Nova online managerska športna igra

Online hokej in ostali športi

mucek19, nedelja, 1. november 2009 ob 21:40
Powerplay manager

Powerplay manager

Ste kdaj sanjali, da bi imeli hiško na peščeni plaži ob kristalno čistem morju? Žal je to skoraj neuresničljivo.

Kaj pa o večerji s kakšnim znanim filmskim igralcem? Morda športnikom? Žal je tudi to skoraj nemogoče.

Ali pa ste morda sanjail o tem, da bi vodili svojo ekipo in upravljali z osebjem, igralci? To pa je seveda mogoče!

V naslednjih vrsticah vam predstavljamo spletno igro, ki je še v fazi razvoja-Powerplay manager ali na kratko PPM. 

PPM je online športna managerska igra, ki pa je še v razovju. Trenutno poteka Pre-final verzija hokeja in popoln zagon hokeja pričakujemo zelo kmalu. 

Seveda pa Powerplay ni kot vse druge managerske simulacije, ki ti ponujajo samo en šport. Na PPM-ju bo v nadaljnem mogoče igrati še 8 drugih športov. Ti športi pa so: nogomet, košarka, baseball, rokomet, tenis, formula 1, biatlon in odbojka. Slovensko skupnost že zdaj sestavlja okrog 3 300 managerjev, ki nestrpno čakajo na svoje ekipe. Powerplay managerju pomagata kar 202 člana osebja, katerih glavno delo je pomoč uporabnikom, skrb za red na forumih, prevajalske naloge...
Lahko vam zaupamo, da je slovenska skupnost ene izmed najbolj aktivnih in prepoznavnih v svetu PPM-ja. Tedensko izdajamo PP revijo, preko katere izvajamo veliko nagradnih iger z bogatimi nagradami. Ena izmed zadnjih nagradnih iger je bila uganka o evropskih velemestih, glavna nagrada pa je bila kar 4-dnevni izlet v Bristol, na katerega bo nagrajenec odpotoval ravno na zadnji dan naše reklamne kampanje. Seveda pa organiziramo tudi nagradne pokale z nagradami, ki so bile v letošnji sezoni pokala rekordne. Zmagovalec bo prejel kar 1-letni PRO paket, ki igro še popestri in vam odpre še veliko novih možnosti.

Od tu naprej sploh ne bi več smeli brati. Morali bi že biti v postopku registracije na Powerplay Managerju in postati del te neverjetne avanture, ki vam dopušča manipulacijo z vašim osebjem ter igralci!

Lep pozdrav,

Slovenska PPM ekipa

Mogoče ste že slišali za to stran in ste tudi registrirani če pa niste še registrirani pa Vam bom na kratko še jaz nekaj dodal.
Je malo drugačna stran saj bo imela v prihodnjem še več športov a trenutno je hokej, konec leta še misli bit nogomet. Da pa se bo stran naprej razvijala pa rabijo igralce. In cilj te kampanije je privabiti 30.000 igralcev. Zato če radi igrate takšne igre se le prijaviite Vas ne stane nič.
Spodaj imate še povezavo:
www.powerplaymanager.com/r310728