Almanah torek, 28. junij 2011 ob 22:33

prlek 1825.....osebno tebe in tvoje kolege Vabim v klet Vinoreje Kaučič....pa da probaš vino..lehko prek zasebnega sporočila ali javno...se zmeniva ....pridi in probaj...pogledniva gorice, pogledniva klet....sprobajva vino...in če je resen tak neužitno.....zaperemo vse vkup dol...ker takšnega vina nečemo odovati.

prlek1825 torek, 28. junij 2011 ob 22:33

no da smo glih pri gasilskih veselicah,,,pustmo zej hrono pa pijačo....mene zanima neke ven ke je kriza pa vse ali vseeno zake so gasilske veselice vse meje obiskane, pa gledim v našem društvi pa letos v lotmerki pa ki koli nega lidi pridejo gasilci z drugih društev ki nekak že skoron morejo zaradi reda ovačik pa lidi nega. se ne rečem tudi na drugih feštah nega nekšne gužve ali vseeno se mi vidi ke se zbere na drugih feštah več lidi.

Pa tudi če poglednemo primer letošje lomterške veselice potrudli so z z dobro muziko ki so jo po vsej verjetnosti tudi dobro pločali, ke bi te privobili lidi pa neje blo nekšega interesa.
Pa ki koli človik gledi lehko se potrudiš kak se češ obiska več nega niti pol tak kak je nekda blo.

prlek1825 torek, 28. junij 2011 ob 22:56

Almanah je napisal/a:
prlek 1825.....osebno tebe in tvoje kolege Vabim v klet Vinoreje Kaučič....pa da probaš vino..lehko prek zasebnega sporočila ali javno...se zmeniva ....pridi in probaj...pogledniva gorice, pogledniva klet....sprobajva vino...in če je resen tak neužitno.....zaperemo vse vkup dol...ker takšnega vina nečemo odovati.


ne me narobe razmiti...jaz sem reko ke ne poznam od koga je vino ne šinflem tistega od kerega je vino ke niti ne poznam,,glovno toti liter ke smo ga mi pili je ne bijo nikšen, to sem tudi takoj kelnari reko (bijo je nekši mladiček) pa je reko kej nej jaz (tudi to mislim ke odnos do vina neje nikšen, magari neje vučeni kelnar mislim ke je odnos do vina takšen ke se te proba pa pita ke je narobe). To me je fejst svadilo. Te sem štejo jesti čvapčiče jih je ne blo te sem si naročjo bograč pa še notri nejšo čunto….in to mi je vse zdignolo pritisk ke tudi tu pišem. Tudi som ven kak je pri flaširaji od 1000 glažov don primer se ziher lehko zgodi ke pri kerem ki ke pride narobe in tisti te ponavodi pride glih na takšo točko ki nebi smejo. Zoto nečem šinfati človeka od kerega je vino ke več kak en glaž ga nesmo spili ke se nam je tisti glaž zamerjo.
Nigi nesem napiso od koga je blo vino drugi lidje pišejo ke nesem štejo nikomo slabe reklame delati, tudi sem zato ke se tisti komentari ki piše od koga je vino cenzurira,,ke v totih cejtih človeki hitro narediš slabo reklamo zaradi male napake ki si jo naredi,,,ke mislim ke neje tema foruma namenjena ke bi komo delali reklamo niti ke bi ga sprovlali v slabo luč.
Pa ne rečem ke toti vinogradnik nema dobrega vina (nemren ne šinfati ne hvoliti ke ne poznam), jaz samo to trdim in od tega nem odstopo ke sem pač na veselici doživjo.
Pa še tu nebi tak reagiro če bi kelnari bilo v interesi pa bi se pozanimo al pa probo al ne vem ke, ke je blo z tistim litrom narobe. Ne se je prav vidlo ke je samo gledo ke de odo te pa kda pokasira bone pa mo je vseeno za vse….in stvari so se v meni stopnjuvale ke mi je zavrelo ke sem začejo tu pisati.
Redko takše prireditve šinflen ke ven ke je težko to organizirati, samo me je vse tak daleč spravilo….rejši bi bijo ke bi hvoljo stvari kak šinfo.

Kda sem šo na veselico pa čujo muziko na daleč pa kakši den pret vidjo ke se šotor postovla sem bijo prav veseli ke bom neke lepega doživjo v lotmerki pa dopalo se mi je ke sem vidjo kak se gasilci trudijo na konci pa sem bijo ražočarani.

Almanah torek, 28. junij 2011 ob 23:15

nisi da odgovora niti na zasebno...zrihtan ti obisk pri Vinoreji Kaučič....hodi probaj...če češ...nič ne skrivlemo. Si Vabljeni......z kolegi vred. Toti en liter ke te ga lehko spili ( če je tak slabo) bon že častja.

zobl torek, 28. junij 2011 ob 23:39

Hmmmm..

To je zaj isto kak da jih 20 gre jest v restavracijo in si naročijo nekšni šnicl, krompir in ostalo poleg, te pa eden od totih provi ka je doba šnicl keri ma čuden žmah pa ka mu je ne blo dobro za jesti, drugih 19 pa jih razlaga kak so dobro jeli pa ka jin je bija dober šnicl in totega enega prepričovlejo ka on ne ve kaj je šnicl .

Vedno se lehko zgodi ka nekšna flaša vina ma "čuden " žmah, nažalost takšo stvor tudi treba vzeti v obzir.

Kej se tiče bograča, osebno sen jih dosti v živleji poja in zaenkrat kosti v jen nisen še meja Mislec

Dejan torek, 28. junij 2011 ob 23:47

Sej ma tüdi fsakši človik drgačen žmah pa ne nujno, ka je vsen toto vino dobro. No zej, či je nobenemi v večji drüžbi ne bilo dobro, te je že morti bija kakši pokvarjeni glaž al pa vsi pivo pijete Hihihi

Za bograč pa te lehko v soboto na trgi poglednete, či bodo notri čunte ->

http://www.facebook.com/event.php?eid=220167681356408

PRLEŠKI PISKER - TEKMOVANJE V KUHANJU BOGRAČA

TUNČEK sreda, 29. junij 2011 ob 10:55

Joj keko guča ot enega glaža vina in porcije madžarskega gulaža !!!?

Vuuhuu Haha

karantanija sreda, 29. junij 2011 ob 12:57

Kej ste se zej na jega (prlek1825) spravele. Preštederejte izvor jegovega vzdefka. Čista reklama za laško pivo, pač ne ve kak more vino zglednote............ Hihihi

prleška puca sreda, 29. junij 2011 ob 13:39

PREMALO GRENKO BLO KA BI PO LAŠKEN ŽMAH MELO Nasmeh



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.