Ivek petek, 19. oktober 2012 ob 08:20

Policija že, opčinski žandori pa ne!

MHA petek, 19. oktober 2012 ob 11:26

Jas sen se že večkrot pela 55 km/h skos naselje mimo policejof, pa me neso nikdor stavili. Redore pa nemajo tolerance, fsej v MB ne. Ve ze, ki so v dveh dneh 8000 prekrškof sposlikali, bi znalo biti ka do naredli toleranco, sej nedo folgali dnevno 4000 kazni preglednoti, pa rasposlati. Tako

V Avstriji je še vekša toleranca, oviden sen se pela izven naselja 115 km/h, dovoljeno je 100 km/h, pa me je strela z radaron, stava pa ne. Nasmeh

Dejan petek, 19. oktober 2012 ob 12:20

Boš po pošti doba Hihihi

Ja v MB majo zej +5km/h, kar je vredi. Ker če bi kazni delili za +1km/h, te bi jih 95% dobilo kazni, ki se tan mimo pelajo.

Dejan petek, 25. januar 2013 ob 17:26

Dobro posnet video.

Dejan ponedeljek, 4. marec 2013 ob 22:23

Nejbol kul reakcija ob rusken meteoriti Hihihi

TUNČEK torek, 5. marec 2013 ob 15:01

Interesantno !





Zadelo je pa ne nibenega !

Ivek torek, 5. marec 2013 ob 16:01

Dobro je ka ne nobenega trofilo. Samo zamislite si kaj bi po sveti delali Kitajci pa Ameri, či bi v Rusiji rengera Jeljcin pa jemu podobni.!

MHA četrtek, 7. marec 2013 ob 18:48

Dejan je napisal/a:
Nejbol kul reakcija ob rusken meteoriti Hihihi



Ha ha ha tota vodka je zmagala Hahaha

Dejan sreda, 13. marec 2013 ob 15:02

Kul, ha Nasmeh

Dejan torek, 19. marec 2013 ob 23:36

Koji video Nasmeh

đoužek sreda, 20. marec 2013 ob 05:50

Mislec

Malo naspidiran avtor od videoigric.

Ivek sreda, 20. marec 2013 ob 06:32

Dejan, tvoj včerajšnji video prispevek k "zanimivostim" vsebuje neprimerna sporočila.

Igralci videoiger so pretežno najstniki, ki še nimajo razvite osebnosti.

Nekateri izgubijo občutek za realnost in začnejo verjeti, da lahko igro nadaljujejo stvarnem svetu.

In potem se dogaja, kar se dogaja v ameriških šolah.

TUNČEK sreda, 20. marec 2013 ob 08:07

To de se najbrš skos bole dogojalo, se lidje op teko virtualnen sveti ne ločijo več realnosti ot namišlenega. To pa so ne samo najstniki pač pa tüdi veki lidje.
Hehe Šokiran

Dejan sreda, 20. marec 2013 ob 09:38

Keri ne loči realnosti od fikcije, si je som kriv.

Ivek sreda, 20. marec 2013 ob 11:05

So krivi tisti, ki trpijo posledice dejanj tistih, ki ne ločijo?

So sokrivi tudi tisti, ki četudi nezavedno pomagajo, da nekateri ne ločijo med navideznim in stvarnim svetom!

So krivi tudi tisti, ki ustvarjajo in razširjajo video ali druge filme z nepotrbnimi surovostmi?

TUNČEK sreda, 20. marec 2013 ob 11:19

To je hamer na cvek. Zake ustvorjajo toke fsebine, ke se itak ne nücajo in so samo narobe. Jaaa

Dejan sreda, 20. marec 2013 ob 11:30

Vsak je za svoja dejanja som odgovoren. Če je nekši človik pač tak labilen pa naiven, ka ne razmi razlike med stvarnin pa navideznin, si je som kriv.

Če bi pa tak bilo, bi za vsako strelaje bili krivi mediji. V medijih je čist sprejemljivo, ka se objovlajo novice o strelaji, klanji, vojnah, ... medten ko či se slučejno kakšni nipl ge pojovi, je že celi halo. V takšo smer je pač naš svet ša, takšo je pač živleje gnesden.

Pa tüdi vsakši drügi film, ki ga gnesden predvajajo po tv v popoldanskih cejtih, ma notri nasilja še pa še več. Ka ne gučimo o gnešjih "risankah", ge je več nasilja kak v toten videi.

Sicer si pa totega videa nesen jaz zmisla. Objovleni je javno, dostopen vsakšemi. Ogledalo pa si ga je že prek 2.700.000 lidi.

