Zvončica
sobota, 11. avgust 2007 ob 23:13Na toti karikaturi zgledne ka riž sadimo.....samo ne ven ka je te tü poanta toga?????:bebast:
Pepek z brega
sobota, 11. avgust 2007 ob 23:20Zvončica droga, nič si zavolo toga glave ne beli.
Ven avtor tüdi ne zno, kej je šteja povedati, pa je zavolo toga fseeno honorar veselo v žep popoka.:jezik: :jezik:
MHA
nedelja, 12. avgust 2007 ob 16:10:huh: :mislec:
Prekmarci so san fošni, ka smo si mi v Lotmerki bazen zrihtali.
Dejan
nedelja, 12. avgust 2007 ob 17:43Hehe. S ten so venda šteli pokozati, ka je tak malo vode notri.
MHA
nedelja, 12. avgust 2007 ob 17:48Eh da pa so čüdni. Vepa keko deža je blo, taka bi še lehko en bazen scoj napunjo.
Jas ali na razmin ke mo riš sküpnega z bazenon :huh:
Makaveli
nedelja, 12. avgust 2007 ob 17:57MHA je napisal/a:
Eh da pa so čüdni. Vepa keko deža je blo, taka bi še lehko en bazen scoj napunjo.
Jas ali na razmin ke mo riš sküpnega z bazenon :huh:
to samo prekmurci vejo...pa da bi bor blo smešno za vse ne pa ka dojo sliko notri ki jo kak zgleja razmijo samo prekmurci....nimajo glih dobrega smisla za humor
Nela
nedelja, 12. avgust 2007 ob 20:54Samo res ja, jaz tudi nevem kej so s toto sliko šteli povedati, škoda da so komentar ne poleg napisali da bi še mi razmili za kaj se gre :haa: :mislec:
MILAN
nedelja, 12. avgust 2007 ob 21:56
nesen vida slike pa me zanima
Nela
nedelja, 12. avgust 2007 ob 22:08MILAN je napisal/a:
![]()
nesen vida slike pa me zanima
Milan slika je na 8 stroni, samo nazej si klikni.
MILAN
nedelja, 12. avgust 2007 ob 22:13
hvala Nela
mislin ka se norca delajo
bor de neke zraslo
mi pa le momo vodo
MHA
ponedeljek, 13. avgust 2007 ob 16:54Makaveli je napisal/a:
to samo prekmurci vejo...pa da bi bor blo smešno za vse ne pa ka dojo sliko notri ki jo kak zgleja razmijo samo prekmurci....nimajo glih dobrega smisla za humor
treba Jerneja pitati, či je un zrazmo :hjooj:
Zvončica
ponedeljek, 13. avgust 2007 ob 19:20Ka pa če so mislili ka de nas zej v toten noven bazeni vsakši den teko kak je Kitajcov....:angel:
Nela
torek, 14. avgust 2007 ob 16:51MHA je napisal/a:
Makaveli je napisal/a:
treba Jerneja pitati, či je un zrazmo :hjooj:
To sen glih štela predlagati, da počokejmo kaj de Jernej pokomentero......nekej si že muvi :vuuhuu: taka bo neke :mislec:
Nela
torek, 14. avgust 2007 ob 20:03No gnes pa sen te še jaz hodla kalüžat.......:vuuhuu: ka sen malo sprobala kak je, vredi je, voda je malo nekšno hladna, a se navodiš ko malo zaplavaš.Bilo je kar neke lidi moren rečti, pa vidi se mi to ka so naredli 2 \"pasa\" za tiste ki radi plavamo....:aplavz:
Nela
torek, 14. avgust 2007 ob 20:07
Evo ka van malo lušte naredim :rozica: :rozica: :rozica:...čopi čopi čopi :angel: :angel: :angel:
Nela
torek, 14. avgust 2007 ob 20:16
MHA
torek, 14. avgust 2007 ob 21:20Nela je napisal/a:
...pa vidi se mi to ka so naredli 2 \"pasa\" za tiste ki radi plavamo....:aplavz:
Kakša dvo, či pa so trije :hjooj:
Jernej
petek, 17. avgust 2007 ob 21:48Makaveli je napisal/a:
Nela je napisal/a:
vir: Vestnik
ke pa te totin po ne paše?:hud:
brš so folšni! :hjooj:
Zvončica
sobota, 18. avgust 2007 ob 00:13Nekak se mi le vidi ka so to kakši stori štos zej ponücali....da še neje dugo od toga ka je bilo na našen bazeni skoro tak:jezik:
MHA
sobota, 18. avgust 2007 ob 00:41Te pa z cejton malo zaostajajo:mislec: