sreda, 4. februar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji, ustanovljen leta 2005. Vsak mesec nas obišče okoli 300 tisoč obiskovalcev.

Sledite nam

Nastavitev teme

Volitve 2006-Ljutomer [2] - Forum

MILAN

Ja naenkrat se najde dosti resnice na toti stroni, stroh za službe na občini pa doj vgašuvaje strani,pomeni ka je nevola tu. Pred štirimi letmi so to naredli bol elegantno pa ponovno zmogali.Škoda ka je tota vladavina prinesla telko negativnega v Lotmerk,ponovno kandidirati pa pomeni meti jejca,oziroma biti do konca zaslepleni s svojo sposobnostjo. :mislec:

Pepek z brega

Venda se zanesejo na Sveto pismo. Tan negi piše, ka do slepi spregledali...

Nema veze

Vupajmo ka de toti slepi prleški narod res spregledna-če je Esmeraldi grotalo, de jin tudi!!!- Vsaj vupan! 2 krat so jih zadosti nategnili, zej venda narod nede več takšnih butlov volija.

Dejan

Jah kej te veš. Lotmerk je Lotmerk. Starejši kmečki lidje so navajeni na nekšo stalnost. Do rekli, či smo na zodjo Špindlera volili, te še mo ga zej. Vejo pa itaki ne, zake so ga volili. Dokič nen vida, tak dugo nen verva!
Ka pa so stron zaradi tega dol fgasnili, pa še je en dokaz kak se v Lotmerki dela. Či mo keri kej za pripomniti pa kakšo kritiko dati, ga treba čin pret utišati, ne ka bi se potrüdili pa iz tistega nekej dobrega vün potegnili. Bedarija :dol:

Nema veze

To tudi na policiji vejo tak narediti, če mene pitaš, je Lotmerk komunistično mesto-spucati vejo vse, narod pa jih pri ten podpira-sramota!!!:dol:

Nema veze

Sej bo, en komentar sen doda na Listi za razvoj mesta in vasi. Lehko si ga pogledne, pa sami kakšnega oddote-mogoče de hasnilo, no mogoče pa ne, samo negi je treba začeti!!!

Lep pozdrav

link--- http://www.lrmv.org/mladi.htm

Nema veze

Lotmerška občina je mela veke ambicije, venda je vedno svalilo penez za obnovo in razvoj!!! Zej sen zvoha še eno zadevo, ki jo je naročila občina-pa mislin ka javnost za tone zno!!!
Poglente

http://www.kalamar-architects.com/sljutomer.html

MHA

Ke si nor kakša béjta :huh: :huh: :huh:
To so mislili v Lotmerki spovati!? Zno sen ka bi se neke povalo, san sen ne zno ka na tak veko :haa: :haa:
Škoda ka špindler neje bia sposoben penez zrihtati :hud:

Nema veze

To je bija kao idejni projekt, keri pa je seveda tudi nekaj košta, pa keko jaz ven neje skoro nihče zato zna!!!

erof

:zloba: keri koli bo da si samo za sebe gledajo nič dobrega
:hud: je pa res da samo dosta gučijo,pa si zobe sunčijo pa ploskajo somi sebi....???
katastrofa do zaj katastrofa dale......itak.....

Dejan

Zgleja ka so na opčini listali toti forum, da opčinska spletna stron opet dela. Sej ne ka bi jo pogreša...

MHA

Te pa gren poglednen či je ke novega župan gor djo, mogoče pa so jo renoverali, ka se te nedo san hfolili ka so ceste zrenoverali. :mislec:

Nema veze

No tepa naše debate le hasnijo, vüpan ka do novega župana tudi prnesle!!!

Nema veze

Al pa vsaj novi mladindki center, ka do mlodi meli ke biti pa se veseliti!!!

:jezik:

Dejan

Nema veze je napisal/a:

Al pa vsaj novi mladindki center, ka do mlodi meli ke biti pa se veseliti!!!

:jezik:

Ja, dokič ga po nedo podrli :S

Dejan

Zgleja ka so opčinsko stron prenovlali v totih dneh ke je bila nedosegliva. Mi je takoj v oko palo ka so tiste sive slike kej so ble pret v glovi strani, zamejali z barvnimi
Pa še eno por nekših malenkosti je drgači. Samo še je vseeno to daleč od toga, kej bi se dalo fse popraviti pa bojše narediti... :S

Nema veze

To samo teko ka bi mi mislili ka so prenovlali! V resnici pa jih je malo panika, pa so jo hitro nazaj vklopili!!! Stron neje niti malo interesantna, to bi še jaz v par vürah vküp zrihta!!!
Zej pa čemo novi mladinski center!!!!

Zvončica

Ka se zej tü debatira od volitev ali od strani?:zid:

Dejan

Zvončica je napisal/a:

Ka se zej tü debatira od volitev ali od strani?:zid:

Hehe. Da tak v fsakši debati pridemo iz enega v šesto. Samo si pogledni tan pri oklepnikih kak smo do butelk prišli

Lilly

No, te pa ka še jaz nekej dodam.
Mislim, ka v prvem krogu letos že spet ne bomo dobili kandidata. Tak, ka mo spet izbirali v drugem krogu, in sicer \"manj slabega\" kandidata. Največjo možnost, da se uvrstita v drugi krog, imata po moje Špindler (ker so se ga nekateri zelo navadili, in tudi zato, ker je LDS) in Nemec (:mislec: , mislim, da bi on v volilnem boju lahko znal dobro argumentirati svoja stališča, čeprav dvomim v njegovo stranko).

no, bomo vidli. Bo pa sigurno zelo zanimivo.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.