HladenSpricar nedelja, 14. november 2010 ob 11:39

Pridi še ti! Pomežik

Erepublik je simulacija pravega sveta. Masivno število prebivalcev omogoča, da se gospodarstvo, politika in druga področja obnašajo zelo podobno pravemu svetu. Gre za »browser-based« igro, kar pomeni, da je v celoti dostopna preko interneta, do nje pa lahko dostopate kjerkoli. Potrebna je samo brezplačna registracija!

V tej spletni igri imamo tudi Slovenci svojo virtualno državo eSlovenijo. Kot pa vsi vemo pa nas je tudi v resničnem svetu precej manj kot v drugih večjih državah!

Največja razlika med realnim svetom in virtualno igro eRepublik je v tem, da so vsak dan prisotne vojne! Prav zaradi teh vojn je eSlovenija dvakrat ostala brez vseh svojih regij.

V spletni igri pa potrebujemo prav Vas, ki berete ta članek, saj z višjim številom prebivalstva lahko dlje pridemo!

Če se nam boste pridružili in nam pomagali sestaviti elitno vojsko eSlovenije se prijavite na sledeči link:

http://www.erepublik.com/en/referrer/HladenSpricar

Prav tako pa vas prosimo, za registracijo na našem spletnem forumu ( www.erepublik.si ), kjer potekajo vsi dogovori in debate o svobodi eSlovenije. Za začetno pomoč se lahko obrnete tudi na mene, da vam pomagam z nasveti.

eSlovenija Vas potrebuje! wink

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.