Za konec srečanja Mama rekla in vroč striptiz

V Lukavcih se je tudi v soboto na 9. Moto zboru Moto Kluba Moliboga zbralo veliko število motoristov, precej več kot v petek. Popoldan se je okrog 250 motoristov podalo na panoramsko vožnjo po Prlekiji, zvečer pa je sledil še koncert.

sobota, 4. avgust 2012 ob 18:50

Ska koncert za uvod v O.F.A.K.

V petek, 3. avgusta, se je s Ska koncertom na ormoškem grajskem dvorišču začel Ormoški festival aktivnih klubov (O.F.A.K.). Za uvod v poletne žure, ki bodo trajali več kot teden dni, so poskrbele tri skupine. Nastopili so slovenski Soudtopia, Pleska s Hrvaške, zbrani na dvorišču pa so se najbolj ...

sobota, 4. avgust 2012 ob 17:37

Turnir osvojil Ljutomer

NK Ljutomer je v soboto, 4. avgusta, pripravil nogometni turnir v spomin na Jožeta Lebarja - Juša. Turnir se je odvijal na stadionu v Ljutomeru, kjer so nastopili Ljutomer, lanski zmagovalec Rakičan, Pobrežje in Središče ob Dravi.

sobota, 4. avgust 2012 ob 14:11

Mura v povratni tekmi najbrž s prednostjo treh golov

Četrtkova tekma med kluboma Arsenal Kijev in Muro 05 se je končala z zmago gostiteljev s 3:0, a bi se sedaj utegnilo zgoditi, da bo povratno tekmo prihodnji teden s prednostjo 3:0 začela Mura.

petek, 3. avgust 2012 ob 23:23

V Lukavcih so se zbrali motoristi

V petek, 3. in v soboto, 4. avgusta, v Lukavcih poteka 9. Moto zbor Moto Kluba Moliboga. V petek popoldan so se motoristi zbrali na prizorišču ter krenili na panoramsko vožnjo, zvečer pa je sledil koncert.

petek, 3. avgust 2012 ob 20:04

Iz Veržeja peš na tekmo Maribora

20-letna Žan Brunec iz Veržeja in Tomas Žižek iz Ljutomera sta minulo sredo opravila prav poseben pohod. Kot velika navijača kluba NK Maribor, sta se namreč iz Veržeja podala v Maribor na tekmo tretjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov, kjer je Maribor igral proti luksemburškemu klubu F91 ...

petek, 3. avgust 2012 ob 15:02

Gasilci požgali vinsko klet, nato sodelovali pri gašenju

Lendavski policisti in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota so uspešno preiskali požig vinske kleti v lendavskih goricah. Dejanja so osumljene štiri osebe. Trije izmed osumljencev so pripadniki prostovoljnega gasilskega društva, ki so kaznivo dejanje storili zaradi ž ...

petek, 3. avgust 2012 ob 12:564

Ljutomer remiziral z Dravo

V četrtek je članska ekipa NK Ljutomer gostovala na Ptuju, kjer se je v pripravljalnem obračunu pomerila z Dravo. Tekma se je končala z neodločenim rezultatom 1:1 (1:0), zadetek za Ljutomer pa je dosegel Boštjan Grizold, ki je uspešno izvedel najstrožjo kazen.

četrtek, 2. avgust 2012 ob 21:221

Koledar prireditev v občini Ljutomer avgust 2012

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v avgustu.

četrtek, 2. avgust 2012 ob 16:46