Ivek
sobota, 25. april 2009 ob 20:30Takše kuče f Perlekijo ne pašejo, lehko bi reka tüdi f Slovenijo ne. Se mi bol zdijo kak nekše s afriške puščave . Gnes je opčina (štej župan) tista, ki pisti no potpiše takše reči. Zaj se mi ne vidi več čüdno, ka so napravili takši Glovni plac, zgleja ka isti meštri delajo vdilen. To so takši gi so napisali, ka je ideja za glovni ploc f ten, ka je tepih s kameja funduš za spomenik, vse fküp pa dovle nekšo napetost po dugši osi. Kakšo napetost lepo vas prosin, mi čemo meti komot ne pa štrunfpantlik.
Jas mislin, ka bi nekša civilna inicijativa trebala nekaj rečti prta urbanističnen terori, ki mu provijo projekt mestni breg.
To ajnfoh nebi smelo biti.
MHA
sobota, 25. april 2009 ob 21:29Me zanima či do odali tote bejte, tiste bejte pri Mercatori so še tüdi ne fse odone.
Legionar
nedelja, 26. april 2009 ob 09:22MHA je napisal/a:
Me zanima či do odali tote bejte, tiste bejte pri Mercatori so še tüdi ne fse odone.Kak do odone, či pa so tak droge ka te glova zaboli, kdo ceno vidiš?:hjooj:
MILAN
nedelja, 26. april 2009 ob 10:16:hjooj: pa do prišli veki gospodi keri majo dosti nofcef:hjooj:
MHA
nedelja, 26. april 2009 ob 14:34Za tiste kuče so redno ceno nabili, pa še gola kuča je.
Legionar
nedelja, 26. april 2009 ob 20:39Pa še meni se tista lokacija zdi neposrečena (fsaki te gleja s parkirplaca pa z oštarije), pa še preveka okna so (fsaki te notri vidi kda gre mimo).:hihihi:
MHA
nedelja, 26. april 2009 ob 23:22Ki te je sploh tota lokacija?
Dejan
nedelja, 26. april 2009 ob 23:32Ja nasproti Mercatora 
Toti breg pa je tü, kak se gre na Juršofko iz mesta.
MHA
nedelja, 26. april 2009 ob 23:56Za toti breg sen misla, či je bol ob vznožji brega, ali je dale gor v brek.
MILAN
ponedeljek, 27. april 2009 ob 07:46:hjooj: mesto je lepo pa zanimivo ven se bomo fse navadili
Legionar
ponedeljek, 27. april 2009 ob 17:36To itak ka se bomo. SE človik se navodi tüdi grdih stvari.
Dejan
torek, 15. september 2009 ob 16:43Že štrlijo vün.
To se vidi z našega bloka

Legionar
torek, 15. september 2009 ob 20:17:slabo:
Zvončica
torek, 15. september 2009 ob 23:32Bljak... kakša grdota....... :slabo:
Almanah
sreda, 16. september 2009 ob 09:10nazadnjaško razmišljanje, zato pa je Lotmerk tu gi je.... v dreki....
Človek se odloči, ka de vloža svoj penez v Lotmerk Vi pa tak....
cccc
neje to dobro :mislec: :mislec: :mislec: :mislec: :mislec:
Legionar
sreda, 16. september 2009 ob 09:14Almanah je napisal/a:
nazadnjaško razmišljanje, zato pa je Lotmerk tu gi je.... v dreki....
Človek se odloči, ka de vloža svoj penez v Lotmerk Vi pa tak....
cccc
neje to dobro :mislec: :mislec: :mislec: :mislec: :mislec:
Nazadjaško? Se je vse vredi pa prav, či nešče kej vloži v Lotmerk, samo ne ven či
treba zato takša skrpucala narediti.
Tote stavbe ne pašejo v eno takšo okolje, malo čüta za estetiko pa je tüdi treba meti.
Makaveli
sreda, 16. september 2009 ob 15:30čist vredi je tak....malo mixanja nikoli ne škodi...stori del de itak osta vedno stori del...naj še bo plac za novi del.
Legionar
sreda, 16. september 2009 ob 18:16Meni tote kocke delüvlejo tak hladno pa neosebno, taka ne bi mrtev v jih bija. S tistimi linami
namesto oken pa so takak bunkeri.
Zvončica
sreda, 16. september 2009 ob 22:32Točno tak kak si opisa....prove kobače. Indi župani zaštopajo takše stile gradenj ke ne pašejo v okolje.....tota skropucala bi pasala edino v industrijsko cono.
Makaveli
četrtek, 17. september 2009 ob 13:07niste resni.