v Zgornjem Dražen Vrhu št. 36  bodo odprli samostojno razstavo njenih likovnih del.

sreda, 4. avgust 2010 ob 21:11

Vaške igre v Drakovcih

Turistično društvo Mala Nedelja-Radoslavci vabi v nedeljo, 8. avgusta na vaške igre. Pričetek iger bo ob 9. uri pri Voršičevih v Drakovcih. Osem ekip vasi z območja KS Radoslavci in Mala Nedelja se bo pomerilo v žaganju drv, luščenju koruze, spretnostni hoji z lestvijo med balami, vožnji z leseno samokolnico in jahanju lesenega konja. Za obiskovalce bodo pripravili jedi iz krompirja, možen bo tudi ogled muzeja kmečkega orodja in strojev.

sreda, 4. avgust 2010 ob 20:56

Nagradna igra Prljavo kazalište in Neda Ukraden

Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z Vaščanka TP d.o.o. prireja nagradno igro, kjer si lahko zagotovite vstopnico za koncert skupine Prljavo kazalište, ki bo 27. avgusta v Ljutomeru in vstopnico za koncert Nede Ukraden, ki bo 28. avgusta v Ljutomeru na letnem kopališču v sklopu prireditve Lotmerška noč. Odgovorite na nagradno vprašanje ter sodelujte v žrebanju, kjer bomo podelili 2 krat po 1 vstopnico za vsak dan koncerta.

sreda, 4. avgust 2010 ob 13:3131

Na Sp. Kamenščaku zasegli konopljo

Policisti Policijske postaje Ljutomer in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota so prišli do operativnega podatka, da je na njivi izven naselja Spodnji Kamenščak v UE Ljutomer, ki je posajena s koruzo, posajenih tudi večje število sadik prepovedane droge konoplje.

sreda, 4. avgust 2010 ob 12:3313

Ograja v vrtcu Črešnjevci postavljena

Ograja v v vrtcu v Črešnjevcih je bila že dlje časa vroča tema v Gornji Radgoni, predvsem med lokalnimi politiki, krajani Črešnjevec in med starši otrok, ki obiskujejo omenjeni vrtec.

sreda, 4. avgust 2010 ob 09:49

Razstava podaljšana do 31. avgusta

V avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je že od 22. junija na ogled medgeneracijska razstava likovnih izdelkov od najmlajših do najstarejših, ki jo je pripravilo Društvo upokojencev Radenci. Razstava je bila predvidena za ogled do 19. julija, a je že znano, da je za nedoločen čas podaljšana. Ogledate si jo lahko do 31. avgusta 2010.

sreda, 4. avgust 2010 ob 08:46

Prleški Simon: »Moj talent je nekaj posebnega«

Pred enim tednom smo objavili članek o talentih v Prlekiji in anketo, kjer ste lahko glasovali, kdo od omenjenih ima največ talenta. Največ vas je glasovalo za Prleškega Simona, zato smo z njim opravili kratek intervju. V nadaljevanju preberite, kaj nam je Simon povedal.

torek, 3. avgust 2010 ob 20:3724