Budimpešta v znamenju lepotic in hitrih avtomobilov

Na sejmu smo lahko zasledili kar nekaj odlično predelanih avtomobilov iz različnih koncev Slovenije

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. marec 2015 ob 00:25
Avto sejem v Budimpešti

Avto sejem v Budimpešti

V Budimpešti je na sejmišču HungExpo potekal letošnji mednarodni avtomobilski, avto in motor tuning sejem. Kot vsako leto je tudi letos sejmišče preplavila nepregledna množica obiskovalcev.

Sejem vsako leto privabi številne obiskovalce tako iz Madžarske, kakor tudi iz sosednjih in ostalih držav. Sejem je v primerjavi s podobnimi sejmi v okoliških državah zelo velik in obiskovalci si imajo kaj ogledati. Paša za oči so zagotovo najbolj športni in prestižni avtomobili, kot so Ferrari, Lamborghini, Pontiac, Masserati in zelo redki old-tajmerji ter drugi. Pomemben del sejma in sejemskega dogajanja predstavlja tudi avto-tuning del, kjer je mogoče videti zares neverjetne in profesionalne predelave avtomobilov. Poleg avtomobilov si je bilo mogoče še v dveh halah pogledati tako nove, kakor tudi predelane in ročno po naročilu izdelane motorje. Med slednjimi je bilo mogoče videti kar nekaj pregrešno dragih unikatov.

Sejem je znamenit tudi po številnih lepoticah in modelih, ki z veseljem in nesramežljivo pozirajo ob avtomobilih in motorjih, ter s tem dajejo sejmu prav poseben pečat.

Organizatorji vsako leto poskrbijo tudi za pestre obsejemske aktivnosti. Tako so si lahko obiskovalci letos v živo ogledali hitrostno dirko, na odru je potekal zabavni program z izborom za Miss avto sejma ipd.

Na sejmu smo lahko zasledili kar nekaj odlično predelanih avtomobilov iz različnih koncev Slovenije. Glede na bližino Budimpešte in avtocestno povezavo si sejem vsekakor splača ogledati.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.