sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Stanovanje v Ljutomeru [12] - Forum

Legionar

tota je napisal/a:

Legionar je napisal/a:
Ja kak pa te...Štamprliji so za babe.:hihihi:

Ne, štamprli je za žganico:hehe: Za babe je tisto, kej se notri v jega naleje, kakši Puškin al pa Jäger
Dobro, te pa mo drügič še to probali.

tota

Žgajare pa jas resen ne pijen:neee:

lapa

no te se lehko drugič pri meni stovite pa kar te želeli dobite v fraklih.......

tota

Lapa, čiglih bon zej spodnila totalen butl, kej so te frakli? Sen že glejala prleško-slovenski slovar, pa nesen nejšla:hjooj:

lapa

no nejenostavneje je da klikneš na toti link pa vidiš: http://sl.wikipedia.org/wiki/Frakelj

Legionar

To so frakli:

Dejan

Te pa de nejbojše, či mo vsakši teden meli takšo žurko pa bomo vedno pri drügen pili Mo meli turnejo.

tota

Hvala lepa obema. Sen že negi napisala, kak je toti portal poučen Fsakši den se kej novega nafčiš... Lapa, ge pa te ti stanüvleš? Tüdi ge f toten bloki kak Legionar?

lapa

Dejan nega problema......brez problema lehko, v kleti je puno vina, žgajare je tudi puno, Jeger bi se tudi nejša, pa še kej drügega tudi .... aja pa na Petro ne pozobi....:hihihi:

lapa

eh ne ne, to bi te že bija preveč nevaren blok :hihihi: mene v Križofcih nejdeš....

Legionar

lapa je napisal/a:

Dejan nega problema......brez problema lehko, v kleti je puno vina, žgajare je tudi puno, Jeger bi se tudi nejša, pa še kej drügega tudi .... aja pa na Petro ne pozobi....:hihihi:
Ke vi mate tan v Križovcih pivnico ali kej?

tota

S Križovec pa še te treba domu priti... Dobro, ka Dejanova puščica soma zno domu, nos pa lehko te podočki vün zbrše:hehe:

lapa

Legionar je napisal/a:

lapa je napisal/a:
Ke vi mate tan v Križovcih pivnico ali kej?

Man jaz skrite zaloge. Več pa ne povem.:hahaha:

Legionar

tota je napisal/a:

S Križovec pa še te treba domu priti... Dobro, ka Dejanova puščica soma zno domu, nos pa lehko te podočki vün zbrše:hehe:
Vüpan samo ka je tota jegova puščica ne takak ena kobila, ke smo jo negda mi meli, pa ke je dedek z jojo seno dumu voza. Pa se je reva stora pred fsakšo oštarijo že soma od sebe stovila, nejč ji je ne trebalo več nič rečti...:hihihi:

tota

Pametna punca:hehe:

lapa

tota je napisal/a:

se trüdin po nejbojših močeh.

Legionar

lapa je napisal/a:

tota je napisal/a:

Te se ti tüdi pred fsakšo oštarijo že avtomatski stoviš?:hihihi:

lapa

Legionar je napisal/a:

lapa je napisal/a:
tota je napisal/a:

Te se ti tüdi pred fsakšo oštarijo že avtomatski stoviš?:hihihi:

ne, či bi se mogla?

Dejan

Jas samo koordinate notri ftipkan pa že leti. Takši avto, ka se pri fsakši oštariji stovi, pa momo duma. Samo neje moj :hihihi:

Kej pa se tiče okoli tistega polevaja včera V kupici je blo notri glih teko, ka je blo dno pokrito, štamprli pa je itak 0,3 pa še pun neje bija :hihihi: Tak ka nesen poleja več kak pol deci :hehe:

tota

tota je napisal/a:

S ten sen mislila očovo kobilo...:hehe:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.