Zaključek bralne značke za odrasle v knjižnici Ormož

V Knjižnici Franca Ksavra Meška Ormož so v sredo, 4. decembra, svečano zaključili osmo sezono Bralne značke za odrasle. Bralno značko je osvojilo kar 60 bralcev, to je tudi največje število od začetka izvajanja projekta v ormoški knjižnici.

petek, 6. december 2013 ob 19:32

Na Ptuju najden mrtev moški

Policija je bila v petek, 6. decembra, nekaj minut po sedmi uri obveščena, da so v gostinskem lokalu na Ptuju našli mrtvega 59-letnega lastnika lokala.

petek, 6. december 2013 ob 10:31

Prazniki na Mlečni cesti

Otroci vrtca in učenci nižjih razredov OŠ Mala Nedelja so v četrtek, 5. decembra dopoldne, uživali ob tretji predstavi Otroškega LGG abonmaja sezone 2013/2014, katerega za otroke na območju UE Ljutomer organizira Območna izpostava JS RS za kulturne dejavnosti Ljutomer.

petek, 6. december 2013 ob 10:28

Sv. Miklavž obdaril otroke pri Sv. Juriju ob Ščavnici

Prvi od trojice dobrih in radodarnih mož, kateri bodo v decembrskih dneh potovali po naši deželi in razveseljevali predvsem otroke, je Sv. Miklavž. Od trojice ima Sv. Miklavž pravzaprav največjo smolo, saj je njegov čas najbolj omejen in sicer mu pripada le noč med petim in šestim decembrom ...

petek, 6. december 2013 ob 10:201

Miklavž obdaril otroke na Centru za socialno delo Gornja Radgona

Center za socialno delo Gornja Radgona je v sodelovanju z Občino Radenci priredil praznično delavnico za otroke z obiskom Miklavža. Otroci so ustvarili zvrhano mero prazničnih izdelkov, dogodek pa je popestril obisk Miklavža, ki je otroke razveselil z darili.

petek, 6. december 2013 ob 08:53

17. Prekmurska gibanica je potekala v nabito polnem Štuku

Tudi letos je Klub prekmurskih študentov pripravil odlično zabavno prireditev, ki je potekala v mariborskem Štuku. Organiziran je bil avtobusni prevoz iz Ljubljane in Murske Sobote, dogodka pa se je udeležila nepopisna množica zabave in prekmurske gibanice željnih obiskovalcev iz vseh koncev Slovenije ...

četrtek, 5. december 2013 ob 22:06

Javni razpis za spodbujanje projektov socialnega podjetništva v Pomurski regiji

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo razpisuje javni razpis za spodbujanje projektov socialnega podjetništva v Pomurski regiji. Okvirna razpoložljiva višina razpisanih nepovratnih sredstev v okviru tega razpisa znaša 1.200.000 evrov. Nepovratna sredstva pa se razpisujejo za dvoletno ...

četrtek, 5. december 2013 ob 18:06

V vrtcu pekli parkljeve palačinke

Tudi v vrtcu Ljutomer smo v pričakovanju Miklavža. V skupini Delfinov smo si dopoldne popestrili s peko parkljevih palačink.

četrtek, 5. december 2013 ob 17:40

Hobit: Smaugova pušča 3D premierno v HFR in 4K tehnologiji v Sloveniji!

Najosupljivejša premiera doslej – Hobit: Smaugova pušča 3D, drugi del ene izmed najbolj pričakovanih domišljijskih trilogij, bo v Sloveniji prvič prikazan v HFR in 4K tehnologiji v kinematografih Cineplexx v Celju in Mariboru v četrtek, 12. decembra.

četrtek, 5. december 2013 ob 17:32