Ameriški avtomobili devetič zbrani v Sv. Martinu na Muri

9. Trash & Burn festival, srečanje lastnikov ameriških avtomobilov in rock and roll festival

Prlekija-on.net, sobota, 24. junij 2017 ob 21:271
Trash & Burn 2017

Trash & Burn 2017

Minuli konec tedna je v Sv. Martinu na Muri, streljaj od naše meje v Medžimurju, potekal 9. Trash & Burn Festival, srečanje lastnikov ameriških avtomobilov in rock and roll festival. Festival, ki je vsako leto bolj prepoznaven v regiji in tudi širše, privabi veliko število obiskovalcev.

Organizatorji so tudi letos pripravili pester glasbeni program, na ogled so bili različni ameriški avtomobili in motorji, po meri izdelana kolesa in kolesa z motorji. Poleg tega je potekal še prikaz kurjenja gum, pin up slikanje, projekcije filmov, različni drugi šovi, razglasitev najboljših avtomobilov in motorjev, na voljo so bile stojnice z različnimi izdelki, ...

Festivala se vsako leto udeležijo lastniki ameriških lepotcev iz Hrvaške, Avstrije, Madžarske, Švice, Nemčije, Italije, Nizozemske, Francije, Slovaške, Anglije, Slovenije, Srbije ter drugih držav, jekleni konjički, ki jih na naših cestah ne vidimo prav pogosto, pa privabijo veliko število obiskovalcev, saj imajo tudi kaj videti.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.