gorgona torek, 15. maj 2012 ob 12:15

Policisti mursoboške policijske uprave so zaradi storitve kaznivih dejanj gospodarske kriminalitete ovadili tri osebe iz pomurskega javnega zavoda. Po neuradnih informacijah gre za domnevne finančne nepravilnosti v javnem zavodu Zdravstvenega doma Ljutomer.

Zoper nekdanjega direktorja javnega zavoda so zaradi utemeljenega suma podali kazensko ovadbo za tri kazniva dejanja zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti, saj je več zaposlenim neupravičeno izplačeval nadurno delo in delo po podjemnih pogodbah. S temi dejanji je javni zavod oškodoval za 308.186,81 evrov.

Zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja poneverbe so kazensko ovadili tudi javno uslužbenko tega zavoda, ki denar od opravljenih in zaračunanih storitev ni predala v računovodstvo zavoda, ampak ga je predajala tretjemu osumljencu, izdane račune pa je uničila.

Tretji javni uslužbenec v istem zavodu pa je kazensko ovaden zaradi napeljevanja javnevuslužbenke k storitvi kaznivega dejanja poneverbe, saj ji je naročil, da mora denar od določenih opravljenih storitev predajati osebno njemu.

vir.sobotainfo
dejan mene neke zanimle in prosim za odgovor...zakaj nisi dal te teme kot prvi gor na prlekijo?te je mogoče kaj strah za finančna sredstva?prosim odg...
drugače pa ja se čist strinjam z krimiči stisnti ga pa ovadite pa nabubikate fejst...se se ve što je to bija pa što ne..

Dejan torek, 15. maj 2012 ob 12:27

Haa Niman pojma

http://www.prlekija-on.net/lokalno/4156/kazensko-ovadili-tri-zaposlene-javnega-zavoda.html

Za kakšna finančna sredstva pa bi se jaz nej boja? Sej pa nič ne dobin od nikoga...

Pa če vüro pogledneš, vidiš, ka je blo dve vüri pret objovleno, kak na sobotainfo...

Almanah torek, 15. maj 2012 ob 12:29

pa kaj utrujate Dejana s totimi sredstvi....pa Vam je napisa že najmeje 10 krat, ka ne dobi nič od zato...

Ja vem, zej de se eden nejša, pa de ša na SUPERVIZORJA, pa de tan vida, ka je leta 2010 dobja od občine 310€....te še je bija drugi župan...ta ka...

Pa dajte hejejte Dejana s takimi zajebavati, ka smo lehko Vsi veseli ka se še nehče neke trudi pa dela za obveščenost PRLEKIJE.

gorgona torek, 15. maj 2012 ob 12:41

nič ne provin za sredstva ve hvala boge če jih dobi to je resen...resen pa je tufi ka sen mogoče glede objove malo površno pogledno in se opravičujem.

TUNČEK torek, 15. maj 2012 ob 15:24

Dejan je napisal/a:
Haa Niman pojma

http://www.prlekija-on.net/lokalno/4156/kazensko-ovadili-tri-zaposlene-javnega-zavoda.html

Za kakšna finančna sredstva pa bi se jaz nej boja? Sej pa nič ne dobin od nikoga...

Pa če vüro pogledneš, vidiš, ka je blo dve vüri pret objovleno, kak na sobotainfo...


Moš praf, zake bi se ti moga nečesa bojati. Nemreš pa tüdi najbrš skos sideti na forume. Jaaa

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.