Zvončica torek, 7. oktober 2008 ob 23:46

Ke pa je tü igrišče za deco....pa košarkarsko na prosten???

Jernej sreda, 8. oktober 2008 ob 00:42

MHA je napisal/a:
Aplavz To ja

Vüpan ka mo dobili raspis, pa ka se zrihta to, kej je obečano. Muzej kasaštva To ja


Lotmerski hipodrom je tak drügi naj starejsi
hipodrom za kasaske dirke v Evropi.

Naj staresi je na Dunaji
drügi pa je Lotmerski(Ljutomerski)!

Makaveli sobota, 11. oktober 2008 ob 13:38

Dejan je napisal/a:
Povabilo k izvedbi projekta

Občina Ljutomer namerava v letu 2009 nadaljevati z vlaganji v športno-rekreacijsko infrastrukturo na območju ŠRC Ljutomer.
V sklopu investicije namerava med drugim urediti kopališče (garderobno-sanitarni objekt, ogrevanje bazena, tobogan,…), nogometno igrišče (sanacija igrišča in atletskih objektov, izgradnja tribun z garderobami in sanitariji,…), urediti muzej kasaštva ter celotno komunalno infrastrukturo.
V ta namen se Občina Ljutomer prijavlja na Javni razpis za izbor operacij za sofinanciranje investicij v športno-rekreacijsko infrastrukturo – II, ki je bil objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije št. 86 z dne 5. 9. 2008.
Vse zasebne vlagatelje vabimo, da se v zvezi z navedeno investicijo oglasijo na Občini Ljutomer, Vrazova ulica 1, 9240 Ljutomer, pri gospodu Janezu Rožmarinu.
evo pa ke samo toti fuzbal,če pa je prek preveč igrišč za fuzbal(na stadijoni so 3,za partizanon sicer več nega,pa na šoli- se provi 5 igrišč) za košarko pa je ENO v CELEN lotmerki(2 če štejemo še ovo ke je BLO za partizanon),te pa ne ka bi še kaki 2 naredli kcoj.oni do rejši za fuzbal obnovlali igrišča za košarko na prosten pa je niti malo ne poskrbljeno.saj pa to je sramota.jaz ne ven kakšni bedoki tote razpise delajo, 1 igrišče na šoli je za košarko pa še toto je v bednen stanji ka joj in te oni idejo fuzbalskih obnovlat a košarke pa niti nigi ne omenijo ka bi dali razpis ka bi se kakšno eno al pa 2 zgradili.eh brezveze vse skup

Jernej sobota, 11. oktober 2008 ob 23:11

....ja za večina je nekda bio šport samo fuzbal..nogomet Nogomet
...gnes den pa je se "moda športa" tüdi pri nami spremenila
...košarka, tenis, bilijard ja še keglanje in pikada...itd..

Zdaj pa treba tüdi mesto
za tej šport nareti! Košarka Hokej Bilder Igram Boksar

Makaveli sobota, 22. november 2008 ob 17:28

samo moreš glejati ka puno lidi igra košarko in nemre meti mesto 1-2 igrisc. to nikak ne ide skup.

MHA sobota, 22. november 2008 ob 18:48

Te pa te pač v dvorani špilali košarko, v dvorani se lepše igra kak pa na asfalti.

Dejan sobota, 22. november 2008 ob 19:13

V Lotmerki že dugo nega več posluha za mlode lidi. Pret bomo dobili še dvo doma za ostarele, kak eno pošteno igrišče na prosten. Tak to je pri nas, kar je žalostno.

MILAN sobota, 22. november 2008 ob 19:58

Hjooj čiglih dobimo igrišče bomo dobili takšega ki de to vodja ka de fse vničja
tak kak se godi povsod indi.

