sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Stanovanje v Ljutomeru [10] - Forum

tota

Dejan je napisal/a:

Ja zglosi se zütra po šesti pa boš vidla Stanovoje 15

Pripravi pepelnik Upan, ka moš balkon, čine de ti celo stanovoje smrdelo...

Legionar

Ja ke te ti, še spiš s cigaretlon?:kadilec: :hehe:

tota

Ne, s cigaroj Bombe pa sen že nabovila za večer

Dejan

Pepelnika niman, lehko pa se ena bomba sprozni pa je glihtak vredi za pepeljačo. Balkon pa tüdi je. Samo stolov še v stanovoji nega :hehe:

MHA

Te pa mo za šankon, či še stolof nemaš. :pijunca:

tota

Či mo malo stali, nas tüdi nede vrag vzeja:jaaa: Či pa de prehüdo, pa mo pač zalegnili pa bombe metali:hehe:

tota

Dejan, sen zahinavila, opet te nesen za rokof pocukala....:neee: Da sen bol sramežlive sorte, veš....:hehe:

Legionar

Ke se sikirate či nega stolof...Lepše je piti či stojiš, ti duže pivo doj teče. V skrajni sili pa tüdi jas lehko gor po stole skočin.

Dejan

Tota, pa si oblübila ka me drügič cukneš za rokof :neee: Ge pa si me te vidla?

Mešter pa mi je gnes prestava zadevo na zütra, tak ka zgleja gnes priden v stanovoje samo pit :hihihi:

Legionar

Dejan je napisal/a:

Mešter pa mi je gnes prestava zadevo na zütra, tak ka zgleja gnes priden v stanovoje samo pit :hihihi:
Tüdi pitje je žmetno delo. Kak rečeno, či boš tan, jaz priden tan po šesti, ker te priden s slüžbe. Küpin še jaz kakše bombe?

Dejan

Ne nori ze z bombami Jas še moren domu priti. Tebi je fejn, ki boš samo gor po štengah ša

Legionar

Sapa si reka ka moš že postelo.:hihihi:

tota

Dejan je napisal/a:

Ven, ka sen oblübila, zato pa provin, ka sen zahinavila... Na trgi sen malemi tisto cukrno peno kipüvala. Pa voziček sen mela, v keren je blo najzlatejšo detece...

Ka ne bi ke ti gnes večer pobrisa domu. Jas ne mislin zapstoj bomb nositi po Lotmerki

Dejan

Ehehe, gnes pa bon jaz vos zajeba :hehe: Dere me srečate, me nečete poznati, zej pa bon jas zbrisa :jajks:

Pa či bi te šteja viditi tan na trgi, te ne bi moga, da je takša gužva bila, ka si ne dvo metra vida :hahaha:
To je resen gnes po bila ena veka žalost.

tota

Ja, kak je te zej, mo metali bombe gnes, ali ne? Se pa se ti bon te venda s six paklon oddužila, ali kak? Vüplen ka neš zej te mule posa zavolo toga..

Legionar

Ti samo prnesi bombe či maš v plani, mo že spili.:vragsmejun:

Dejan

Ja ti samo privleči tote bombe, vsej meni nede trebalo zej še po štacüni skokati :hihihi:

tota

Okoli sedme sen tan, taka mata tečas cejt strelske jorke skopati:hehe:

Na zadnje urejal: tota, dne: torek, 24. februar 2009 ob 16:54

tota

Či bi znola, ka de takša fronta, bi več bomb prnesla. Ka neta ge okoli gučala, ka sta na kunci žedna bilo...:khmm: , pa ka smo bitko zgübili zavolo toga, ka nan je bomb sfalilo

Legionar

tota je napisal/a:

Či bi znola, ka de takša fronta, bi več bomb prnesla. Ka neta ge okoli gučala, ka sta na kunci žedna bilo...:khmm: , pa ka smo bitko zgübili zavolo toga, ka nan je bomb sfalilo
Nisva blo žedna...Potli sva pr meni še celi šampanjec spilo (či glih je že žmah po jabošnci meja), pa še žganico...:haa: Mater, fse sva spilo ke je ge bilo...:mrtev:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.