Druženje vseh generacij na OŠ Križevci

11. 5. 2013 je Osnovna šola Križevci izjemoma odprla svoja vrata tudi v soboto. Za učence je bil to obvezen delovni dan, saj smo nadomeščali dan, ko smo ostali doma. Učenci smo športni dan speljali s pomočjo projekta Šport in špas. Glavna tema projekta je bilo druženje vseh generacij.

torek, 14. maj 2013 ob 22:13

V krožišču se je prevrnila traktorska prikolica

V torek, 14. maja, okoli poldneva, se je v krožišču na začetku Ormoške ceste v Ljutomeru, prevrnila prikolica, ki jo je prevažal traktor. Iz prikolice se je vsul tudi tovor po cestišču.Pri tem je policija usmerjala promet, ki je zaradi razsutega tovora bil oviran okoli pol ure, delavci pa so ...

torek, 14. maj 2013 ob 13:30

Uspešni nastopi šahistov

Na Rogli je pretekli konec tedna potekalo 16. ekipno klubsko kadetsko prvenstvo v šahu, kjer sta med kadetinjami v ekipi ŠD Radenska Pomgrad uspešno nastopili Hana Nemec in Lucija Kadiš, ki sta bili med devetimi ekipami tretji.

torek, 14. maj 2013 ob 12:52

V Ljutomer prihaja Kandidat za vampirja

Po lanski uspešni predstavi Si ali nisi, kulturno umetniškega društva Reporter Milan, ko so napolnili dvorano ŠIC v Ljutomeru ter navdušili obiskovalce, se ekipa spet vrača v Ljutomer.

torek, 14. maj 2013 ob 12:42

Znani so dobitniki regijskih pohval in priznanj na gledališkem področju

V Ljutomeru in Veržeju je potekalo regijsko Linhartovo srečanje odraslih gledaliških skupin. Izmed 8 prijavljenih skupin iz celega Pomurja, je selektorica, Mirjana Šajinovič izbrala 2 predstavi.

ponedeljek, 13. maj 2013 ob 17:29

Tretji blagoslov motorjev pri Mali Nedelji

Množičen obisk tretjega blagoslova motorjev in motoristov v nedeljo, 12. maja, je potrdil pravilnost odločitve članov moto kluba "Pürgaške sekire" od Male Nedelje, ki so zaradi slabega vremena blagoslov s prejšnje, preložili na to nedeljo.

ponedeljek, 13. maj 2013 ob 15:56

Na DP v Modernih tekmovalnih plesih tudi Zapleši z Urško Pomurje

V Novem mestu je ta vikend potekalo Državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih. Plesalci so tekmovali v kategorijah disco dance, hip hop, electric boogie, jazz in orientalski plesi. Tekmovanja se je udeležil tudi plesni klub Zapleši z Urško Pomurje.

ponedeljek, 13. maj 2013 ob 15:27

Predstavitev deseterice »nevladnikov«

Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja je minuli petek, 10. maja, v prostorih murskosoboškega MIKK-a pripravilo srečanje predstavnikov nekaterih nevladnih organizacij (ki so se vnaprej prijavile !) z novinarji in to v obliki novinarskega zajtrka, čeprav je po končanih predstavitvah ...

nedelja, 12. maj 2013 ob 22:55

22. Srečanje ljudskih pevcev in godcev SV Slovenije in Porabja

Dvorano kulturnega doma pri Mali Nedelji so v soboto, 11. maja, napolnili zvoki ljudske pesmi in glasbe. Deset skupin ljudskih pevk in pevcev, tamburaši in harmonikar, so obudili delček bogatega pevskega in instrumentalnega izročila naših prednikov.

nedelja, 12. maj 2013 ob 22:51