tota
ponedeljek, 23. februar 2009 ob 20:58Dejan je napisal/a:
Ja zglosi se zütra po šesti pa boš vidlaStanovoje 15
Pripravi pepelnik
Upan, ka moš balkon, čine de ti celo stanovoje smrdelo...
Legionar
torek, 24. februar 2009 ob 08:51Ja ke te ti, še spiš s cigaretlon?:kadilec: :hehe:
tota
torek, 24. februar 2009 ob 08:53Ne, s cigaroj
Bombe pa sen že nabovila za večer
Dejan
torek, 24. februar 2009 ob 10:06Pepelnika niman, lehko pa se ena bomba sprozni pa je glihtak vredi za pepeljačo. Balkon pa tüdi je. Samo stolov še v stanovoji nega :hehe:
MHA
torek, 24. februar 2009 ob 10:43Te pa mo za šankon, či še stolof nemaš. :pijunca:
tota
torek, 24. februar 2009 ob 10:46Či mo malo stali, nas tüdi nede vrag vzeja:jaaa: Či pa de prehüdo, pa mo pač zalegnili pa bombe metali:hehe:
tota
torek, 24. februar 2009 ob 15:20Dejan, sen zahinavila, opet te nesen za rokof pocukala....:neee: Da sen bol sramežlive sorte, veš....:hehe:
Legionar
torek, 24. februar 2009 ob 15:46Ke se sikirate či nega stolof...Lepše je piti či stojiš, ti duže pivo doj teče. V skrajni sili pa tüdi jas lehko gor po stole skočin.
Dejan
torek, 24. februar 2009 ob 15:52Tota, pa si oblübila ka me drügič cukneš za rokof :neee: Ge pa si me te vidla?
Mešter pa mi je gnes prestava zadevo na zütra, tak ka zgleja gnes priden v stanovoje samo pit :hihihi:
Legionar
torek, 24. februar 2009 ob 15:56Dejan je napisal/a:
Tota, pa si oblübila ka me drügič cukneš za rokof :neee: Ge pa si me te vidla?Tüdi pitje je žmetno delo.
Mešter pa mi je gnes prestava zadevo na zütra, tak ka zgleja gnes priden v stanovoje samo pit :hihihi:
Kak rečeno, či boš tan, jaz priden tan po šesti, ker te priden s slüžbe. Küpin še jaz kakše bombe?
Dejan
torek, 24. februar 2009 ob 16:00Ne nori ze z bombami
Jas še moren domu priti. Tebi je fejn, ki boš samo gor po štengah ša 
Legionar
torek, 24. februar 2009 ob 16:01Sapa si reka ka moš že postelo.:hihihi:
tota
torek, 24. februar 2009 ob 16:21Dejan je napisal/a:
Tota, pa si oblübila ka me drügič cukneš za rokof :neee: Ge pa si me te vidla?
Ven, ka sen oblübila, zato pa provin, ka sen zahinavila... Na trgi sen malemi tisto cukrno peno kipüvala. Pa voziček sen mela, v keren je blo najzlatejšo detece...
Ka ne bi ke ti gnes večer pobrisa domu. Jas ne mislin zapstoj bomb nositi po Lotmerki
Dejan
torek, 24. februar 2009 ob 16:25Ehehe, gnes pa bon jaz vos zajeba :hehe: Dere me srečate, me nečete poznati, zej pa bon jas zbrisa :jajks:
Pa či bi te šteja viditi tan na trgi, te ne bi moga, da je takša gužva bila, ka si ne dvo metra vida :hahaha:
To je resen gnes po bila ena veka žalost.
tota
torek, 24. februar 2009 ob 16:28Ja, kak je te zej, mo metali bombe gnes, ali ne? Se pa se ti bon te venda s six paklon oddužila, ali kak? Vüplen ka neš zej te mule posa zavolo toga..
Legionar
torek, 24. februar 2009 ob 16:32Ti samo prnesi bombe či maš v plani, mo že spili.:vragsmejun:
Dejan
torek, 24. februar 2009 ob 16:37Ja ti samo privleči tote bombe, vsej meni nede trebalo zej še po štacüni skokati :hihihi:
tota
torek, 24. februar 2009 ob 16:54Okoli sedme sen tan, taka mata tečas cejt strelske jorke skopati:hehe:
Na zadnje urejal: tota, dne: torek, 24. februar 2009 ob 16:54
tota
sreda, 25. februar 2009 ob 06:46Či bi znola, ka de takša fronta, bi več bomb prnesla.
Ka neta ge okoli gučala, ka sta na kunci žedna bilo...:khmm: , pa ka smo bitko zgübili zavolo toga, ka nan je bomb sfalilo
Legionar
sreda, 25. februar 2009 ob 09:21tota je napisal/a:
Či bi znola, ka de takša fronta, bi več bomb prnesla.Nisva blo žedna...Potli sva pr meni še celi šampanjec spilo (či glih je že žmah po jabošnci meja), pa še žganico...:haa: Mater, fse sva spilo ke je ge bilo...:mrtev:Ka neta ge okoli gučala, ka sta na kunci žedna bilo...:khmm: , pa ka smo bitko zgübili zavolo toga, ka nan je bomb sfalilo