Ovadili nekdanjo ravnateljico javnega zavoda

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije, Policijske uprave Murska Sobota, so po dalj časa trajajoči obravnavi zadeve s področja gospodarske kriminalitete podali tri kazenske ovadbe zoper dve osebi za skupaj sedem kaznivih dejanj.

petek, 20. julij 2012 ob 13:552

Speljali prvi oratorij na Razkrižju

Prirediteljem oratorijev po vsej Sloveniji se je letos pridružila tudi župnija Razkrižje. Oratorij je bil uspešen, saj se ga je udeležilo 37 otrok, kar predstavlja skoraj polovico otrok, ki se šolajo na tamkašnji osnovni šoli. Otroke je skozi teden iger, petja, plesa ter zabave vodilo 18 animatorjev ...

četrtek, 19. julij 2012 ob 20:05

Županja sprejela slovenske vinske kraljice

V sredo, 18. julija, je županja občine Ljutomer mag. Olga Karba v županatu Mestne hiše sprejela vinske kraljice iz različnih krajev Slovenije. Na sprejemu so sproščeno poklepetale z županjo vinska kraljice iz Ljutomera, Gornje Radgone, Koga, Maribora, Cerkvenjaka, Ptuja in Goriških Brd.

četrtek, 19. julij 2012 ob 20:031

Alex Chandon predstavil film Izrojeno

V sredo sta v Ljutomer prišla častni gost Goran Marković in britanski mojster splatterja Alex Chandon, ki je predstavil svoj novi film Izrojeno.

četrtek, 19. julij 2012 ob 15:21

Monsters of Lotmerk razgrajali po Klubu

Na sredinem koncertu Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina so v baru Klub v Ljutomeru na koncertu Monsters of Lotmerk nastopile skupine Vulvathrone, Vasectomy in Megalopolis.

četrtek, 19. julij 2012 ob 15:09

Stoletnica Marije Menhart v Radencih

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, je že od samega začetka tega tedna izredno veliko obiskov, kajti 16. julija je stoti rojstni dan praznovala stanovalka Marija (Rožman) Menhart.

četrtek, 19. julij 2012 ob 12:44

Srečanje vinskih kraljic Slovenije

V sredo je v času Grossmannovega festivala v atriju Mestne hiše, Klub Martina - klub vinskih kraljic Ljutomera, ki združuje aktualne in nekdanje vinske kraljice Ljutomera in Male Nedelje, pripravilo srečanje vinskih kraljic Slovenije in degustacijo z naslovom Cvet vinskih kraljic z žlahtnimi okusi ...

sreda, 18. julij 2012 ob 22:42

Maturantje Gimnazije Ormož znova uspešni

V prostorih Ormoškega gradu so 16. julija 2012, uspešni maturantje in maturantke Gimnazije Ormož prejeli maturitetna spričevala.

sreda, 18. julij 2012 ob 18:481

Orientalski plesalki razmigali boke

V torek, drug dan Grossmannovega festivala, so si obiskovalci lahko med drugim ogledali novi celovečerec Vasje Rovšnika Kolesarji v temi. Pričele so se tudi projekcije na Glavnem trgu s kandidatom za Hudega mačka, črno komedijo Harold postaja zombi ter kultnim prvencem letošnjega častnega gosta ...

sreda, 18. julij 2012 ob 18:28