sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Stanovanje v Ljutomeru [11] - Forum

tota

Kak se je te Dejan domu pela? Po štireh?:hehe: Zgledne, ka jas z mojimi bombami krotkega dometa nesen glih provi soborec za vojdva:hihihi: Vidva bijeta borbe z rednimi raketami:hehe: Bon pač jas resen mogla biti tista, gi bon f sanitetni slüžbi, pa bon ranjnce vozila z bojišča:hehe:

Legionar

Se je zato moja bojša polovica včera vlogo bolničarke prevzela.:hihihi:

Dejan

Sej pa moja bela puščica z Lotmerka že soma domu trufi :hihihi:

Ja potli je že malo na knap šlo s pijačo :hihihi:

Evo še sliko:

Legionar

O jebenti sen rdeči kak kühani rak...:hjooj:

Dejan

Ja pijača dela svojo :hihihi:

tota

To je takša svetloba kopala...meni se nesi zdeja rdeči

Legionar

:hehe:

tota

Pa smo fsi trije nekše čüdne forbe, se mi zdi. Kakša sta potrli vidva blo, pa bojše ka ne ven...

Legionar

Čist vredi, nejč sva preveč z orientacijo ne problemov mela...

tota

Ja, ti že ne, da te je vaša spot sprovila:hehe: Dejana pa je bela puščica domu odpelala...

Dejan

Ja neje blo nekših problemov, razen ka sen Legionari malo po parketi pa po mizi poleja :jajks:
Škoda pijače, sej drügo ne :hihihi:

Legionar

Drügič mo ti dali na flašico, takak dojenčeki. TEpa neš poleva.:vragsmejun:

Dejan

Ja sej pri meni si doba flašice, pri tebi pa smo se mogli neke fine delati s kupicami :jajks: Te pa dere si že malo trepetlavi te hitro ke zleti z rok
Dobro, sej neje blo teko, ka bi ti parket zdignolo :hihihi:

tota

Se venda Legionari neje blo tak hüdo zavolo parketa, bole venda zavolo pijače, ka je v nič šla. Či vama je že tak na knap hodilo, te je resen fsakše kaplice škoda, čiglih ma že žmah po jabušnici:hehe:

stajerc13

ste mogli vzeti sesqalec pa posesati pijačo...:mislec:
samo bi moga meti tistega ke ja za mokro sesati...:hahaha:

:pivo: :nazdrovje: :pijunca: :prijatel: :tut:

Legionar

Či pa je naša štela pokozati, ka sva nove kupice küpila za šampanjec, pa še extra tebe počastiti, ka si prvi bija ke si z je pija. Zapa de se še bunja, prokleti ti...:bomba: Drügič bon ti rojši da direkt z glaža za piti....Te pa pi, pa se zali...:glaz:

tota

Ke sta te žganico pilo s kupic za šampanjec?:hehe: Vama je štamprli premali?

Na zadnje urejal: tota, dne: sreda, 25. februar 2009 ob 19:00

Legionar

Ja kak pa te...Štamprliji so za babe.:hihihi:

lapa

eh nooo kakšni štamprli? frakli to je zadeva za šnops :hahaha:

tota

Legionar je napisal/a:

Ja kak pa te...Štamprliji so za babe.:hihihi:

Ne, štamprli je za žganico:hehe: Za babe je tisto, kej se notri v jega naleje, kakši Puškin al pa Jäger

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.