Poročni sejem pri sosedih

Obiskali smo poročni sejem v Trautmannsdorfu v sosednji Avstriji

Bianca Žitnik, nedelja, 14. oktober 2012 ob 09:10
Poročni sejem

Poročni sejem

V soboto in nedeljo (13. in 14. oktober) je v Trautmannsdorfu potekal poročni sejem. V majhni, simpatični vasi blizu Bad Gleichenberga so se predstavili okoliški ponudniki storitev v zvezi s poroko.

Tisti, ki se ukvarjajo z mladoporočenci in organizacijo porok priporočajo, da si ti za ta dogodek vzamejo dovolj časa. Na sejmu se tako dobijo ideje, zamisli in ponudbe določenih izvajalcev, ki se v zimskem času lahko dodelajo in uskladijo, da na usodni dan poteka vse kot je treba.

Najpomembnejša je seveda nevesta in njena obleka. Razstavljalci so poleg razstavljenih oblek z veseljem pokazali albume s preostalo ponudbo in stranke povabili na osebne razgovore v svoje modne salone. K lepo oblečini nevesti sodi prav tak ženin in tudi za te ni manjkalo ponudbe. Poleg poročnih oblačil so se na sejmu predstavili tudi cvetličarji s poročnimi šopki in cvetlično dekoracijo ter fotografi, ki dogodek ovekovečijo v takšnih in drugačnih fotografijah in albumih. Frizerji so svoje izdelke in sposobnosti prikazovali ne le s fotografijami temveč tudi v živo na modelih. Zlatarji so predstavili svoje izdelke-poročne prstane, ki bodo krasili prsta mladoporočencev. Slaščičarji so prinesli na ogled svoje kreativne izdelke v obliki čudovitih poročnih tort. Da se po valčku po polnoči zabava še le prične lahko poskrbi ognjemet za katerega je najbolje, da poskrbi profesionalna oseba. V ustvarjalnem kotičku pa so poskrbeli za otroke obiskovalcev, da so ti v miru nabirali informacije in ideje.

Poroka je poseben dan, za marsikoga le enkrat v življenju, za to si je za organizacijo tega dogodka potrebno vzeti dovolj časa in obdelati čim več idej in zamisli, da bodo spomini nanj nepozabni.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.