sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Stanovanje v Ljutomeru [6] - Forum

tota

MHA je napisal/a:

Dejan je napisal/a:
Te pa nejbojše ka se zmenita gda de to, pa še mene povobita Samo jas ne pijen kafeja, pride pa v poštev kakši špricar al pa pivo :hihihi: :nazdrovje:

Jas sen tüdi v bližini duma. :hihihi:

No vidiš, čiduže več nas je...

Nela

tota je napisal/a:

MHA je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Te pa nejbojše ka se zmenita gda de to, pa še mene povobita Samo jas ne pijen kafeja, pride pa v poštev kakši špricar al pa pivo :hihihi: :nazdrovje:

Jas sen tüdi v bližini duma. :hihihi:

No vidiš, čiduže več nas je...

Hehe jaz tudi ob vikendi.... :hehe: :hehe: :hehe:

Dejan

MHA, on ne pije, on bode šofer, či mo kon šli :pecikl: Či pa mo duma pili, te pa de nan točja :hihihi:

Legionar

Hehe, zgleja ka nas je trifrtole s totega foruma tü okoli duma...:hihihi: To mo ga pili!:ploskac: :blabla: :pijunca:

tota

Legionar je napisal/a:

Hehe, zgleja ka nas je trifrtole s totega foruma tü okoli duma...:hihihi: To mo ga pili!:ploskac: :blabla: :pijunca:

Ja, edino jas nesen tan okoli duma:heee: Ke bon te jas žedna ostola?:ubog:

Dejan

Neš ne žedna ostola. Ti boš zadužena, ka naboviš robo, ki de valala, kak prepustnica v našo cono :hehe: Pa te boš lehko z nami pila :hihihi:

tota

Kakšo robo te? Pijačo misliš? Goric sicer niman, pa bon te že negi nekšo čmügo stvorila:jajks:

Dejan

Pijačo ja. To sen misla ka se gi v štacüni sproti stoviš pa pive vzemeš Vina pa rejši ne rihtej, vači de resen kakša čmiga :hihihi: Glede vina, to nan brežnin liden prepüsti, tü po bregih vemo, ke je dobro vino :hehe:

Na zadnje urejal: Dejan, dne: četrtek, 19. februar 2009 ob 15:51

Legionar

tota je napisal/a:

Kakšo robo te? Pijačo misliš? Goric sicer niman, pa bon te že negi nekšo čmügo stvorila:jajks:
Samo toto čmigo boš te soma pila...:vragsmejun:

tota

Te še mi moreš povedati kakšo pivo piješ, da ven ka mojo eni f toten bloki nekše posebne želje, pa ka neje fsakšo glih dobro...

Legionar

Dejan ma molara, zato bi blo fejn, ka mo na friško premolano stanovoje te malo krstimo s kakšin gemejon...:vragsmejun: :vrag:

tota

Te pa zanesi kakšo pijačo k jemi. Molar je venda žeden kak ima biti, či Dejana dozde neje blo okoli.

Legionar

tota je napisal/a:

Te pa zanesi kakšo pijačo k jemi. Molar je venda žeden kak ima biti, či Dejana dozde neje blo okoli.
Nema ništa, de venda prišlek prvi povoba k sebi na pijačo.

Dejan

Hehe. Sen bija zej tan. Stanovoje ma že nekšo furmo, ka so nekše normalne barve. Ka to, ke je pret blo, je ne blo za nikan. Dere se fselin, ste vsi vableni na pijačo, sej pa sen to že napisa
Potli pa mo fsakši den pomalen pili, da nemo meli ke drügo delati. Ne ven. či meni nede dugcejt v toten bloki :hm:

tota

Dugcejt ti sigurno nede, da de stalno keri žeden pri tebi zvonija:hehe: Bon te jas tüdi keri den nekši sixpack tanto prnesla, samo še stalno ne ven kakšega...:nazdrovje:

Na zadnje urejal: tota, dne: četrtek, 19. februar 2009 ob 17:34

Dejan

Jah, rdeče barve niman glih rad :hihihi: Zeleno pa pač

tota

Zgučano:jaaa: Gda se fseliš, priden z zelenin. Ka pa 5ra pije? Ka nede ge una žedna ostola, te de nas fse sküper tirala:lovec:

Dejan

Evo, nejša sen eno sliko, ki ti vse pove :hihihi: Samo ove zelene ozaja, morejo biti pune :jajks:

tota

Čist po mojen okusi! Bon jas pijačo prnesla, ti pa poskrbi za nekej takšega kak je v ovi žuti skledici levo na sliki. Njami...:lacen: Pa brez rozin, ka jih ne prebovlan:kozlam:

Dejan

Hja, to de še te nešče moga pečti. Jas pa nesen glih za v kühjo :hihihi: Te grozdja pa vina tüdi ne prebovlaš?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.