salabajzer četrtek, 20. maj 2010 ob 10:27

Ja veš kak je to s tem ..... toti muloti nimajo neke predstave oz občutka kako in kaj je s temi spomeniki. Potem jim je pa tudi težko dopovedat naj to pustijo pri miru....zgleda se jim zdi tlko zanimivo vse skup, da te pač tu pa tam kdo kaj ušpiči.

Ja sem pogledal ta "načrt" ampak se bojim, da bo vse skupaj ostalo samo na papirju, tako kot že veliko stvari. Da pa se najde vedno kdo proti pa je tako ali tako normalno in se to pojavlja povsod tako, da to nebi smelo predstavljati neke velike ovire.

Ja po večini se strinjam s tem kaj je rekel @dejan. V slovenski mentaliteti je tak, da se samo na vlko jamra, krtizira, pa šinfa...... da pa bi bli bol konstruktivni pri vsem, to pa nam zgleda ne uspeva nekak najbolj. zaradi tega se potem nikoli nič nikamor ne premakne, ker se samo dosti govori pa joka, ne išče pa se nekih konkretnih rešitev. Jaz konkretno sem se oglasil tukaj, ker se mi da in imam voljo, da se nekaj na tem področju spremeni/premakne. Tako sem tudi našel ta forum, ker sem iskal kakšno bmx progo oz skate park v naši okolici. Recimo, da bi se našlo nekaj ljudi, ki se jim da nekaj naredit.... do koga konkretno it oz na koga se obrnit. Iščem konkretna imena, priimke ljudi, nazive organizacij, na katere se obrnit???? ( s predlogi na dan)...

Zgleda, da čisto posluha nekak ne primanjkue, ker kot vidimo se na papirju že nekaj premika, tako da problem je že prepoznan in se je nekdo že s tem ukvarjal , ampak je to zgleda bol tak.......tlko da se pokaže, da se neke dela in da se neebi folk prenaveliko pritoževal...več kot očitno pa je tudi, da ni čist pravega interesa, da bi prišlo do končne realizacije vsega.

Lp,

Salabajzer

Dejan petek, 21. maj 2010 ob 19:17

Glede imen so to občina pa kakšna lokalna športna društva, ki jin je v interesi, ka se nekej takšnega zrihta. Pa kakše firme, ki so priprovlene kej sponzorirati.
Jas sen glihtak priprovleni pri ten pomogati, keko lehko.
Malo več napiši, kak si si ti to zamisla pa lehko tüdi objovimo kakši članek o ten, ka de se kej bol začelo o ten gučati.

Legionar petek, 21. maj 2010 ob 20:03

Šalabajzer ma praf; preveč se jomra pa štüka, pa premalo dela na ten, ka bi toti skejteri resen dobili svoj skejtpark. Nej se tüdi sami malo bole konkretno zavzemejo, pa bo! Jaaa

MILAN petek, 21. maj 2010 ob 20:51

Mislec skejt palc bode v krotken poleg kopališča,hipodroma
tak je zagotovilo občinske uprave.
Do tečas pa venda nedo vničili spomenika ?????????????'

MHA petek, 21. maj 2010 ob 22:02

Se že sploh dela ke tan, kak bi nej to fse sküp stalo?

salabajzer sreda, 26. maj 2010 ob 00:48

Pa nič konkretnega še ni.....večkrat sem samo razmišljal o tem kako bi to naredili in ker sem človek načela "just do it" bi se spravil zraven.

Kot prvo bi bilo treba vzet v roke "papir in svinčnik" in zasnovat en povprečno dober skejt plac, da se malo vidi kakšen prostor je potreben in kaj vse bi blo. Potem koliko bi to vse skupaj koštalo od priprave prostora, do samih objektov in njihove postavitve.
Potem bi se šlo na občino/športna društa ali drugih oseb, ki imajo kakeršenkoli vpliv in so pripravljeni kaj narediti v tej smeri, in se jim vso zadevo predstavi in vpraša koliko je njihov budget (zaj v tem primeru občinski) za to zadevo in koliko je potrebno "nam" priskrbeti. Potem bi se šlo "od vrat do vrat" zbirat sredstva.....če se za vs edruge pizdarije zbere ogromno denarja, si upam bit optimističen in si trdit, da bi se ga tudi za to zbralo dovolj.

Kar se pa tiče dosedanjega načrta in zagotovil za skejtplac tam pri hipodromu. Beseda "kmalu", je bol tak tak, se to da določit s kakšno cifro??? Potem....kdo to načrtuje? Vidim, da je približna površina placa znana. So tudi kakšni podrobnejši načrti, kakšne obejkte oz kaj vse se misi postavit, da nebo kje potem to šalabajzersko narejeno, če se že neke dela. Naj bo skejt plac takšen, da se še ga bo dalo za bmx pa dirt bike rabit zraven skejtov pa ostalih koleščkarjov. Pa recimo, da se bo zgodilo res vse skupaj zelo kmalu in odpade prvotni načrt (zgoraj pisan), se da k projetku kako pristopit in pomagat pri načrtovanju???

TUNČEK sreda, 26. maj 2010 ob 00:59

Salabajzer

V našen mesti momo skejt plac pa ti poven, da je to odlična zabova za mladino, ke meje hodi po gostinah, pa ne kadi trove in drügo. Tvoja zamisel kak to naprovite pa je dobra. Ploskač

MILAN sreda, 26. maj 2010 ob 09:42

Mislec TOTI podatki kak ke pa gdo so na Občini tan treba pitati te pa de se znalo kdo to bo .

MHA torek, 14. junij 2011 ob 20:31

F Križofcih so/do dobili skejt park.

Dejan torek, 14. junij 2011 ob 21:20

Tan de še puno vsega drügega. Poskrbleno bo za mladino - igrala, skejt park, igrišča, ... To ja

TUNČEK sreda, 15. junij 2011 ob 09:11

Kak pa tote stvari zglejajo v Lotmerki ? Pomežik

MHA sreda, 15. junij 2011 ob 09:24

Dejan je napisal/a:
Tan de še puno vsega drügega. Poskrbleno bo za mladino - igrala, skejt park, igrišča, ... To ja

Tan so ze fse lepo zrihtali Jaaa pa še na dobren ploci je.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.