Legionar
sreda, 25. februar 2009 ob 19:21tota je napisal/a:
Legionar je napisal/a:Dobro, te pa mo drügič še to probali.
Ja kak pa te...Štamprliji so za babe.:hihihi:
Ne, štamprli je za žganico:hehe: Za babe je tisto, kej se notri v jega naleje, kakši Puškin al pa Jäger
tota
sreda, 25. februar 2009 ob 19:23Žgajare pa jas resen ne pijen:neee:
lapa
sreda, 25. februar 2009 ob 19:24
no te se lehko drugič pri meni stovite pa kar te želeli dobite v fraklih.......
tota
sreda, 25. februar 2009 ob 19:26Lapa, čiglih bon zej spodnila totalen butl, kej so te frakli? Sen že glejala prleško-slovenski slovar, pa nesen nejšla:hjooj:
lapa
sreda, 25. februar 2009 ob 19:28no nejenostavneje je da klikneš na toti link pa vidiš: http://sl.wikipedia.org/wiki/Frakelj
Legionar
sreda, 25. februar 2009 ob 19:29To so frakli:

Dejan
sreda, 25. februar 2009 ob 19:31Te pa de nejbojše, či mo vsakši teden meli takšo žurko pa bomo vedno pri drügen pili
Mo meli turnejo.
tota
sreda, 25. februar 2009 ob 19:32Hvala lepa obema. Sen že negi napisala, kak je toti portal poučen
Fsakši den se kej novega nafčiš... Lapa, ge pa te ti stanüvleš? Tüdi ge f toten bloki kak Legionar?
lapa
sreda, 25. februar 2009 ob 19:33Dejan nega problema......brez problema lehko, v kleti je puno vina, žgajare je tudi puno, Jeger bi se tudi nejša, pa še kej drügega tudi .... aja pa na Petro ne pozobi....:hihihi:
lapa
sreda, 25. februar 2009 ob 19:35eh ne ne, to bi te že bija preveč nevaren blok :hihihi: mene v Križofcih nejdeš....
Legionar
sreda, 25. februar 2009 ob 19:36lapa je napisal/a:
Dejan nega problema......brez problema lehko, v kleti je puno vina, žgajare je tudi puno, Jeger bi se tudi nejša, pa še kej drügega tudi .... aja pa na Petro ne pozobi....:hihihi:Ke vi mate tan v Križovcih pivnico ali kej?
tota
sreda, 25. februar 2009 ob 19:37S Križovec pa še te treba domu priti... Dobro, ka Dejanova puščica soma zno domu, nos pa lehko te podočki vün zbrše:hehe:
lapa
sreda, 25. februar 2009 ob 19:37Legionar je napisal/a:
lapa je napisal/a:
Dejan nega problema......brez problema lehko, v kleti je puno vina, žgajare je tudi puno, Jeger bi se tudi nejša, pa še kej drügega tudi .... aja pa na Petro ne pozobi....:hihihi:Ke vi mate tan v Križovcih pivnico ali kej?
Man jaz skrite zaloge. Več pa ne povem.:hahaha:
Legionar
sreda, 25. februar 2009 ob 19:41tota je napisal/a:
S Križovec pa še te treba domu priti... Dobro, ka Dejanova puščica soma zno domu, nos pa lehko te podočki vün zbrše:hehe:Vüpan samo ka je tota jegova puščica ne takak ena kobila, ke smo jo negda mi meli, pa ke je dedek z jojo seno dumu voza. Pa se je reva stora pred fsakšo oštarijo že soma od sebe stovila, nejč ji je ne trebalo več nič rečti...:hihihi:
tota
sreda, 25. februar 2009 ob 19:44Pametna punca:hehe:
lapa
sreda, 25. februar 2009 ob 19:47tota je napisal/a:
Pametna punca:hehe:
se trüdin po nejbojših močeh.
Legionar
sreda, 25. februar 2009 ob 19:49lapa je napisal/a:
tota je napisal/a:Te se ti tüdi pred fsakšo oštarijo že avtomatski stoviš?:hihihi:
lapa
sreda, 25. februar 2009 ob 19:52Legionar je napisal/a:
lapa je napisal/a:
tota je napisal/a:Te se ti tüdi pred fsakšo oštarijo že avtomatski stoviš?:hihihi:
ne, či bi se mogla?
Dejan
sreda, 25. februar 2009 ob 19:52Jas samo koordinate notri ftipkan pa že leti. Takši avto, ka se pri fsakši oštariji stovi, pa momo duma. Samo neje moj :hihihi:
Kej pa se tiče okoli tistega polevaja včera
V kupici je blo notri glih teko, ka je blo dno pokrito, štamprli pa je itak 0,3 pa še pun neje bija :hihihi: Tak ka nesen poleja več kak pol deci :hehe:
tota
sreda, 25. februar 2009 ob 19:57tota je napisal/a:
S ten sen mislila očovo kobilo...:hehe: