Legionar petek, 18. december 2009 ob 19:06

Gume gor gume dol - keri je butl na cesti, ga nobene gume ne rešijo.

Elvir petek, 18. december 2009 ob 19:31

se strinjam z Jernejom...sol je najboljša v župi ... Aplavz

no, danes spet presenečenje...cesta suha ko poper...do razkrižja je blo vse ok, ko pa pridem do "veleslavne ceste", pa spet sol. pa to te kap trofi. še suho cesto so posipali (do bistrice) Zid
očitno so plačani po kilogramih. Lovec včasih se res ni tolko solilo, plužlo in ne vem kaj še, pa smo vsi prišli do cilja. no, večina Zlotizob

Dejan sobota, 19. december 2009 ob 13:22

Gnes pa nega soli na cesti Nasmeh

Ormoška je tak kak smuk proga, či bi jo gor obrna


Celi album

MHA sobota, 19. december 2009 ob 20:06

Sol je gnes nič ne hasnila, ceste pa so ble obupne. Ne razmin kak je lehko na AC mokra cesta, na ostalih cestah pa je sneg.

Legionar sobota, 19. december 2009 ob 20:32

Groza, gnes sen se voza v Soboto okoli enih, pa je ne blo do Lipovec še čist nič splüženo. Hudi Taka smo se nejveč 30km/h cijazili celi cejt. Taka do dveh negi so ziher še ne niti enkrat plüžili, čiglih je na cesti blo že krepko čez 10 cm snega. Zake te plačüjemo tote cestne pa fse vküp, či je te tak? Pa ne kaj jih je to opet presenetilo???

MHA sobota, 19. december 2009 ob 22:49

S plüžejon so res začnoli prekesno, se preveč držijo pravila, dočik nega deset centi snega na cesti, ka do te ne plüžijo, pa še tak je, ka glovne ceste plüži pomgrad z MS, taka pred kak uni pridejo k nan je že kesno. Intezivnost padavin pa je potli bila že tak, ka so ne folgali plüžiti, sol pa pri toti temperaturi tüdi meje delüvle. Cestnori so ziher ne sedeli v oštariji pa pili, na tereni so že bli od zarana, mezmes si more odehnoti, najesti, napiti,... mislin ka so delali keko se je le dalo. Zasnežene ceste so pač del zime. Tako

Dejan nedelja, 20. december 2009 ob 02:55

Plüžili so ne ke dosti. Ob enih popudne sen ša skoz Lotmerk, nigi nič za viditi od plüga, ob šestih večer sen se pela skoz Lotmerk, je blo fse zasipano, sen ša do Radomerja, isto. Zej sen ša nazej ob 2:30, je ne nič bojše.

Ne ven kak jih lehko sneg sred zime preseneti. Tak kak da bi bili v Afriki.

Tunč nedelja, 20. december 2009 ob 13:32

Ja lidje zima je. Ne ven kaj bi radi...v totih razmerah suhe ceste niso mogoče. Splužili so, keko so lehko, sol pa zaj nič ne pomoga če je blo stalno okrog -10. Sol dela do -5 te je pa gotovo. Gnes zaranje blo negi celo -19. Če vam nije nujno iti vun je bojše biti duma. Če pa že moreš na cesto pa razmeram primerno... Nasmeh
Meni osebno je takšno vreme super. Pa še v snegi se rad vozim, tak da so to idealne razmere za mene Ploskač

MHA nedelja, 20. december 2009 ob 13:45

Jas tüdi uživlem v vožnji v snegi. Ceste so ne rovne, plüg je roven, sneg je bija zmržjeni pa doj zvoženi na cesti, med asfaltom pa snegon je bija led, intenziteta padavin, včerašji pogoji so bli preveč extremni, ka bi cesto spücali kak se dohoja. Trüdili se so keko se je dalo.

Jernej nedelja, 20. december 2009 ob 13:54

Ajde či, sol kaj hasni ka nede poledice te naj torijo samo nej brez veze!
Vsi znamo ka je sol za blej nej gli preveč dobro!

Naj hüši primeri so pa te tak...(slika)

Dejan nedelja, 20. december 2009 ob 14:21

Mah, meni je tak daleč vseeno, či plüžijo al ne. Pelan se tak al ovak. V snegi mi je ne problem voziti. Samo je včera ne blo nobenega plüga po glovni cesti skoz Lotmerk do 15:30.

