tota
četrtek, 19. februar 2009 ob 12:19MHA je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Te pa nejbojše ka se zmenita gda de to, pa še mene povobitaSamo jas ne pijen kafeja, pride pa v poštev kakši špricar al pa pivo :hihihi: :nazdrovje:
Jas sen tüdi v bližini duma. :hihihi:
No vidiš, čiduže več nas je...
Nela
četrtek, 19. februar 2009 ob 12:58tota je napisal/a:
MHA je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Te pa nejbojše ka se zmenita gda de to, pa še mene povobitaSamo jas ne pijen kafeja, pride pa v poštev kakši špricar al pa pivo :hihihi: :nazdrovje:
Jas sen tüdi v bližini duma. :hihihi:
No vidiš, čiduže več nas je...
Hehe jaz tudi ob vikendi.... :hehe: :hehe: :hehe:
Dejan
četrtek, 19. februar 2009 ob 13:05MHA, on ne pije, on bode šofer, či mo kon šli :pecikl: Či pa mo duma pili, te pa de nan točja :hihihi:
Legionar
četrtek, 19. februar 2009 ob 13:46Hehe, zgleja ka nas je trifrtole s totega foruma tü okoli duma...:hihihi: To mo ga pili!:ploskac: :blabla: :pijunca:
tota
četrtek, 19. februar 2009 ob 14:06Legionar je napisal/a:
Hehe, zgleja ka nas je trifrtole s totega foruma tü okoli duma...:hihihi: To mo ga pili!:ploskac: :blabla: :pijunca:
Ja, edino jas nesen tan okoli duma:heee: Ke bon te jas žedna ostola?:ubog:
Dejan
četrtek, 19. februar 2009 ob 14:22Neš ne žedna ostola. Ti boš zadužena, ka naboviš robo, ki de valala, kak prepustnica v našo cono :hehe: Pa te boš lehko z nami pila :hihihi: 
tota
četrtek, 19. februar 2009 ob 15:43Kakšo robo te? Pijačo misliš? Goric sicer niman, pa bon te že negi nekšo čmügo stvorila:jajks:
Dejan
četrtek, 19. februar 2009 ob 15:50Pijačo ja. To sen misla ka se gi v štacüni sproti stoviš pa pive vzemeš
Vina pa rejši ne rihtej, vači de resen kakša čmiga :hihihi: Glede vina, to nan brežnin liden prepüsti, tü po bregih vemo, ke je dobro vino :hehe:
Na zadnje urejal: Dejan, dne: četrtek, 19. februar 2009 ob 15:51
Legionar
četrtek, 19. februar 2009 ob 16:00tota je napisal/a:
Kakšo robo te? Pijačo misliš? Goric sicer niman, pa bon te že negi nekšo čmügo stvorila:jajks:Samo toto čmigo boš te soma pila...:vragsmejun:
tota
četrtek, 19. februar 2009 ob 16:35Te še mi moreš povedati kakšo pivo piješ, da ven ka mojo eni f toten bloki nekše posebne želje, pa ka neje fsakšo glih dobro...
Legionar
četrtek, 19. februar 2009 ob 16:39Dejan ma molara, zato bi blo fejn, ka mo na friško premolano stanovoje te malo krstimo s kakšin gemejon...:vragsmejun: :vrag:
tota
četrtek, 19. februar 2009 ob 16:52Te pa zanesi kakšo pijačo k jemi. Molar je venda žeden kak ima biti, či Dejana dozde neje blo okoli.
Legionar
četrtek, 19. februar 2009 ob 17:01tota je napisal/a:
Te pa zanesi kakšo pijačo k jemi. Molar je venda žeden kak ima biti, či Dejana dozde neje blo okoli.Nema ništa, de venda prišlek prvi povoba k sebi na pijačo.
Dejan
četrtek, 19. februar 2009 ob 17:22Hehe. Sen bija zej tan. Stanovoje ma že nekšo furmo, ka so nekše normalne barve. Ka to, ke je pret blo, je ne blo za nikan. Dere se fselin, ste vsi vableni na pijačo, sej pa sen to že napisa 
Potli pa mo fsakši den pomalen pili, da nemo meli ke drügo delati. Ne ven. či meni nede dugcejt v toten bloki :hm:
tota
četrtek, 19. februar 2009 ob 17:27Dugcejt ti sigurno nede, da de stalno keri žeden pri tebi zvonija:hehe: Bon te jas tüdi keri den nekši sixpack tanto prnesla, samo še stalno ne ven kakšega...:nazdrovje:
Na zadnje urejal: tota, dne: četrtek, 19. februar 2009 ob 17:34
Dejan
četrtek, 19. februar 2009 ob 17:31Jah, rdeče barve niman glih rad :hihihi: Zeleno pa pač 

tota
četrtek, 19. februar 2009 ob 17:37Zgučano:jaaa: Gda se fseliš, priden z zelenin. Ka pa 5ra pije? Ka nede ge una žedna ostola, te de nas fse sküper tirala:lovec:
Dejan
četrtek, 19. februar 2009 ob 17:42Evo, nejša sen eno sliko, ki ti vse pove :hihihi: Samo ove zelene ozaja, morejo biti pune :jajks:
tota
četrtek, 19. februar 2009 ob 17:46Čist po mojen okusi! Bon jas pijačo prnesla, ti pa poskrbi za nekej takšega kak je v ovi žuti skledici levo na sliki. Njami...:lacen: Pa brez rozin, ka jih ne prebovlan:kozlam:
Dejan
četrtek, 19. februar 2009 ob 17:58Hja, to de še te nešče moga pečti. Jas pa nesen glih za v kühjo :hihihi: Te grozdja pa vina tüdi ne prebovlaš?