Filip torek, 1. julij 2008 ob 12:19

Kakše iskušje mote z Leo pa drugimi zaposlenimi.

MHA torek, 1. julij 2008 ob 15:59

Ne dugo nazej, sen bija en cejt na zavodi. Prvo sen meja eno z svetlimi krotkimi lasmi, ne ven več kak se piše. Una me je nonstop silila v Lublano delat, bol sen ji jas prava ka nen ša, bol me je silila. Te pa me je dola k Slonovi, una pa je poštena bila, fest dobro sma se razmila.

Dejan torek, 1. julij 2008 ob 16:07

Jas sen bija por tednov na zavodi, gda sen si rihta za s.p. ka sen doba nepovratna sredstva pa mi je te fse zrihtala, ka sen ša na toti tečej za izdelavo poslovnega načrta pa nasploh je bila vredi.
Vači te na zavodi itak lepo glejajo, či vidijo ka si priprovleni pa zaintereserani, ka si delo iščeš pa ka češ delati Nasmeh Drgači je, či hodiš to jomrat pa ka ti za nič neje Hihihi Te do te že malo zaškrnoli.

MHA torek, 1. julij 2008 ob 17:15

Lea je meni san enkrat rekla za Lublano, pa sen ji reka ka je tak pa tak, pa ka v šolo hodin v MB, te pa še stanovoje treba, je rekla v redi, te pa LJ ne pride v poštef. Pa me nikdor več ne pitala za LJ.

Kata Strofa ponedeljek, 14. julij 2008 ob 13:03

izkušnje samo z Leo, moren reči fejst korektno, razdelala sma zaposlitveni načrt fejn po točkah pa terminskem plani in jas sen se toga drža. Proba držatiNasmeh Je pa takak je Dejan napisa, moraš pokozati ka si motivirani za iskaje službe; nejveč "točk" dobiš, či prideš na razgovor z oglason iz cejting, ki si ga son nejša Nasmeh

Jernej nedelja, 27. julij 2008 ob 15:11

MHA je napisal/a:
Lea je meni san enkrat rekla za Lublano, pa sen ji reka ka je tak pa tak, pa ka v šolo hodin v MB, te pa še stanovoje treba, je rekla v redi, te pa LJ ne pride v poštef. Pa me nikdor več ne pitala za LJ.

Ka ges ne razmin ka zavod mladino direktno tira iz toga kraja drugam Ljublano ali pa najbolše še vö Slovenije.
Neje mladina podočnost toga kraja?

Nede tak ka do se te stare navade in tradicije v Prlekiji totalno pozabile.
Da do stari Prleki izomrli? Te bote "Prlekijo" samo še knigaj najšli či mladi nedo ostali.
...navčite mladin čin več tüdi či je težko gnes den!

Dejan nedelja, 27. julij 2008 ob 15:26

To zato gučijo, ker sami dobro vejo, ka pri nas nega nekše perspektive glede tega. Lehko greš delat za tekoči trak al pa v štacün murkof na štalože zlagat. Morti de gda kej drgači, samo da vedno več mlodih itak nekan vün gre, tak ka je vedno meje možnosti za to.

Dejan torek, 13. januar 2009 ob 17:37

Od gnes napre lehko preglejüvlete prosta delovna mesta za Pomurje pa Podravje na našen portali. Podatki se sami posodoblajo fsakši den. Zadevo omogoča portal Zaposlitev.net.

Nejdete jih tü -> http://www.prlekija-on.net/zaposlitve/

big boss četrtek, 15. januar 2009 ob 01:04

Tote dikline so že vredi ,hvala bogi ka delan od 18 leta ka so mi ne trbale nikoli pomagati . No saj mi tek nebi mogle , je pa resen ka so edine na zavodu --ZAPOSLENE ( no bar plačo dobijo ,delajo tak nič ) . Kaj si nor 100.000 zaposlenih-prijavlenih ,plačo pa jih dobi samo 200 , to so firme . BRAVO NAŠIPipko Zid

erof četrtek, 15. januar 2009 ob 15:43

Deset najnižjih plač za eno najvišjo

Ljubljana - V štirih javnih podjetjih ljubljanskega Holdinga pa tudi dveh mestnih podjetjih so v poslovnih načrtih za letos na začetku leta predvideli 4,5-odstotno povišanje plač. Direktorica Holdinga Zdenka Grozde zdaj pravi, da povišanja ne bo, saj je bila lanska letna inflacija le 2,1-odstotna, ne šestodstotna, kot je bila še avgusta lani. Najvišje plače imajo ravno v dveh mestnih podjetjih, če odštejemo Holding.

Zdenka Grozde je malo pred novim letom še zatrdila, da je povišanje plač v skladu s kolektivno pogodbo za javna komunalna podjetja. »To je dogovor delodajalcev in delojemalcev na najvišji ravni. Če ga ne bi upoštevali, bi bili v prekršku,« je dejala. Od takrat so se razmere spremenile, saj so prišli podatki o lanski inflaciji. Uskladitev plač je v skladu z veljavnimi kolektivnimi pogodbami namreč odvisna od gibanja inflacije. V Holdingu so septembra lani na podlagi makroekonomskih kazalnikov, pri čemer so upoštevali tudi šestodstotno avgustovsko inflacijo, načrtovali pri letošnjih stroških plač povečanje izhodiščne plače za 4,5 odstotka. »Glede na določila kolektivne pogodbe o izredni uskladitvi plač za leto 2007 in o načinu usklajevanja plač, povračilu stroškov v zvezi z delom in drugih osebnih prejemkih za leti 2008 in 2009, ki veljajo za javni holding, in glede na veljavno komunalno kolektivno pogodbo za javna podjetja navedene uskladitve plač ne bo, saj je bila lanska letna inflacija 2,1 odstotka,« zdaj pravi Grozdetova.

Na vprašanje, ali so bila predvidena različna povečanja plač, saj najbolje plačani zaposleni dobijo na račune skoraj toliko kot deset najslabše plačanih, je Grozdetova odgovorila, da ne, odstotek je bil enak za vse. Vsaj v Snagi pa si želijo več pogovorov o plačah, zlasti najnižjih. Osnovna plača komunalnega delavca začetnika je namreč le 522 evrov, z vsemi dodatki pa kosmata plača doseže 615 evrov. Če je delavec še kakšen dan na bolniški, ga to precej udari po žepu. Na bolniški so razmeroma hitro, saj se vozijo na smetarskih vozilih v snegu, dežju, vročini in mrazu.

Valter Nemec, namestnik direktorja v Snagi, meni, da bodo z razvojem dejavnosti morali komunalni delavci postati tudi svetovalci občanom o pravilnem ravnanju z odpadki. S sedanjimi plačami pa je že neizobražene ljudi težko dobiti. »V Ljubljani oziroma na območju, ki ga zajema mestni potniški promet, se za to delo in tako plačo ne zanima nihče. Zato ga opravljajo ljudje od drugod in tujci. V Skandinaviji pa denimo tujci do tega dela sploh ne pridejo, ker je tako dobro plačano,« je dejal Nemec.

Reorganizacija
Holding se sicer pripravlja na nadaljevanje reorganizacije. Za zdaj so nanj iz javnih podjetij Vodovod-Kanalizacija, Snaga, Energetika in Ljubljanski potniški promet prenesli pravne službe in službe za javna naročila. Na razpis za pripravo in izvedbo modela strateškega holdinga in poenotenje informacijskega sistema sta se prijavili podjetji AT Kearney in Unistar, prvo je bilo to pripravljeno narediti za 549.000 evrov, drugo za 383.000 evrov, vse brez davka.

Komisija Holdinga je izbrala AT Kearney, saj Unistar po besedah Zdenke Grozde ni izpolnjeval vseh zahtevanih pogojev. »Zahteve so bile tako ostre, da je tisti, ki jih izpolnjuje, zame ustrezno usposobljen za izvedbo projekta,« je dejala Grozdetova. Izbira sicer še ni pravnomočna, saj mora pred tem preteči še desetdnevni rok za vložitev zahtevka za revizijo postopka izbire. Ta začne teči, ko oba ponudnika prejmeta sklep o izbiri.
Vir


Na zadnje urejal: erof, dne: četrtek, 15. januar 2009 ob 14:45

MILAN četrtek, 15. januar 2009 ob 18:12

Neee to je ne za vervati kej vse lehko dobijo eni lidje
zakej so stvari tek nastovlene sigurno nega takše odgovornosti ka
bi si zaslüžili to.