Jernej nedelja, 20. december 2009 ob 14:21

Tipkam Ideja Naprej cestna sol

Vsi poznamo takšno sliko, ges sigdar preklinjan da točno trufin
za tovornjakom ka sol traosi Hudec sami znate kak te avto vö vidi pa kak je to dobro
za blej. Te pa da je minus nemreš ga še dol oprati brez kaj zmrzne!



MHA nedelja, 20. december 2009 ob 14:27

To pa zato ka glovno cesto tori pa plüži pomgrad z MS. Pret kak si un spluži pa potori po svojen območji, te gre kume k nan. Nograd pa pluži ostale ceste.

Elvir nedelja, 20. december 2009 ob 16:44

no...včeraj so se totalno izkazali...ko je samo mraz znajo tono soli na cesto spravit, ko pa zapade 5 centi snega, te pa ne znajo splužit. zmagovalci.

prlek1825 ponedeljek, 21. december 2009 ob 08:54

jaz ne vem ke lidje delajo z por centimetri snega takšo paniko...ve pa je zima....prav se mi je dopalo kda sem čujo ovokrot lidi ke se zvali na radijo pa rekli keri nema zimske opreme al pa neje sposoben za volan nej bo doma...ne pa gre celi prestrošeni na cesto te pa samo kritizira....mislim som nemrem vervati kak so eni lidje prestošeni na cesti...ovokrot sem se pelo za eno žensko pa neje bilo čuda snega na cesti pa se je vrag babji 10-20vozjo....pa to moreš živce zgibiti...vem ke treba paziti pa ke nega nekšega letaja...samo ke pa je pretirovaje pa je pretirovaje

Ducky ponedeljek, 21. december 2009 ob 14:26

Dejan je napisal/a:
Gnes pa nega soli na cesti Nasmeh

Ormoška je tak kak smuk proga, či bi jo gor obrna


Celi album


Pa to ti je tabojša cesta, ko je taka.. Ploskač samo po pameti je treba voziti, ne prehitro pa tu prepomali ne..
Preveč soli pa je ne dobro ne za avte še meje za okolje, taka če glih nega poledice (leda), te treba šparati s soljo..

Elvir ponedeljek, 21. december 2009 ob 19:38

marsikdo me narobe razume, ko misli, da meni ni všeč sneg...meni gre na živce soooollllll...da bo jasno Kul

prlek1825 petek, 8. januar 2010 ob 14:40

z totimi cestami je zanimivo ja....morem reči tak ke sem zej tote dneve spremlo pa leta nazej....leta nazej ke še je ne blo avtoceste od ptuja do mb je bilo tak....dale od ormoža proti mb si šo lepša cesta je bila.....zej pa do gorišnice cesta čista greš proti ptuji slabše...avtocesta keko teko...mb groza....greš domu mb groza...bol greš proti ptuji pa dale je že bojše prideš do gorišnice cesta do ormoža gola normalno prevozna......in je po mojem v ozadji politika avtoceste...zagrebli so se na avtocesto glede plužeja...tam vlečejo lepe peneze...mehanizacije neso nič kcoj nabavli cest za plužiti je več in normalno ke ne folgajo je pa prav zanimivo za viditi!

samo glede vožje kakšo pa sem mejo gnes z mb pa je živa groza.....prvič ke me je blo stroh za volanom...adijo ne kakša je cesta led žlojs sneg vse ob enem.....pa nikoga ne krivim logično ke ne folgajo vsega...samo toto vreme kak se poigrovle....v mb pa je snega tak ke sem si deset minut avto puco...gre pa sneg cele kepe mezmes pa še dež...pridem domu tu pa samo dež...te pa se morem smejati kda lidje v ormoži šinflejo kakše so ceste...za pohvoliti so proti indi...pa ne gočim to za gnes...nasploh ke telos spremlan

Dejan petek, 8. januar 2010 ob 14:54

Sen se pela pret do Murske pa je cesta mokra, po sredini malo žlojs vači nič posebnega. Eni pacienti pa se 40 vozijo kak osrani.

Legionar petek, 8. januar 2010 ob 16:42

Či skoz gučimo kak ne folgajo plüžiti pa tak dale, te pa bi se jaz pita, kon vsi toti penezi grejo, ke mi plačüvlemo pr registraciji (cestni sklad), pa še ge indi? Plačüvlemo čiduže več, oskrba cest v zimsken časi pa je zgleja vse slabša. To mi nekak ne gre vküp.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.