Prometna nesreča med neznanim voznikom osebnega avtomobila in kolesarko v Ljutomeru

V četrtek, 2. julija, okrog 14.45 ure, se je v Ljutomeru v križišču ulice Rajh Nade in ulice Slavka Osterca zgodila prometna nesreča med neznanim voznikom osebnega avtomobila in kolesarko. Policija neznanega voznika osebnega avtomobila in morebitne priče poziva, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na tel. številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

petek, 3. julij 2015 ob 07:23

Matej Pučko zabil edini gol na Islandiji za zmago Kopra

Igralec Luke Koper in mladi slovenski reprezentant Matej Pučko, ki izhaja iz veržejske nogometne šole, je dosegel edini gol za Koper v četrtkovi tekmi na Islandiji. Koper se je v Reykjaviku meril v 1. predkrogu Evropske lige z Vikingurjem.

četrtek, 2. julij 2015 ob 23:26

Ivaje na Razkrižju

V župniji Razkrižje so v nedeljo, 28. junija, praznovali župnijsko proščenje ob godu svetega Janeza Nepomuka. Tako so to obmejno župnijo ta dan obiskali številni verniki iz Prlekije, Prekmurja in sosednega Medžimurja iz Hrvaške.

četrtek, 2. julij 2015 ob 22:41

Na območju UE Gornja Radgona glasujejo za naj natakarico - natakarja leta 2015

Ob 20-letnici izhajanja lokalnega radgonskega štirinajstdnevnika Prepih, na območju UE Gornja Radgona, poteka akcija, v kateri bralci tega tiskanega medija, izbirajo najbolj prijazne in priljubljene delavce v gostinstvu. V uredništvo Prepiha prihaja veliko glasovnic, kar je znak dobrega odziva občanov in bralcev.

četrtek, 2. julij 2015 ob 15:01

Na pikniku so se zastrupili s THC-jem

Policisti Policijske postaje Lendava so obravnavali več oseb, ki so na pikniku na območju Lendave, nezavedno zaužili prepovedano drogo konoplja oziroma snov THC.

četrtek, 2. julij 2015 ob 11:54

Ivan Štuhec daroval slavnostno sveto mašo v Ljutomeru

V nedeljo, 21. junija, so v župnijski cerkvi sv. Janeza Krstnika v Ljutomeru, obhajali praznik župnijskega žegnanja, ko so se spomnili rojstva sv. Janeza Krstnika, ki je farni zavetnik. S tem ohranjajo župnijsko žegnanje, ki ga obhajajo nedeljo pred ali po prazniku sv. Janeza Krstnika, to je 24. junija.

četrtek, 2. julij 2015 ob 08:57

Dve nesreči motoristov, eden podlegel poškodbam

Motoristična sezona je na vrhuncu, žal se ob tem dogajajo tudi prometne nesreče, kjer so udeleženi motoristi. V sredo, 1. julija, se je za enega končalo tragično, saj je umrl na kraju nesreče.

sreda, 1. julij 2015 ob 22:53

Štajerc izpod Pohorja prepeval v Radencih

»Alfi,Alfi, Alfi...!«je odmevalo skandiranje stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja, Domastarejših občanov Radenci, ko se je na novem prireditvenem odru nadvorišču tega doma oglasil preko mikrofona »Štajerc izpodPohorja«, pevec AlfiNipič izMaribora, ki je doslej posnel že okrog 700 pesmi.

sreda, 1. julij 2015 ob 18:27

Miss Ormoža 2015 je Manuela Rotar iz Obreža

Minuli vikend je v Ormožu na letnem kopališču potekala prireditev Ormož pleše in poje, ki so ga organizirali Konzorcij ormoških gostincev, Komunalno podjetje Ormož in Radio Prlek. Prireditev so ponovno obudili po več kot 30 letih, saj je ta prireditev bila ena izmed največjih prireditev na Ormoškem v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja.

sreda, 1. julij 2015 ob 08:50

Tabor za radovedne in nadarjene v Križevcih

V Križevcih je v ponedeljek, 29. junija in v torek, 30. junija, potekal že tradicionalni »Tabor za radovedne in nadarjene«, ki je za letošnjo rdečo nit imel »Zdravo življenje«. Za organizacijo in izvedbo so združili moči zaposleni v OŠ Križevci in sodelavki iz projekta POŠ.

sreda, 1. julij 2015 ob 08:29