TUNČEK sreda, 20. marec 2013 ob 14:53

Ja to da za svoja dejoja fsoki son odgovorja iin jih oceni , se sten strijan. Je pa pitaje, či jih je sposoben son preudariti in jih postaviti v realnost.
Realnost pa mo vosko mejo. Na primer noš je v rokah mesora ali kühara odličen pripomoček, v rokah morilca pa je grozovito orožje. Is toga človik zaklüči, da je pitaje f toten primeri ne noš, pač pa človik.

To ja

SlovenianDevil četrtek, 21. marec 2013 ob 00:40

Ivek nemreš tega glejati tak, tvojo sporočilo me je spotilo na Smolarovo pesem V slogi pa vrtijo (sicer tu brez pornografije Haha). Takak ti je Dejan napiso, dnevniki pa filmi majo dosti več sranja kak pa igrice. Zej si misliš, kej te ovi guči zej? Evo enostavno je, izdelovalci igric v večini primerov (ne vseh) izključijo 'gore' (pod to spada kri, odtrgani deli telesa, v glovnen vse kej je preveč za tote najstnike). To seveda lidje, ki ne špilajo igric ne opazijo...seveda je kakšna na vsake teko časa, ki je pošteno krvova, samo so filmi še stalno bolj, pa se noben ne joče ka se nej več ne snema filmov, v kerih Bruce Willis kriči yeepeekaye, ali pa je Danny Glover prestori za toto sranje.
Iz tvojega posta se vidi, ka je tvoja percepcija totih stvari takša, ka so igrice samo za mlode, keri zaradi vplivov igric, ki prinašajo zlo na toti svet padejo pod njihov vpliv pa delajo slabe stvari. Prva stvor je, ti nimaš pojma keko odraslih špila igrice, verjetno dosti več kak tistih nerazvitih najstnikov. Druga stvor pa je to ka je nikoli ne samo en dejavnik, ki nekoga pripela do takših incidentov kak so ZDA bili.
Dejan ti je tudi pravilno napiso ka je vsaki odgovoren za svoja dejanja in če ne loči linije med resničnim svetom pa virtualnim. Moreš pa poglednoti to brez virtualnega sveta v mislih, zej ti si verjetno malo starejši od mene, tak da se mogoče spotiš kakši je svet bil prej kot so igrice bile na vsakem računalniki. Verjetno je to bil svet, ki se je nikoli nič slabega ne zgodilo, svet kjer so umori bili občasni dogodki, ne pa stalnice....in verjetno svet v kerem ni bilo serijskih morilcov in....aja čokej, zakej pa sta obo slovenska serijska morilca svoje žrtva morila, prej kak je toti virtualni svet prišo do nas?

Če še nesi opazjo moja poanta tote zgodbica je enostavna, ne nekaj pripisati igricam, samo zato ker so nekaj novega, pa ker jih eni lidje ne špilate (verjetno). Zakaj ne? Ker je pred tem bilo približno 5000 let vojn, pokolov, posilstev, iztrebljanja, razčveterjanja, obglavitev, kurjenja, obešanja, pa podobnih zadev. Kej, ovi so tudi kot najstniki brez razvite osebnosti igrice špilali? Ne. Tudi filmov neso glejali, pa so se iste stvari dogajale. Tistin zgodbican, kere provijo ka je linija med virtualnim svetom pa resničnostjo zabrisana ne vervati, linija je jasna, v enkrani je svet virtualen, okoli pa je resničen. Problem je v večini primerov ne v računalniki, pač pa med ekranom in sedežom.

Ivek četrtek, 21. marec 2013 ob 06:33



SVragec! Video igrice je omenil nekdo pred mano. Nisem apriori proti igricam. Igrice so nastale kot stranski komercialni produkt. Najprej so bili programi za grafično oblikovanje, vodenje orodnih strojev in simulacijo delovanja izvršilnih, poslovodnih, obrambnih in celo političnih sistemov.

"Igrice" oziroma simulacije realnih procesov so pretežno koristne, kar ne opravičuje obstoj in razpečevanje tistih, ki to niso.

Stroške razvoja je bilo potrebno prodati širokemu krogu kupcev, med drugim tudi skozi video igre, ki so danes del medijske industrije z vsemi družbeno koristnimi in škodljivimi vsebinami..

Danes je v prometu preveč medijskih produktov, ki prikazujejo in celo propagirajo popačene in nesocialne odnose in nasilje. Celo nekatere risanke za majhne otroke kažejo nasilje med živalmi, ki so prikazane s človeškimi lastnostmi.

Še napre se lepo špilaj.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.