Bo našim nogometašem uspelo?

Slovenija - Anglija ob 16:00

Dejan Razlag, sreda, 23. junij 2010 ob 10:133
Upajmo na podoben razplet, kot proti ZDA

Upajmo na podoben razplet, kot proti ZDA

V sredo, 23. junija ob 16:00 po našem času, bo slovenska nogometna reprezentanca odigrala zadnjo tekmo v predtekmovanju na letošnjem svetovnem prvenstvu. Nasprotnik bo reprezentanca Anglije. Z zmago ali neodločenim rezultatom bi našim nogometašem uspela zgodovinska uvrstitev v osmino finala. V naši stavnici še lahko na tekmo stavite do samega pričetka tekme.

Slovenijo v osmino finala svetovnega prvenstva zanesljivo vodita neodločen rezultat ali zmaga. Zadostoval bi tudi poraz z enim golom razlike, če Alžirija premaga ZDA z rezultatom 1:0, 2:1 ali 3:2. Če Alžirija in ZDA igrata neodločeno, pa se Slovenija uvrsti naprej ne glede na izid tekme z Angleži. Slovenija se ne bi uvrstila naprej ob porazu proti Angliji ter ob kakršni koli zmagi ZDA ali zmagi Alžirije z več kot dvema goloma razlike.

Na naši stavnici je Anglija favorit
V naši stavnici je do sedaj na tekmo Slovenija - Anglija stavilo 40 uporabnikov, od tega 9 na zmago Anglije in 3 na zmago Slovenije. Največ vas je stavilo na neodločen izid (15), kar bi našim nogometašem ustrezalo. Na tekmo lahko stavite do pričetka tekme.

V spletni anketi vas je večina mnenja, da bo Slovenija danes zmagala (28 glasov) ali igrala neodločeno (25 glasov).

Verjetni postavi:


Slovenija: S. Handanovič, Brečko, Mavrič, Cesar, Jokič, Birsa, Koren, Radosavljevič, Kirm, Ljubijankič, Novakovič.

Anglija: James, Johnson, Terry, Upson, A. Cole, Lennon, Lampard, Barry, J. Cole, Gerrard, Rooney.

Sodnik: Wolfgang STARK (Nemčija)

Prebirajte naše foto zgodbe iz JAR.

TUNČEK sreda, 23. junij 2010 ob 11:00

Dober in realen člonek, ge je povedano takak je resen. Zej samo lehko čokamo odvečera da mo vidli ke de se zgodlo. Držali mo pešice naj zmoga bojši - rečmo da so to naši !? Tut tut Vino Ploskač Ploskač Ploskač Slovenija Slovenija Slovenija Slovenija Zmaga Na zdrovje Pivo

MHA sreda, 23. junij 2010 ob 11:58

Jas sen tüdi stava na neodločeno.

danča sobota, 14. december 2013 ob 14:21

http://www.prlekija-on.net/images/smeski/zloba.gifhttp://www.prlekija-on.net/images/smeski/hud2.gif

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.