Jesenski Test hoje v ZD Ljutomer

sobota, 24. september 2022 ob 08:00
Jesenski Test hoje v ZD Ljutomer

V okviru Tedna športa v Zdravstvenem domu Ljutomer brezplačno organiziramo tradicionalni jesenski Test hoje na 2 km, ki bo v soboto 24.9.2022 med 8. in 10. uro na hipodromu Ljutomer.

Prav tako bomo na ta dan v laboratoriju Zdravstvenega doma izvajali brezplačne meritve sladkorja in holesterola v krvi in sicer med 7. in 9. uro. Na odvzem krvi pridite na tešče, s seboj imejte kartico ZZZS.

V času meritev v laboratoriju bomo pri Zdravstvenem domu imeli tudi stojnico, kjer bomo izvajali meritve krvnega tlaka ter vam svetovali o zdravem načinu načinu življenja.

Več dogodkov

DatumDogodek 
četrtek
6. oktober
ob 17:00
SIRKEC, SIRKEC - PREDSTAVA ZA OTROKESIRKEC, SIRKEC - PREDSTAVA ZA OTROKE
Klovn Zupi vabi k zabavnemu druženju v Dom kulture Gornja Radgona. Se vidimo v četrtek, 6. oktobra 2022, ob 17. uri.Cena vstopnic: 2,50 EUR. Vstopnice v predprodaji že na voljo v TIC Gornja Radgona ...
četrtek
6. oktober
ob 17:00
Predstavitev knjige Lačni nismo bili, bilo pa je siromaštvoPredstavitev knjige Lačni nismo bili, bilo pa je siromaštvo
Vabimo vas na predstavitev knjige Lačni nismo bili, bilo pa je siromaštvo, ki bo v četrtek, 6. oktobra 2022, ob 17. uri v razstavnem prostoru soboškega gradu.
četrtek
20. oktober
ob 07:00
Venus FestivalVenus Festival
Že več kot 25 let je VENUS vodilni erotični lifestyle dogodek v Evropi, ki ponuja vse, kar si lahko zaželite in zamislite, od seksi igrač in dodatkov, vznemirljive mode in spodnjega perila ali nakita ...
Prikaži vse dogodke