MHA
četrtek, 7. januar 2010 ob 13:45Drügo tak ne vejo pisati, kak san tote prenapihjene stvari. :dol:
Legionar
četrtek, 7. januar 2010 ob 17:36Dejan je napisal/a:
Pa še tista kokvača \"strokovne žirije\" kmetije je fčera v Piramidi bila :hjooj: Gi se vedno tak zadira, ka kumej do lüfta pride, dere tolmači o nekših svojih vrenotah :tiho: Tote ali nemren čüti :mrtvomrtev:
Nerad koga šinfan, samo moja žena, ge je negda matičarka v Grosupljah bila, toto Likovičko dobro pozna. :jaaa: Baba bi vse drüge fčila o nekših vrednotah pa predgala, soma pa ma duma celo štalo, hčerke nekše problematične, ena oz. celo obe se mi zdi ka sta tüdi ločeni , pa tak dale...In takši do o družinskih vrednotah predgali. :hihihi:
Dejan
četrtek, 7. januar 2010 ob 17:43Ja sej to glih. Takši so ponavodi nejhüši, gi se nekej bunijo, kak je to gnesden, ka je fse raspüščeno. Duma pa majo pred pragon 500 kil proha. Tak ka nej nejpret pred svojin pragon pometejo.
Ženska pa mi je res ena nejbol antipatičnih osebnosti, ke sen jih gda vida.
Legionar
četrtek, 7. januar 2010 ob 17:46Hehe, zgleja pa ka uživle v ten ka je v središči pozornosti. :hehe:
Dejan
sreda, 8. junij 2011 ob 21:05Jernej je napisal/a:
Eti v Avstriji majo nekaj podobnega... \"BAUER SUCHT FRAU\"
Či se ne motin, bode zej pri nas toti šov. Ne ven sicer, či je isti, na podobno foro se mi zdi -> Ljubezen na seniku
MHA
sreda, 8. junij 2011 ob 21:32Ja ze še bo po en šov več...
TUNČEK
četrtek, 9. junij 2011 ob 08:02Jernej, pa toti tvoj Bauer nejde gda kakšo Frau ? :hehe:
MHA
četrtek, 9. junij 2011 ob 15:10Zodič ko sen bija na Dunaji, sen gleja tisto ka ženske zamejajo, ke so še le tan delali. :hjooj:
TUNČEK
četrtek, 9. junij 2011 ob 16:19Jas bi mojo takoj zameja. Ge se to lehko naprovi MHA ?
MHA
četrtek, 9. junij 2011 ob 17:57Heh Tunček, po boš po vuhah doba :hihihi:
TUNČEK
četrtek, 9. junij 2011 ob 18:58Gnes ne, ke me nega duma, ke delan. Vujtro pa je nevarno, če de poglejala forum.
:hahaha:
MHA
četrtek, 9. junij 2011 ob 19:56De te že počakalo do zutra :hehe:
TUNČEK
četrtek, 9. junij 2011 ob 20:03Samo ne sme iti na portol, kak ji naj to preprečin ? Če se spremenin v Hanzeka, de to ke pomogalo ? :hehe:
MHA
četrtek, 9. junij 2011 ob 20:06Internet kabl prežmekni,
ali pa kamuflažo ja
TUNČEK
četrtek, 9. junij 2011 ob 20:21Nič nede hasnilo, ke je tüdi f slüžbi na interneti ! MHA zej si me tak prestraša s ten, da dobin po vühah, da mi srce tuče kak hamer pr kovoči. Če mo se vün zvleka s tote brozge, pločan pijačo pri noven Mačoki tan v Lotmergi.
:ubog:
driver
torek, 20. november 2012 ob 15:44gleda kdo gostilno?? kej si mislite, ka je jani moga vun, zaj pa je nazej priša?? pomojem bode zej zmaga..
http://www.zurnal24.si/jani-se-je-vrnil-v-gostilno-clanek-172675
TUNČEK
torek, 20. november 2012 ob 16:41Ne glejan in ti nemren pomogati.
MHA
sreda, 21. november 2012 ob 00:20Eh, škoda cejta za to...
Dejan
sreda, 21. november 2012 ob 17:30Ne glejan, ampak ke sen toti članek prebra, v čen je sploh fora ka folk glasüvle pa keš zaprovla, če potlan itak neje tak, kak so zglasüvali?
To mi bol tak napre pride kak naši posvetovalni referendumi :hehe: