MHA sobota, 28. oktober 2006 ob 19:42

Ko se 23 deklet stepe za enega fanta ...
"Babji ravs" sredi Sofije

Zanimivosti, 28. oktober 2006 16:04
Sofija - RTV SLO

Zamislite si 23 zatrapanih najstnic in enega privlačnega, spogledljivega študenta. Kaj dobimo? V spodnjem primeru množični pretep.

Dekleta, stara od 15 do 18 let, so hotela med seboj obračunati, katera si zasluži srce mestnega šarmerja.

Vseh 23 je tako nekega dne namesto v šolo odšlo na igrišče, kjer so se srečale iz oči v oči. Vsaka se je znašla po svoje - nekatere so si v ženskem ravsanju, ki so ga mimoidoči z zanimanje opazovali, pomagale s steklenicami, druge z verigami, spet tretje so se zanašale le na moč svojih pesti.
Izidi pretepa niso znani, znano pa je zdravstveno stanje vročekrvnih deklet: nekaj jih je staknilo manjše odrgnine in buške.

Zvončica sobota, 28. oktober 2006 ob 23:27

Koze....bog daj ka je toti študent homoseksualec Zloba Zloba

MHA nedelja, 29. oktober 2006 ob 00:22

Hehe Haha Aplavz

MHA nedelja, 29. oktober 2006 ob 18:46

Dobila vozniško in se zaletela
Zapeljala je naravnost v urad

Zanimivosti, 29. oktober 2006 14:24
Indianapolis - RTV SLO

Neka Američanka je opravila vozniški izpit, nekaj sekund pozneje pa se je zaletela v stavbo, kjer je sedež komisije za izdajo vozniških.

Član komisije je 20-letno Jessico Krasek iz Indiane obvestil, da je opravila vozniški izpit, nekaj trenutkov zatem pa se zaletela v stavbo, kjer je sedež urada za izdajo vozniških dovoljenj.

S svojim avtomobilom ford taurus je skozi okno zapeljala naravnost v urad.
Ona v nesreči ni bila poškodovana, je pa nekaj prask dobil predstavnik komisije. In kako se je nesreča sploh zgodila? Med parkiranjem je dekle po nesreči pritisnilo na plin namesto na zavoro.

Susan Williams, vodja turistične agencije Amazing Travel, ki ima prav tako pisarno v stavbi, je povedala: "Mislila sem, da je nekaj ekspodiralo. Vsi smo panično stekli ven, in zagledali polovico avta pred uradom, polovico pa v njem."

kobreti nedelja, 29. oktober 2006 ob 18:55

MHA je napisal/a:
Dobila vozniško in se zaletela
Zapeljala je naravnost v urad

Zanimivosti, 29. oktober 2006 14:24
Indianapolis - RTV SLO

"Mislila sem, da je nekaj ekspodiralo. Vsi smo panično stekli ven, in zagledali polovico avta pred uradom, polovico pa v njem."

Vuuhuu Strahopetni američoni, že pa so mislili ka je prileta Osama.Ženska je pač štela prek vrste popindekl dobiti,kak pa v vrsti čakatiPoljub Mislec Zid Khmm

MHA nedelja, 5. november 2006 ob 14:18

Nerodni tatovi razstrelili hišo


Zanimivosti, 4. november 2006 16:15
Birmingham - RTV SLO

Nerodni britanski roparji so poskušali ukrasti plinski grelec za vodo in pri tem po nesreči razstrelili hišo, v katero so vlomili.

Trije roparji so vlomili v stanovanje v Birminghamu in poskušali ukrasti plinski bojler.

Med podvigom so si privoščili še cigareto in po nesreči razstrelili celo hišo. Eden izmed nesrečnih kriminalcev je bil več kot eno uro ujet med ruševinami, pa tudi preostala dva sta bila ranjena. Vse tri so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer lepo okrevajo.
A čeprav so imeli pri svojem roparskem podvigu smolo, jih bodo vseeno obtožili poskusa ropa, so povedali policisti iz Birminghama.

V eksploziji je nastala ogromna gmotna škoda, poškodovane pa so bile tudi stavbe v bližini.

Zid

MHA sreda, 8. november 2006 ob 20:59

http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php

MHA četrtek, 9. november 2006 ob 14:37

Tudi mrtvi pokopali republikance
Na ameriških volitvah slavila pokojnica

Zanimivosti, 9. november 2006 08:14
Rapid City - RTV SLO

Marie Steichen je umrla že pred dvema mesecema, a je v Južni Dakoti vseeno zmagala v bitki za okrožno pooblaščenko.

Sodnica v okrožju Jerauld Cindy Peterson je nenavaden izid volitev v majhnem mestu Južne Dakote razložila s tem, da se je volilni seznam končal 1. avgusta, in ker je Steichenova septembra umrla za rakom, je njeno ime ostalo na torkovih volilnih listkih..


Steichenova je svojega republikanskega nasprotnika premagala s 100 glasovi proti 64 in Petersonova je dejala, da se ji zdi, da so volivci vedeli, da je kandidatka že pokojna, a so pač želeli glasno politično izjavo.

MHA ponedeljek, 25. december 2006 ob 00:24

Halo, 113? Naročil bi pijačo!
Čudaški klici kradejo čas britanskim reševalcem

Zanimivosti, 24. december 2006
London - RTV SLO

Neka ženska je iz nočnega kluba klicala nujno pomoč, ker si je zlomila noht, druga pa, ker je miš pojedla njeno zdravilo.

Britanska reševalna služba je na številko 999 (pri nas 113) prejela tudi klice moškega, ki je zahteval pomoč pri menjavi programa na televiziji, nekoga, ki je sanjal, da je padel v nezavest, in lenuha, ki je "nujno potreboval" konzervo osvežilne pijače iz hladilnik. Klicala je tudi ženska, ki je prosila za pomoč, saj svojega pijanega fanta ni mogla spraviti v posteljo. Nekateri pa zahtevajo celo dostavo hrane ...

To je le nekaj izmed tisočev primerov, ki tratijo čas britanskim reševalcem. V predbožičnem času se število takšnih klicev po navadi zelo poveča, zato javnost vsako leto pozovejo, naj številke 999 ne kličejo brez potrebe.

Zid

MHA petek, 29. december 2006 ob 18:11

Napeti 29. december neke nosečnice
Bo četrti otrok nadaljeval nenavadno zaporedje?

Zanimivosti, 29. december 2006
London - RTV SLO

Neka nosečnica bo dobila več kot 800 funtov, če se njen četrti otrok rodi danes, 29. decembra.

38-letna Wendy Legister iz Kidderminstra v Worcestershiru je prve tri otroke rodila 26., 27. in 28. decembra. V stavnici je vplačala 29 funtov z verjetnostjo dobitka 29 proti ena, da se bo njihov najnovejši družinski član rodil prav 29. decembra. Iz stavnice William Hill so sporočili, da je bila to "najbolj nenavadno praznična stava" leta.

V zadnjih dneh Wendy predvsem počiva in čaka, ali ji bo zadnji petek letos prinesel dvojni "dobitek" - dojenčka in zajeten kupček denarja.

MHA sobota, 30. december 2006 ob 21:10

Ko zaloga WC-papirja traja 20 let
Tudi policisti ga kdaj polomijo

Zanimivosti, 30. december 2006
Hagfors - RTV SLO

Policijska postaja v mestecu Hagfors na Švedskem je prvič po dvajsetih letih spet naročila toaletni papir.

To pa ne pomeni, da so bili do zdaj brez njega. Ne, imeli so ga polno skladišče. Marca leta 1986 je namreč policist narobe izpolnil naročilnico in naročil namesto nekaj paketov toaletnega papirja kar cele palete.

Nesrečni policisti so ga poskušali vrniti, ampak ni šlo. Zaloga nujnega toaletnega pripomočka je napolnila kar 12 garaž. Ko jim ga je končno zmanjkalo, so bili presenečeni.
Poleg WC-rolic so pomotoma naročili še 3.000.000 plastičnih vrečk in 550.000 papirnatih brisač.

Zid

Zvončica nedelja, 31. december 2006 ob 00:08

Me ne čüdiAplavz

MHA nedelja, 31. december 2006 ob 20:00

Ko te zamede ... prodajaj sneg!
Po snežnih nevihtah imajo v Coloradu snega več kot preveč

Zanimivosti, 31. december 2006 Denver - RTV SLO/Reuters

Kot da prebivalci Kolorada te dni ne bi imeli snega že čez glavo, se je ena Koloradčanka odločila prodajati sneg na eBayu.

Prve ponudbe prek slovite dražbene spletne strani so že začele padati, in sicer iznajdljivi Mary Walker ponujajo 99 centov za sneg iz "snežnih zametov 1 in snežnih zametov 2".


Walkerjevi in njenemu možu Jimu se je zamisel porodila po tem, ko sta v tednu dni odkidala na kupe snega z dveh snežnih neviht, ki so zvezno državo v Skalnem gorovju obdarile z več kot metrom snežne odeje.

"Pomislila sem: če na eBayu lahko kupiš duhove in vse vrste čudaških stvari, zakaj ne bi bil ena od njih še sneg," pojasnjuje Walkerjeva, ki sicer uči poslovanje.

Koliko snega ti prinese 99 centov, pa je odvisno od marsičesa. Dražbeni pripis Walkerjeve predlaga, naj se kupci izognejo poštninam in podobnim nepotrebnim stroškom in se raje kar ustavijo pri njej doma in sneg prevzamejo s tovornjakom za odvoz.

Z izkupičkom si nameravata Walkerjeva kupiti rabljeni pihalnik za sneg ali par lopat za kidanje.

MHA sobota, 13. januar 2007 ob 15:31

Pa saj ta pločevinka je prazna!
Prav poseben spominek s Tajske

Zanimivosti, 13. januar 2007
Bangkok - RTV SLO/STA

Kaj bi si mislili, če bi vam prijatelj s Tajske za spominek prinesel pločevinko, napolnjeno s svežim gorskim zrakom?