Zvončica petek, 16. januar 2009 ob 00:16

Tote ploče so prova minimalka v primerjavi s totimi ka jih mojo menadžeri....je gnes v trenjih bilo...eden je doba letno nagrado 165000€ plus vsaki mesec 16500€ ploče.....TO JE PROVI KRIMINAL Z ŽEGNON DRŽOVE. da so vsi isti..........Marsovec

MHA sobota, 17. januar 2009 ob 11:04

Menedžeri pa res na veko slüžijo, drügi pa na veko propodajo. Ne ne ne

Makaveli ponedeljek, 19. januar 2009 ob 17:06

kak se lepo vidi ka bi ovin ke mojo redno veke ploče ka bi jin komot malo vkrej pa te bi dali ovin kcoj ke majo male pa bi bli vsi srečni

Zvončica torek, 20. januar 2009 ob 00:17

Te pa bi meli socializem...juhuhu...

Dejan torek, 20. januar 2009 ob 13:58

Ja či bi tak blo, te na sveti ne bi blo revnih. Eni majo malo več, drügi meje. Či pa si to zaslüžijo pa je že drüga pesen.

Ne ven pa, kak te toti skoz hodijo, ki so na primer na zavodi. To v Lotmerki vidin ene in iste lidi npr. tan v Mercator kafiči ali pa Pomaranči, ka sedijo cele dneve tan. So na zavodi, mojo stanovoje, deco, avto, ... Se mi zdi ka jin nič ne fali. Či je na zavodi tak fejn, bi še jas ša to Nasmeh

MHA sreda, 21. januar 2009 ob 14:05

Takših po oštarijah pa bi se kar neke nejšlo Jaaa

MHA nedelja, 15. maj 2011 ob 21:05

Ko je 50-letna Dolenjka po 15 mesecih dela izgubila zaposlitev, so ji na zavodu za zaposlovanje takoj ponudili drugo službo. Izkazalo se je, da naj bi delala kot natakarica striptizeta.

Predstavnica ljubljanske družbe za posredovanje zaposlitev, ki ji je zavod posredoval številko brezposelne gospe, ji je pojasnila, da ima možnost dobrega zaslužka.

Več si lehko preštejete na povezavi, ki je tüdi video prispevek ->Video


Adijo ne, zavod te zej že na fsakšo prosto delovno mesto pošle Šokiran

zobl nedelja, 15. maj 2011 ob 21:29

ki bi te tota 50 letna bla striptizeta?
v upokojenskem domi mogoče ?
da so res bedoki toti na zavodi ka sploh na takšne oslarije pošilajo folk pa jih ponižuvlejo, to bi tudi malo prečistija tote gori na zavodi keri tan grejejo pisarne pa bi jih posla na takšo dobro pločano delo Nasmeh

bafomet2011 ponedeljek, 16. maj 2011 ob 11:20

Bogi reveži toti naši politiki in drugi zasluškarji,ki jim banke odpisujejo kredite.Bogi Kangler se je razjoka kak ga mojo grdo ka je vse zaslužja na pošten način.Ka je samo s plačami dobja pol milijona,pa si je te kupja tu pa tam kakšno malenkost.Ka pa je te naredja ka je teko zaslužja?či je mogoče svet rešja,al pa bija ne vem kakši dober policaj?al politik ?za tote tak vemo ka so lažlivci ki jim ni primere....pa čujete ludje to bi trebalo vse od prvega do zodjega natirati nekam na nekši otok,najboše na Golega či bi nam ga hrvoti posodili.... Zloba http://www.prlekija-on.net/images/smeski/zloba.gifkak se oni lepo bogatijo brez dela...navodne ludi,ki za jih delamo pa treba čist izmozgati.komplet bi trebalo zamejati leve,desne,rdeče,črne, bele.........mislim ka bodo pomalem ludje šteli meti to vse nazaj,če ne drugač jim bodo to vzeli na grdi način.......pa lep pozdrav!!!!!



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.