Generalka pred svetovnim prvenstvom uspela

Slovenija - Nova Zelandija 3:1

Dejan Razlag, sobota, 5. junij 2010 ob 01:23
Prosti strel Milivoja Novakovića

Prosti strel Milivoja Novakovića

V petek, 4. junija je slovenska nogometna reprezentanca odigrala edino uradno pripravljalno tekmo pred svetovnim prvenstvom v Južnoafriški republiki. V Ljudskem vrtu v Mariboru pred 11 tisoč gledalci, so nsprotniki bili nogometaši Nove Zelandije, ki so klonili s 3:1. Dvakrat je zadel Milivoje Novaković ter enkrat Andraž Kirm.

Vsi štirje zadetki so bili doseženi že v prvem polčasu, Slovenijo je obakrat v vodstvo s prostega strela popeljal Milivoje Novaković, tretji gol k zmagi pa je prispeval Andraž Kirm. Za goste je zadel Rory Fallon.

SLOVENIJA - NOVA ZELANDIJA 3:1 (3:1)
10.965; Novaković 7., 30., Kirm 44.; Fallon 20.

Maribor se je danes odel v barve, barve nacionalne zastave in naše nogometne reprezentance ...
Navijači smo se podali na stadion najbolj nogometnega mesta v Sloveniji, da pospremimo reprezentanco na svoji generalki pred SP, ki jo čaka v Južnoafriški republiki, kamor se v naslednjih dneh odpravlja.

Ljudski vrt je pel, valoval, navijal. Bilo je noro ... in midva sva vesela, da sva bila zraven in bova lahko zraven, tam, kjer se bo ta zgodba nadaljevala.

Naši nogometaši, tudi midva prihajava navijat za vas v JAR!

LP, Karmen & Damjan


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.