nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Čüdoki [25] - Forum

MILAN

:hjooj: mene nejbole začüdi dere vidin ka je to skoron samo deca.Resen ka je to generacija polvinilovih škotel. Začüdeni pa sen od kot totin mlodin teko penez ka si lehko kipüvlejo nejnovejše verzije.

MHA

:butl: Ke te mojo od tega? Fkrej vrzene penes. Jas ziher nebe caka, pa sploh si nebe küpa tak drogi telefon.

Dejan

Baje so odkrili novo vrsto človeka negi na Zemli :hahaha: :hjooj:

MILAN

:mislec: to so pre polvinilova rasa.

MILAN

če te tota küšne je glih tak kak da bi te žrebe küšivalo.

MHA

Ke je te to za rase :zverizjeni:

Hehe, Milan :hehe:

MHA

Ko kačo küsneš po francosko :butl:
<u>klik</u>

Dejan

Šekret papir z zlotin vzorcon. Ena rola 180 evrov. Či ma keri preveč penez :hjooj:

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/samo-za-res-bogate-zadnjice-toaletni-papir-z-vzorcem-iz-zlata/333497

TUNČEK

To se mi zdi izživlanje bogatih lidi, ke se malo norca delajo is srmakof. :jaaa:

Dejan

Američoni pa jihov "črni petek" :hjooj:

http://www.itv.com/news/story/2014-11-28/police-called-in-to-cope-with-black-friday-sales-across-the-uk/

To res nemren razmiti, ke človeka žene, ka v štacüni pohodi človeka, ka dobi falat TV-ja bole fol :hjooj:

Še nejhüje pa je, ka to že k nan gre...

Legionar

Ja, kapitalizem pač nuca potrošnike. Vse bolj zmešana in bebasta družba postajamo. Človek res ne ve, ali bi se smeja ali joka ob vsem tem. :neee:

MHA

Vse ke mojo v Ameriki, pa tüde sen pride :hjooj:

TUNČEK

Ali se smeješ ali jokaš - je fse glih, toti svet gre nekan v bebavost. Penezi so grotali sveto vlador brez bremz. Moreš biti mlodi pa lep in meti pun priftošl, te si ta provi, fsi drügi smo pa avtsajderi. Bog naj pomoga totemi novemi sveti, či je še možnost. :toja:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.