kobreti četrtek, 5. oktober 2006 ob 14:02

D. Nema veze je napisal/a:
Soočenja bodo po moje prova komedija! Haha Haha
Pomoje bojo soočeja bole vun vidle kak kriminalkaHud

Zvončica petek, 6. oktober 2006 ob 20:12

Če keri mogoče že ve gda mo lehko glejali kak nan bodo kandidati za župana rožice sadili po kabelski (pa pošteno gnojili polek)? Jezik

D. Nema veze petek, 6. oktober 2006 ob 21:57

? Trebali bi to po interneti predvajati v živo!!!

MILAN sobota, 7. oktober 2006 ob 08:12

Dobra ideja za predvajanje v živo, mislin ka bi bilo še bojša ka bi bila možnost ka bi fsakšemi kandidati svetila nekša luč dere laže. Sigurno bi bilo svetlo še pol leta po celen Lotmerki, celo pri enih. Resnica je tudi ka se v politiki nemreš losati laži, tak ti zleze pod kožo, ka si betežen.
Ka pa grotaš totalni zasleplenec to pa je že sramota za PRLEŠKI ROD.Ne samo ka volilci zasovrožijo politiko, drodi lažlivci tudi van bi marsikeri skopa oči,ali pa vsaj kakšno poveda. Ne si misliti ka vas kdo spoštuvle: Zid večina je tistih ki se vas na velko zogible. Eni van celo ploskajo Aplavz to pa zato ka bi vas prepričali ka je vaš rezultat(šejze)malo pokakano.

Pa na juriš za nove zmage in podvige, zej ste že vajeni vsega hudega. Zloba
razmislek:Ideja Ideja Ideja Ideja Ideja Ideja se van je posvetilo?

Lilly torek, 10. oktober 2006 ob 03:07

Samo za info.:

http://www.sobotainfo.com/index.php?mode=article&aid=1038

začelo se je Aplavz

Dejan torek, 10. oktober 2006 ob 11:05

Začelo se je ja... Sen vida fčera tisti veki plakat nategjeni tan prek ceste dere se mimo kinodvorane pelaš proti vodometi. Tan piše Franc Jurša neodvisni kandida. Negi jin je T sfalija. Pa na jegoven prospekti, ki piše Moj sloga. Tü pa jin je N sfalija. Ne ven kak te nej volin polpismenega človeka. To je prvo kej mi v oči podne, dere kejkoli gi beren, či je prav napisano. Razen či so to namerno naredli, ka bi se ga lidje bol zapunili, hehe.

Lilly torek, 10. oktober 2006 ob 11:46

Klko je meni znano, je prišlo pri tisku plakatov in ostalih reklamnih zadev do raznih napak v tiskarni. Ne samo pri tem konkretnem kandidatu. Zato nekateri (če ste opazili) še niso dali plakatov gor. Ostali pač niso čakali na popravilo le-teh.
In v tem je point. Ne pa v nepismenosti kandidata.

Aja, pa dodala bi še to. Letos naj ne bi bilo soočenj po CATV, ker slednja ne funkcionira več, tako kot nekoč. Neko soočenje pa bo v četrtek v Branoslavcih.
V Lotmerki pa mislim, ka bi moglo tudi biti, ne pa, ka nimamo pojma, zakaj se gre. No ja

Dejan torek, 10. oktober 2006 ob 12:28

To sploh nima veze, či je to napaka kandidata ali tiskarne. Či sen jaz kandidat za župana, bon te vendar poskrbja za to ka do tega nede prišlo. Bon si som nareda plakat pa da tiskat v takšno tiskarno, ki neje tak paklava. V toten primeri kak je zej, pa bi počaka ka bi doba plakate takšne, kak trebajo biti. Ka mislin, ka to glih neje dobra reklama, či maš na plakatih takšne napake. Pa fsi lidje tega ne vejo, ka je to bila napaka tiskarne...
Ja nekša soočenja pa bi lehko bile pomalen (al so že ble?), ka mo znali kak je na stvori. Za kej se kdo zavzema pa tak dale, ka se mo na voliščih ležje odločili Nasmeh

MHA torek, 10. oktober 2006 ob 13:51

Dejan je napisal/a:
Začelo se je ja... Sen vida fčera tisti veki plakat nategjeni tan prek ceste dere se mimo kinodvorane pelaš proti vodometi. Tan piše Franc Jurša neodvisni kandida. Negi jin je T sfalija. Pa na jegoven prospekti, ki piše Moj sloga. Tü pa jin je N sfalija. Ne ven kak te nej volin polpismenega človeka. To je prvo kej mi v oči podne, dere kejkoli gi beren, či je prav napisano. Razen či so to namerno naredli, ka bi se ga lidje bol zapunili, hehe.


Tote "stojnice" bi jin trebalo doj podreti

Lilly torek, 10. oktober 2006 ob 15:13

Dejan, soočenj mislim ka nede.

