Stavite na tekme četrtega kroga Lige prvakov

Danes se s tekmami četrtega kroga nadaljuje evropsko klubsko tekmovanje Liga prvakov v nogometu 2010/2011. Na tekme tega kroga lahko stavite do pričetka same tekme, na skupnega zmagovalca pa ne morete več staviti. Po tretjem krogu je v vodstvu uporabnik Dejan, ki je zbral 103 točke.

torek, 2. november 2010 ob 16:15

Izsledili storilce tatvin iz prodajaln

Dne 27.10.2010 so policisti in cariniki na mednarodnem mejnem prehodu v Petišovcih pri mejni kontroli izsledili štiri madžarske državljane, ki so v prtljažniku avtomobila vozili ukradene artikle iz prodajaln v Sloveniji.

torek, 2. november 2010 ob 15:425

Za malenkost izgubili medalji

Ljutomerski rokoborci so se udeležili zelo močnega mednarodnega tekmovanja za dečke in kadete v grško-rimskem slogu v Šamorinu. Na tekmovanju "Za pokal mesta Šamorin" v Slovaški je nastopalo 120 tekmovalcev iz 18 klubov (Hrvaška, Srbija, Madžarska, Češka, Slovaška in Slovenija).

ponedeljek, 1. november 2010 ob 22:00

1. november - dan spomina na mrtve

Dan spomina na mrtve ali dan mrtvih, je državni in krščanski praznik, ki se praznuje 1. novembra po vsem svetu, tudi v Sloveniji. Ob tem se spominjamo umrlih, običaj pa narekuje, da na grobove sorodnikov in prijateljev odnesemo sveče in rože.

ponedeljek, 1. november 2010 ob 08:5412

Po štirih letih Srečanje sosedov spet pri Mali Nedelji

"Pozdravljeni pevci in godci zdaj zbrani, sosedje smo sicer, a malo poznani. Gomila je naše mejišče sosedsko, v Slovenskih goricah pač vsi smo doma". To so začetni verzi pesmi enega najbolj znanih Malonedeljčanov, ljubiteljskega zgodovinarja in ljudskega pesnika Rudolf Ludvika. Pesem je nastala pred 17 leti, ob prvem srečanju ljudskih pevcev in godcev s stičišča štirih občin na Gomili: Ptuja, Gornje Radgone, Ljutomera in Ormoža.

nedelja, 31. oktober 2010 ob 20:34

Požar v mladinskem centru Prlekije

V soboto, 30. oktobra, okrog 17. ure je zagorelo v Mladinskem centru Prlekije na Spodnjem Kamenščaku 23. Po prijavi požara na ReCO, (Regijski center za obveščanje) 112 je bilo aktivirano domače Prostovoljno gasilsko društvo, ki je varovalo sosednji objekt pred razširitvijo požara. Ker so bili v samem mladinskem centru poškodovani obiskovalci je bilo aktivirano tudi PGD Ljutomer, ki so opremljeni z dihalnimi aparati.

nedelja, 31. oktober 2010 ob 11:405

Razstava olj Brede Rožman

V avli hotela Izvir v Radencih bo do konca novembra razstava likovnih del, olj na platnu, ljubiteljske slikarke Brede Rožman iz Radenec. Po letu 2006, ko je razstavljala prvič, je to že njena enajsta razstava. Še vedno je aktivna tudi v službi, v upravi Radenske v Boračevi.

sobota, 30. oktober 2010 ob 21:161

Čira-čara-bum v Radencih

Na terasi hotela Radin v Radencih je v petek, 29. oktobra, od 16. ure dalje bilo pravo shajališče čarovnic in čarovnikov, od najmlajših do najstarejših, od blizu in daleč. Bila je to tradicionalna Mini čarovniška noč, že tretja po vrsti, v prelepem sončnem jesenskem popoldnevu.

petek, 29. oktober 2010 ob 22:301

Prometna nesreča s smrtnim izidom v Lastomercih

V petek, 29. oktobra, ob 09.45 uri se je izven naselja Lastomerci zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Voznik osebnega avtomobila je izven naselja Lastomerci, med vožnjo po klancu navzdol, iz do sedaj še neznanega vzroka, z vozilom zapeljal izven vozišča ter trčil v drevo. Pri trčenju se je oseminpetdesetletni voznik z območja UE Gornja Radgona tako hudo telesno poškodoval, da je poškodbam na kraju podlegel. Na vozilu je nastalo za 2.000 EUR gmotne škode.

petek, 29. oktober 2010 ob 12:201

Požar v kuhinji kulturnega doma

V četrtek, 28. oktobra ob 18. uri je zaradi pregretega olja v čajni kuhinji kulturnega doma pri Mali Nedelji izbruhnil požar. Ogenj je zajel inventar, močan dim se je razširil tudi v dvorano, kjer je potekala prireditev za otroke. Vodstvo šole je izvršilo evakuacijo otrok iz dvorane, vodja prireditve pa je obvestil regijski center za obveščanje v Murski Soboti, izklopil elektriko in zaprl dovod plina.

četrtek, 28. oktober 2010 ob 22:00