torek, 10. marec 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji, ustanovljen leta 2005. Mesečno nas obišče okoli 500 tisoč obiskovalcev.

Sledite nam

Nastavitev teme

Bioterme Mala Nedelja [3] - Forum

Legionar

No, fsaki ma pač svoj okus. Jaz man še skoz nejrojši Bonovce.:toja:

mirka

Ja, za bazene tak do zdaj ni blo prave vročine, tak da smo po topklicah hodli...mamo v Kropi bazen,ma voda komaj 19 stopin...:mraz: samo za kaskaderje:brodolom:

MILAN

:hjooj: če je tak mrzla je to za pedre
je reku bom kar na rit not skoču

MHA

Jas sen redni gost v Čateži pa se še mi je ne tan nič zamerilo. Za postrežbo nemren rečti nič, da še neman izkušen z ten, voda pa mi tüdi vrede. Je pa tüdi res ka se v Čateži fest dosta lidi obrne.

Zvončica

Meni pa so vse terme anti.....nejbojše je morje pa amen. Ali pa lotmerški bazen ke je itaki skoro prozen pa lehko malo v miri splavovleš.

MILAN

:toja: samo ka je voda pa ka se lehko malo kalüžaš

Pepek z brega

Kej pa Ščovnica?

Nejlepša se je kalüžati f tekoči vodi.

MILAN

:hjooj: pa tak ka malo ribe hejsajo po bedrah
ali pa iščejo picezle med nogami???????\':hehe: :hehe:

Dejan

mirka je napisal/a:

Tak, bodem pa še jaz nekaj dodala.Od vseh toplic so Mala nedelja prav vredi...Sem zmerom zadovolna, pa tudi vsi ki jih pelemo na kopanje.Ni gužve, kelneri strežejo,deca ne skačejo v vodo pred tobom, karta je strašno poceni, lahko si privoščiš obed za dobro ceno.Voda je zmer čista...Tisti ki kritizira, naj se proba kopat v Čatežu.Ka med prste loviš lase, BLEK::riba: noben te ne postreže po frtal ure!skoz moraš pazit svoje cote, da ti jih kdo ne odnese...Svinarije do amena!koši so polni, tak da čez leti, po tleh od čipsa, sladoleda, do pasjih drekov....

Zej v sredo, ki sen tan bija je bila takša gužva, ka si se ne meja kon dati. Pa pokafci so tüdi notri skokali pa škropili, ka so se store mame bunile :hihihi:
Pa tak strašno poceni tüdi neje.

MHA

Jas pa bon ša glejat en den, ko bon meja nekda frei, v Vivat.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.