MHA
sobota, 11. junij 2011 ob 13:57Te pa de trebalo to probati :lacen:
Lenny
sobota, 11. junij 2011 ob 14:01Dejan glih zavolo reklame... nej se fsakši s teboj meni glede reklam.
Jaz sen samo izraza zadovoljsto s hronoj. :toja:
Vupan, ka de kuhar še lep čas tu kuha.
Na stori lokaciji sen 1x tan ja in sen venda naleta, ka je meja kuhar dopust :hihihi:
Jernej
sobota, 11. junij 2011 ob 14:32MHA je napisal/a:
Te pa de trebalo to probati :lacen:
Da naročiva???
zobl
nedelja, 12. junij 2011 ob 10:51Lenny je napisal/a:
Dejan glih zavolo reklame... nej se fsakši s teboj meni glede reklam.
Jaz sen samo izraza zadovoljsto s hronoj. :toja:
Vupan, ka de kuhar še lep čas tu kuha.
Na stori lokaciji sen 1x tan ja in sen venda naleta, ka je meja kuhar dopust :hihihi:
stora lokacija je bija Galileo či se praf spotin.
erof
nedelja, 12. junij 2011 ob 11:26Tudi v Bakovcih imajo eno tako kuhinjo kjer dobite vse,imajo vse svojo kuhinjo,beštek,šotore itd pripeljejo uredijo zadevo vi samo uživate :toja:
Progress
ponedeljek, 13. junij 2011 ob 18:10Dobra ideja, to je falilo v Lotmerke.
misekovi
sreda, 29. junij 2011 ob 14:21Dlih pojeli naročilo iz Jagode dostava, izven mesta 3 pizze brezplačno, pizze pa fantastične kapo dol.
zobl
sreda, 29. junij 2011 ob 20:33misekovi je napisal/a:
Dlih pojeli naročilo iz Jagode dostava, izven mesta 3 pizze brezplačno, pizze pa fantastične kapo dol.
Keko si da za 3 pizze ?
misekovi
četrtek, 30. junij 2011 ob 13:3815€
Legionar
četrtek, 3. november 2011 ob 11:47misekovi je napisal/a:
Dlih pojeli naročilo iz Jagode dostava, izven mesta 3 pizze brezplačno, pizze pa fantastične kapo dol.
Kda pa sen jaz gnes naroča pizze z Jagode, pa so več ne meli cejta. Ne ven zake to tak reklamerajo, či včosih ja, včosik pa ne...Al pa zgleda ka je to blo samo od začetka tak. Zapa fertik, takak je to navoda.
TUNČEK
četrtek, 3. november 2011 ob 11:59Navoda je pač železna robača! :jaaa:
Dejan
četrtek, 3. november 2011 ob 13:33Kak so ne več meli cejta? To je venda dopudne bilo, gda majo večjo gužvo. Naroči popudne :hihihi:
TUNČEK
četrtek, 3. november 2011 ob 18:17Ke pa , če je človik lačen dopudne, te more čakati do odvečera ali večera ?
zobl
četrtek, 3. november 2011 ob 18:20Legionar je napisal/a:
Kda pa sen jaz gnes naroča pizze z Jagode, pa so več ne meli cejta. Ne ven zake to tak reklamerajo, či včosih ja, včosik pa ne...Al pa zgleda ka je to blo samo od začetka tak. Zapa fertik, takak je to navoda.
Roko na srce, pizza iz Jagode ni nič posebnega, ka bi ti treba biti hud ka so te odslovili \"ka nemajo cajta\"

Legionar
četrtek, 3. november 2011 ob 19:50Dejan je napisal/a:
Kak so ne več meli cejta? To je venda dopudne bilo, gda majo večjo gužvo. Naroči popudne :hihihi:
Ja, samo te nej napišejo, ka dostovlajo samo te, kda majo cejt. Ker či piše DOSTAVA NA DOM, te pričakuvleš, ka lehko pozoveš, pa ti jesti prpelajo. Ne pa samo te kda majo cejt. To je takak te v oštariji s pijačo nebi postregli, češ ka nimajo cejta. :hehe: Či majo to v ponudbi, pa či prideš normalno ob normalnen časi, te bi pijačo moga dobiti. Či pa neš, češ ka nemajo trenutno cejta, tepa de se ti venda vse skup malo zamerilo. :hihihi: