torek, 10. marec 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji, ustanovljen leta 2005. Mesečno nas obišče okoli 500 tisoč obiskovalcev.

Sledite nam

Nastavitev teme

Lotmerški bazen [11] - Forum

Nela

MHA je napisal/a:

Zgledne ka je za letos fertik kalüžaje. Jesensko vreme je tü :jok:

Ve zej so srečni ka je dež, tak ali tak nebi nič zaslužili če je zapstoj......zej že za drugo leto molijo ka de lepo vreme ko de vstopnina :priklon: pametno Polde! :angel:

Zvončica

Z vünašjin namakajon je resen kak zgleja konec....pa mo se od Martineka dale lehko od znotra namakali.

Nela

In kak je ke zej stanje na bazeni???? So ga ze pokrili? Ali se zej zabe namokajo malo? No sicer vstopnine nega, taka lahko :jezik: :jezik:

MILAN

:vuuhuu:
bazen pokrit
voda mo 29 stopinj
užitki ka te kap

:hm: :hm: :huh:

MHA

Či pa de komi prevroče, pa nej san glovo skozi plotno porine :ideja:

MHA

En dober kolega mi je do plovizob za računalnik, zato bon zej lehko objava sliki, ka te vidli v čen se koplemo...

MHA

Dejan

Ke je te to postovleno al kak je to? To so zej po kej delali? :mislec:

MHA

Ne, to je blo te, dere so ga obnovlali, san sen pred ne moga slik naložiti.

Zvončica

Jaz pa sen prvo mislila ka ga že poprovlajo.....ka me to nebi nič čüdilo:pisk:

MHA

Da sen s telefonon slika, pa kabla niman za računalnik ka bi lehko gor djo, zato sen zej, ki sen plovizob doba.

dušan1

Mi delüvle, ka do naredle drsališče

lp

dušan

MHA

Jas dere sen to vida, sen tüdi misla ka drsališče delajo, da tota ograja tak vün vidi. Lehko bi zej čez zimo naredli drsališče :vuuhuu:

Zvončica

Dobra ideja....vrag ve če do se ta provi toga zmislili:mislec: pa bi se te res tan plac oživja...pa kühano vino bi pili...te bi se drsali (ve je do zdravstvenega ne daleč):aplavz:

Jernej

:ploskac: Ges kumaj cakam da bom pa z Nelov sao kalüzat :veselko:
No vüpam ka de vreme tüdi fajn letos! Lotmerk kak Lotmerk! :juhuhu:

optix

glede na to, da je lansko poletje bil vstop na ljutomerski bazen brezplacen, letos ne bo.
dvomim, da bo taksna guzva kot je bila lani na bazenu...

realno gledano, lotmerski bazen je dalec nerentabilen, ze leta in leta...

poleg pa so se bioterme , zgodbo o dva soseda - zupanom i direktorjem segrapa pa verjetno vsi poznajo, se je ze kar pisarilo o teh navezah na tem forumu ....

:pisk:

MHA

Na žačetki kakših 14 dni, ali pa še to ne, de vendar san zapstoj. Gužva de odvisna od cene. Mogli bi nareti neke scoj, naprimer 5-metrsko skakalnico, pa za deco neke, ka nebi san en bazen bija, pa nekšo nočno kopaje bi tüdi lehko blo. Segrap pa bi tüdi lehko kak protiuslugo vloža nekši penes v bazen. :tiho:

Nela

MHA je napisal/a:

Na žačetki kakših 14 dni, ali pa še to ne, de vendar san zapstoj. Gužva de odvisna od cene. Mogli bi nareti neke scoj, naprimer 5-metrsko skakalnico, pa za deco neke, ka nebi san en bazen bija, pa nekšo nočno kopaje bi tüdi lehko blo. Segrap pa bi tüdi lehko kak protiuslugo vloža nekši penes v bazen. :tiho:

Ja jaz tudi mislim, ka bi taksne novosti pritegnile lidi. Jaz bi mogoce tudi rejsi sla nekam drgan, ki je vec moznosti za cofotanje pa norijo, kak pa sen, ki je samo en veki bazen, pa por mini skakalnic. :heoa:

MHA

Na bazeni pa dale koplejo, bazen je v obliki pravokotnika pa še nekši v obliki kroga :mislec: Vendar mo še jakuzzi dobili :hejho:

Dejan

Sen glih fčera ša tan mimo ja, pa so delafci na veko nekej rovali. Zej bi se že lehko kopali tote dni, kakšo lepo vreme je

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.