GLASBENO - BALETNA PREDSTAVA MALI PRINC

petek, 29. marec 2019 ob 18:00
GLASBENO - BALETNA PREDSTAVA MALI PRINC

Mali princ je ljubek deček iz knjige Antoinea de Saint-Exuperya. V knjigi je nanizana cela vrsta skrivnosti in razmišljanj tako o ljubezni do bližnjega kot tudi do vseh živih bitij. Bistvena pa je tista, ki jo malemu princu izda lisica, ko pravi: "Kdor hoče videti, mora gledati s srcem." To pa je tudi glavno sporočilo te čudovite zgodbe.

Zato za vas pripravljamo glasbeno - baletno predstavo MALI PRINC v izvedbi baletnega oddelka in pihalnega orkestra GŠ Slavka Osterca Ljutomer, ki bo v petek, 29. 3. 2019, ob 18. uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

Predprodaja vstopnic v tajništvu šole od 25. 3. do 29. 3. 2019, od 14. do 16. ure in uro pred predstavo v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

CENA: 7,00 EUR

Prijazno vas vabimo, da se nam pridružite in doživite zgodbo Malega princa, ki se je s svojimi mislimi prikupil milijonom ljudi po vsem svetu.


Kategorija: Gledališče in predstave


Morda vas zanima tudi


Komentarji


Ostali prihajajoči dogodki v tej kategoriji


Marec 2019

DatumDogodek 
petek
22. marec
ob 20:00
REPORTER MILAN: SWINGERJIREPORTER MILAN: SWINGERJI
REPORTER MILAN: SWINGERJIS predstavo Swingerji, ki bo v Domu kulture Gornja Radgona na sporedu v petek, 22. 3. 2019, ob 20. uri se v Gornjo Radgono vračajo Reporter Milan. Vstopnice pa - kot običajno ...

April 2019

DatumDogodek 
sobota
6. april
ob 19:30
FRPRUH Z ORLEKI IN MATJAŽEM JAVŠNIKOMFRPRUH Z ORLEKI IN MATJAŽEM JAVŠNIKOM
FRPRUH Z ORLEKI IN MATJAŽEM JAVŠNIKOMZasavska zasedba Orlek je na svojem zadnjem albumu Frpruh izdala na novo aranžirane pesmi s knapovskimi zgodbami in jih skupaj z igranimi pripovedmi v izvedbi Matja ...