Kljub porazu v finalu, noro slavje hrvaških navijačev v Zagrebu

Na Trgu bana Jelačića v Zagrebu se je zbrala nepregledna množica in proslavljala zgodovinski uspeh ob petju pesmi, manjkale niso niti bakle

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. julij 2018 ob 09:48
Slavje navijačev v Zagrebu

Slavje navijačev v Zagrebu

Kljub porazu hrvaške nogometne reprezentance v nedeljskem finalu na Svetovnem prvenstvu v nogometu s 4:2 proti Franciji, so navijači po celotni Hrvaški in tudi drugod, proslavili zgodovinski uspeh. Ulice so preplavili številni avtomobili, ki so okrašeni s hrvaškimi zastavami peljali po mestih in s hupanjem pozdravljali velik uspeh hrvaškega športa, na Trgu bana Jelačića v Zagrebu se je zbrala nepregledna množica in proslavljala ob petju pesmi, manjkale niso niti bakle.

Slavju se niso mogli izogniti niti številni Slovenci, ki te dni dopustujejo na hrvaški obali, številni pa so se podali tudi v bližnja mesta ob meji in skupaj s hrvaškimi navijači navijali ob ogledu tekme ter pozneje slavili.

Spodaj je nekaj utrinkov slavja v Zagrebu na osrednjem trgu.

Foto in video: Karmen RazlagKomentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.