Kot sem omenila, je mapovedano samo četrtkovo soočenje v Branoslavcih, CATV tokrat ne bo imel soočenj. Kolko je meni znano.
Ja, res škoda. Bi z veseljem poglednila malo zadevo.

D. Nema veze torek, 10. oktober 2006 ob 16:15

To se mi ne zdi vredi ka nede televizijskega prenosa-narod nema cejta hoditi po vseh vaških razpravah!!! Ke pa je te z maxi tv?
Jaz moren kandidata viditi, pa čüti-vači ne ven kak se naj odločin???!!!

Lilly torek, 10. oktober 2006 ob 16:51

D. Nema veze je napisal/a:
To se mi ne zdi vredi ka nede televizijskega prenosa-narod nema cejta hoditi po vseh vaških razpravah!!! Ke pa je te z maxi tv?
Jaz moren kandidata viditi, pa čüti-vači ne ven kak se naj odločin???!!!


Mislim, ka s strani radia Maxi in ostalih možnih zadevščin ni nobenega interesa in volje, ka bi se tote razprave organizirale.
Se pa strinjam, ka je to ne vredi. Hud

Jernej četrtek, 12. oktober 2006 ob 19:23

Bebast http://www.lokalne-volitve.si/Volitve/VsebinaDokumenta.aspx?SectionID=a964c740-84a3-4a2b-9757-60884fa04033&osebna=1 Mislec

Lilly petek, 13. oktober 2006 ob 13:37

Tu imate pa intervjuje z našimi preljubimi kandidati ;-)

http://www.sobotainfo.com/index.php?mode=article&aid=1046

Kul

Dejan petek, 13. oktober 2006 ob 15:40

Letos mamo preveč kandidatov pa se nen moga odločiti kerega bi volja, te pa nen ša na volitve Šokiran
Pa Lotmerk je že celi dol zalepleni pa na vsaki sohi kre ceste je prek napeti plakat. Tak je kak da bi v cirkus priša Haha
Pa Jurša je tüdi tisti T poprava Aplavz

Zvončica nedelja, 15. oktober 2006 ob 00:35

Ne biksaj ga Dejan pa se spravi na volitve gda de cajt za to.Boš vida ka to nič ne boli....potli pa lehko precikNo ja Bor enkrot v 4 letih momo lidje nekšo moč ka lehko kaj spremenimo pa se odločimo po najbojši pameti.
Ka pa soočeja na Maxiji nede pa je malo čüdno.Vse občine ki kej dojo na sebe ga mojo.Kak zgleja je vodilnin na Maxiji ne več v interesi ka bi vküp spravili nekaj ka lidi zanimle (ne pa tiste hempaste reklame ke so ene pa iste po pet minut gori)Vuuhuu Slabo

Dejan nedelja, 15. oktober 2006 ob 00:39

Eh sej pa ga ne biksan. Moj glos je že en cejt rezerverani. Sej se tüdi na toti stroni vidi, koga podpiran. Pomežik
Pa či smo že pri reklamah. Nejč ne pitej kak je solena cena reklame na Maxiji za volitve No ja

MILAN nedelja, 15. oktober 2006 ob 09:52

Bravo Dejan ka si naznanja koga želiš voliti,jaz bon naredja isto.Če se nede zej neke spremenilo smo v Lotmerki odpisani.
Zakej vladajoča garnitura neče preštimati ka je dosti zaostola, ali so resen tak zaslepleni s svojoj pomembnostjoj ka tega ne preštimajo. Soočenja nekaj jih je bilo, pa se je naš ŽUPAN TAK ZGUBJA dere so ga pitali za podatke ka so ga potli kumen nejšli. Teko neresnic o penezih pa sen že dugo ne čuja. Če se zej tak laže je sigurno ka de potli še huje.
Za premi duši ka si LOTMERK zasuži bojšo oblast.

"VOLITI ALI NE VOLITI-MADONA KEJ SE TO PROVI."
KERI NEDE ŠA VOLIT JE ZVOLJA SEDANJO OBLAST.!!!!!!!!!!!!
Zid Zid Zid Zid Zid Zid Zid Zid Zid Zid
Potli pa de:Ubog Ubog Ubog prleški pridni narod.

D. Nema veze nedelja, 15. oktober 2006 ob 22:53

Tak ka vemo na keri stroni smo!!! Lepo to, vüpan ka de te vsej malo bojše-pa ka de se otpravilo toto malomeščanstvo, ki to ne vodi več nikan!!!
Gor Haha

Lilly torek, 17. oktober 2006 ob 00:46

Pa še enkrat, tokrat je drugi del intervjujev. Ka te se lažje odločili. Če te se lahko. Jaz mam redne probleme...Khmm

Link: http://www.sobotainfo.com/index.php?mode=article&aid=1061



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.