Ideja zaposlenih v nacionalnem parku v provinci Nan na severu države je, kot kaže, odlična, saj se sveži zrak iz parka Doi Phu Kha, v katerem leži skoraj dva tisoč metrov visoka gora Doi Phu, prodaja kot vroče žemljice.

Zrak naj bi zajemali na vrhu gore, turisti pa so pokupili že več kot 6.000 pločevink, ki stanejo okoli 83 centov.
Zaslužek od prodaje bo šel v roke kmetov, ki so se morali preseliti iz parka.

MHA ponedeljek, 19. februar 2007 ob 17:30

Dvakrat zapored je zadel na lotu
Američan je dokazal, da je vse mogoče

Zanimivosti, 19. februar 2007
Maplewood - RTV SLO

Verjetnost, da nekdo dva dni zapored na lotu zadene "jackpot", je skoraj nična. Raymond Snouffer je dokazal, da je tudi to mogoče.

Ameriški pilot iz Maplewooda (Minnesota) je imel pri izbiri številk lota srečno roko. V soboto je na loteriji Northstar Cash izbral številke 11, 14, 23, 26, 31 in zadel 25.000 dolarjev.

Verjetnost, da dobi glavno nagrado, je bila ena proti 170.000. Naslednji dan se je odločil, da začne z isto številko, to je 11, nadaljeval pa je s številkami 3, 7, 19 in 28. In spet zadel v polno.

Kot poročajo iz loterije Northstar Cash, je verjetnost, da se to zgodi, tako majhna, da se je skoraj ne da izračunati.

Nela ponedeljek, 19. februar 2007 ob 18:35

Srečnež..... Priklon Priklon Priklon

MHA sobota, 10. marec 2007 ob 20:48

Nemec hišo razdelil na pol
Ob ločitvi je vzel stvari v svoje roke

Berlin - RTV SLO

Neki Nemec se je odločil, da bo delitev premoženja ob ločitvi vzel kar v svoje roke. Dobesedno, saj je prežagal hišo na pol.

To, da se vsak tretji par loči, je neizbežno dejstvo. Prav tako so ločitve lahko precej zapletene in mučne, predvsem glede delitve premoženja.

43-letni Nemec se je ob ločitvi odločil, da ne bo čakal na odločitev sodišča. Sporno počitniško hišico je razdelil na pol, in to z motorno žago. Osem metrov dolgo in šest metrov široko leseno hišico je najprej razdelil točno na polovico, nato pa jo še prežagal. Nazadnje je svojo polovico hiše z viličarjem odpeljal do bratove hiše, kjer živi že od ločitve.

Policist, ki je raziskoval prijavo, je dejal, da je moški izjavil, da je "le vzel tisto, kar mu pripada". Ideja

MHA nedelja, 3. junij 2007 ob 13:15

Poljak se je po 19 letih zbudil iz kome

Varšava - RTV SLO

65-letnega Poljaka, ki se je po 19 letih zbudil iz kome, so osupnile spremembe, ki so se v tem času zgodile na Poljskem in v svetu.

Mobilni telefoni, demokracija, članstvo Poljske v Evropski uniji in tržna ekonomija so presenetili železničarja Jana Grzebskega. Poljak je v komo padel leta 1988, ko ga je zadel vlak. Zdravniki so takrat napovedali, da bo Jan živel le dve ali tri leta, a njihove napovedi se niso uresničile.

Vsa zahvala ženi
Grzebski se je po prebujenju za vse zahvalil ženi: "Gertruda me je rešila in tega nikoli ne bom pozabil." Tudi njegov zdravnik Boguslaw Poniatowski je potrdil, da je bila Gertruda Grzebska 19 let ves čas ob možu. "Veliko sem jokala in veliko molila," je povedala Grzebska.

Komunizma že zdavnaj ni več
Ko se je Jan ponesrečil, je na Poljskem vladal komunistični režim, ki se ga Poljak spominja takole: "V trgovinah je bil samo čaj in kis. Meso je bilo racionirano, na bencinskih črpalkah pa so bile dolge vrste." In kaj ga je pričakalo 19 let pozneje? "V trgovinah je toliko stvari, da se mi že zdaj vrti v glavi. Na ulicah pa vidim ljudi, ki govorijo v mobilne telefone in se ves čas nekaj pritožujejo. Jaz se zdaj ne morem pritoževati nad ničemer."

Vmes je enajstkrat postal dedek
Medtem ko je bil Grzebski v komi, so se vsi štirje njegovi otroci poročili in Jan je že dedek enajstim vnukom. Povedal je tudi, da se nejasno spominja družinskih srečanj, na katera so ga vozili, in tega, da so žena in otroci poskušali komunicirati z njim.

kobreti četrtek, 6. september 2007 ob 06:20

Kako razdeliti 426.359,00 Eura na dva dela?

MHA četrtek, 6. september 2007 ob 16:21

En tol je moj! Vuuhuu



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.