nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Stanovanje v Ljutomeru [7] - Forum

tota

Dejan je napisal/a:

Hja, to de še te nešče moga pečti. Jas pa nesen glih za v kühjo :hihihi: Te grozdja pa vina tüdi ne prebovlaš?

Grozdje pa vino je nekej čist drügega. To mi ne dela problemof, rozine pa pač. Sen se jih negda prenajela, pa jih od te več viditi nemren. Prenapila pa se še nesen:hehe:

Legionar

Dejan je napisal/a:

Hehe. Sen bija zej tan. Stanovoje ma že nekšo furmo, ka so nekše normalne barve. Ka to, ke je pret blo, je ne blo za nikan. Dere se fselin, ste vsi vableni na pijačo, sej pa sen to že napisa
Potli pa mo fsakši den pomalen pili, da nemo meli ke drügo delati. Ne ven. či meni nede dugcejt v toten bloki :hm:
Či de ti dugcejt te Legionara pozovi.

MHA

Dejan je napisal/a:

Hehe. Sen bija zej tan. Stanovoje ma že nekšo furmo, ka so nekše normalne barve. Ka to, ke je pret blo, je ne blo za nikan. Dere se fselin, ste vsi vableni na pijačo, sej pa sen to že napisa
Potli pa mo fsakši den pomalen pili, da nemo meli ke drügo delati. Ne ven. či meni nede dugcejt v toten bloki :hm:
Či de ti dugcejt te Legionara pozovi.

Sej pa moš v bližino por forumošof... Pa v Lotmerki se skos neke dogaja, či že ne drügo te vnoči lehko štakore šteješ ali pa poslüšaš kak se močke lovijo. :hihihi:

Zvončica

Pa jaz sen tüdi za takšo transferzalo:ploskac: samo te gda de bole toplo ka mo lehko polek pivičke še kakšo meglo v lüft spüščala.....Dejan ti samo javi gda bo akcija:nazdrovje:

tota

Zvončica je napisal/a:

Pa jaz sen tüdi za takšo transferzalo:ploskac: samo te gda de bole toplo ka mo lehko polek pivičke še kakšo meglo v lüft spüščala.....Dejan ti samo javi gda bo akcija:nazdrovje:

Te pa bove že dve, ki bove pafkale. So nas malo zeznoli s totin protikadilskin zakonon, pa mo že preživeli. Bor jas se ne don samo tak:hihihi:

Legionar

Keko glejan, še brž več žensk kadi kak moških...Se vedno provin, narobe svet...:neee:

tota

Legionar je napisal/a:

Keko glejan, še brž več žensk kadi kak moških...Se vedno provin, narobe svet...:neee:

Ke pa je te s ten narobe, či ženske rade kadimo? Bi blo malo bol čüdno, či bi moški to rejši delali

MHA

Je dosti bojše či ženska ne smrdi po čikih.

Nela

Meni je pa nejbojse ce nihce ne kadi.:jaaa:

tota

Se mata obo praf, samo kej, či niman teko vole, ka bi hejala vlečti.

Legionar

tota je napisal/a:

Se mata obo praf, samo kej, či niman teko vole, ka bi hejala vlečti.
V toten primeri je pametno nejti kakši nadomestek.:vragsmejun:

tota

Si mislin, kakši nadomestek maš v mislih:vragsmejun: Špricar al pa pivo, ne? Ali si misla kej drügega?

Legionar

tota je napisal/a:

Si mislin, kakši nadomestek maš v mislih:vragsmejun: Špricar al pa pivo, ne? Ali si misla kej drügega?
No evo, tepa gučijo ka smo moški pokvarjeni...:neee: Pa takoj na alkohol pomisli kdo nekej omenin...Jaz sen meja v mislih čist konkretne nadomestke...:hejho:

tota

Ja, te pa mi to malo bol konkretizirej, tote tvoje konkretne nadomestke Od čokolode bon debela, od alkohola pijana, od :sladoled: pa piščajiva-preveč beljakovin. Kej mi te po takšen ti priporočaš?

Legionar

kakši so toti nadomestki, bi pr tvojih letih že mogla znati...

a od alkohola ka grotaš piščajif?:heee:

tota

Legionar je napisal/a:

kakši so toti nadomestki, bi pr tvojih letih že mogla znati...

a od alkohola ka grotaš piščajif?:heee:

Ne od alkohola, od tistega kej maš ti verjetno v mislih, pa ke sen smeškota dola namesto jega, ki bi nej ponazarja, za kej se gre.

Dejan

Namesto ka tü visita, bi lehko prišla k meni v stanovoje pa mi pomogala gor ribati pa mujvati, ka bi se lehko pret vselja :hehe: Bi vama jas da nekši nadomestek za gor pucati :jajks:

tota

Či bi mi pret poveda, bi ti prišla pomogat, nega problema. Zej pa res nemren, ka moren deco čuvati... Deca spijo, jas pa te tü visin. Brez vseh nadomestkof sen ostola, te pa pač kadin, pa na forumi visin

Zvončica

Hja...dedi....kak jih moti ka ženske kadimo....no, ve pa se te ve ka gazda kuče more kaditi Meni je nejbole zanimivo kak so nejbole antitobačno nastrojeni bivši kadilci....venda zato ka še jih stalno vleče ka bi kakšega ke popafkali....:bejba: direkt sen si zej volo maredla ka bon enega zapalila.............

Dejan

Te pa je tota slika za vos vse kadilce. Z lejnskega fašenka:
\"Zelhano meso duže drži\" :hehe:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.