Deset let podjetja Cleangrad

V petek, 21. septembra, je podjetje Cleangrad d.o.o. v Ljutomeru odprlo nove proizvodne prostore ter proslavilo deseto obletnico uspešnega delovanja.

nedelja, 23. september 2012 ob 10:52

Voznica zapeljala s ceste in trčila v drevo

V soboto, 22. septembra, ob 14.20, se je v Ključarovcih zgodila prometna nesreče pri kateri se je poškodovala voznica, ki se je z osebnim vozilom zaletela v drevo ob cesti. Pri tem so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulator ter izvajali požarno stražo.

nedelja, 23. september 2012 ob 09:1222

Prve domače točke za Ljutomer

Avto Rajh Ljutomer je v 5. krogu 3. SNL - vzhod doma gostil ekipo Aha Emmi Bistrica in zmagal z rezultatom 4:2. S tem je Ljutomer v letošnji sezoni osvojil prve točke na domačem igrišču.

nedelja, 23. september 2012 ob 09:081

Županja sprejela mlade čebelarje

V torek, 18. septembra, je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba v županatu Mestne hiše sprejela mlade čebelarje iz Osnovne šole Ivana Cankarja, ki so uspešno nastopili na 35. državnem tekmovanju in srečanju mladih slovenskih čebelarjev v Laškem.

sobota, 22. september 2012 ob 15:56

Zdravstveni dom Ljutomer pripravil dan odprtih vrat

V soboto, 22. septembra, je Zdravstveni dom Ljutomer pripravil 2. dan odprtih vrat. Obiskovalci so se lahko ustavili na stojnicah pred domom, lahko pa so se tudi sprehodili po samem domu ter si ogledali dejavnosti, ki vsakodnevno potekajo v domu ter delo osebja, ki skrbi za zdravje občanov in občank.

sobota, 22. september 2012 ob 15:50

Žlahtni abonma v Ljutomeru

Rodili smo ga lani, že smo pred novo sezono 2012/13... Tudi letos, v najžlahtnejšem času naše pokrajine - v prelestni jeseni, pred vami spet - ŽLAHTNI ABONMA. Pri njegovem spočetju so pomagali številni ljudje, ki imajo še ideale in materialno moč.

petek, 21. september 2012 ob 22:27

Boks klub Ljutomer vpisuje nove člane

V mesecu septembru poteka vpis novih članov, ki se želijo pridružiti šoli boksa, v sezoni 2012/13. Vpis je mogoč v rekreativni ali tekmovalni program, program za ženske in najmlajše. Tistim, ki si želijo individualne vadbe, se ponuja tudi možnost individualnega programa.

petek, 21. september 2012 ob 11:24

Posebno priznanje Mestne občine Celje Erazmovemu vinu

Pred nekaj dnevi se je zaključil MOS v Celju. Že šest let se sejma udeležuje tudi Vinogradništvo Družina Kos. Poleg promocije in pospeševanja prodaje vidijo odlično priložnost tudi v povezovanju vinskih kleti, zato pod okriljem Vinskega inštituta že tri leta razstavljajo z vinsko kletjo Zajc iz Dolenjske. Skupni sejemski nastop obeh kleti seveda veča že tako pestro in zelo kvalitetno ponudbo vin, ki jih premoreta obe kleti.

petek, 21. september 2012 ob 11:231

Napovednik filmov ob koncu tedna

Pred nami je spet vikend, čas za oddih in počitek, zato bo marsikdo želel večere preživeti tudi pred televizijskimi zasloni. Za vas smo tako spet pripravili nekaj napovedi filmov, ki bodo na televiziji ta konec tedna, v petek, soboto in nedeljo. Morda se boste na podlagi pregleda lažje odločili, kateri film si ogledati v družbi ali pa tudi sami.

četrtek, 20. september 2012 ob 15:431

TTParking predstavil nov način parkiranja v mestnih središčih

Skupina inovatorjev iz Maribora, ki se je zbrala in deluje pod imenom TTParking, je v sredo v ljubljanskem Tehnološkem parku predstavila javnosti nov način parkiranja, ki temelji na uporabi manjših, tudi privatnih in poslovnih parkirnih prostorov in garaž, ki sicer preko dneva neizkoriščeni samevajo, medtem ko tisoče voznikov išče prostor za svoje vozilo.

četrtek, 20. september 2012 ob 13:32