Za dober seks si izberite energično debeluško!

To je dokazano!

suzana33, sreda, 25. november 2009 ob 08:358
Za dober seks si izberite energično debeluško!

Če želite izboljšati svoje seksualno življenje, je prvi korak k temu, da povečate svojo telesno težo. Ampak zagotovo ne v tisti smeri, kot si mislite.

Po nekih raziskavah namreč obsedeno stremljenje k čim bolj vitkemu telesu slabo vpliva na spolno življenje. Še več, libido žensk, ki so obsedene s suhostjo, je zelo nizek, pogosto trpijo tudi zaradi depresije, pomanjkanja samozavesti, manj so spolno aktivne in težje doživijo orgazem.

"Takšne osebe imajo negativen odnos do seksa, zaradi pomanjkanja maščob njihovo telo proizvaja tudi manj estrogena," je pojasnila psihologinja Yvonne K. Fulbright.

Da so težave s spolnostjo povezane z motnjami prehranjevanja vse pogostejše pri ženskah, starih okoli 40 let, so pokazali rezultati raziskave z univerze Cornell. Po vsem tem sodeč so ženske močnejše postave bolj aktivne v postelji. Kakšno boste izbrali, pa je odvisno od vas oziroma vaših želja; če želite imeti ob sebi lep okrasek, se boste odločili za vitko blondinko, če pa želite biti potešeni in zadovoljeni, bi bila vsekakor boljša izbira simpatična in energična debeluška.



Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42