Zvončica nedelja, 23. november 2008 ob 01:16

Košarkarsko igrišče na prostem bi moglo definitivno biti. Mlodi jo radi igrajo, na prosten pa še rejši ka se družijo.....dvorana je neprimerljiva s štimungo špilaja na lüfti....pa pitan se keko mlodih de sploh lehko igralo v joj "gda jih prime".....za dvoransko rekreacijo nücaš športno opremo, za špilaje na prosten pa samo žogo.....ne, neje dobro ka se to opüšča....zej de te ostala varianta še edino na OŠ.Skakec

MILAN nedelja, 23. november 2008 ob 08:51

Alooo
NA PLAC POSTAVITI DVO MONTAŽNA KOŠA PA NAJ TAN ŠPILAJO
KA BOR NEDE PLAC SAMEVA.

Zvončica nedelja, 23. november 2008 ob 23:43

Pomežik Aplavz Aplavz Aplavz ej, to pa je super ideja.....pa na vsakšo kobačo še po dvo za individualni trening.....

MILAN ponedeljek, 24. november 2008 ob 08:38

Hjooj škoda ka se je že neše ne tega pret spotja

Dejan torek, 25. november 2008 ob 12:16

Sej pa je bija letos turnir košarke na glovnen trgi.

Evo novico:
http://www.prlekija-on.net/sport/basket-na-placu-v-ljutomeru.php

Glede na to, ka pa je trg vedno bol al meje prozen, bi koši lehko vedno tan stali Nasmeh

MHA torek, 25. november 2008 ob 18:38

F preši pa si lehko odehovlete, pa hladite keri te špilali. Košarka

MHA petek, 18. november 2011 ob 12:00

Gnes je po pošti prišla anketa ke si Lotmeržanari mislimo glede prometa v Lotmerki. Fse pohfole za to! To ja Končno lehko kakšo besedo tüdi prebivalci rečemo. Upan ka de čin več takših anket prišlo, še z kakšin fprašanjon več, pa malo več placa za pisati Haha Meni je pri zodjen fprašanji placa sfalilo. Nasmeh

Legionar petek, 18. november 2011 ob 13:11

To je vredi pa prav, samo či do le to kej upoštevali.

MHA petek, 18. november 2011 ob 13:47

To mo pa vidli. Jas prvo ke sen napisa, sen napisa prepovedati tranzit na relaciji Ormoš - Lotmerk - AC. Upan ka do na kunci objavili rezultate ankete.

TUNČEK petek, 18. november 2011 ob 15:34

To s prepovedjo tranzita de problem. Da pa so vün dali anketo je pa plus, se račünajo na kakše pametne pripombe. Jaaa

MHA petek, 18. november 2011 ob 19:56

Sej pa mojo AC, pa se naj tan vozijo.

gorgona petek, 16. december 2011 ob 23:04

zej pa tak sicer neven če je to pametno ka napišen pa vseeno bon...gnes sen po kabelski gleja prenos občinske seje in je eden od svetnikov izpostavja županji pač ka nej poskrbijo ka se nede grdo o forumih gučalo o njih(ka so nepismeni pa neven ke vse)mislin da je to blo totalno mimo vrženo vprašanje,vprašanje katere so meli v deli v začasa jugoslavije,z ten vprašanjem nam je svetnik,po mojem,hotel vzeti pravico do svobode govora,vsaki ma pravico povedati to ke misli,to pa ka eni lidje mislijo ka so nepismeni pa neven kej vse je ne stvor lidi na forumih ampak njega samega,pred časom(5ali6let)so nam že ukinili eno prleško internetno stron,to tisti dobro vete ki ste že malo duže v ten kak jas,vupan ka nedo še tote,ker vprašanje in tema je definitivno nakazovala nato.to pa kaj se dogaja v občinskem svete pa kaj ne pa tak vemo in nen več o tem komentera,in toti svetnik de za sebe zna što je in ven ka je prijovlene na toten forume,in vupa ka de se ze java in poveda ke je z ten misla al ke ne,po možnosti tudi opravičja nan ki smo na forumi in ki si izmenjavamo samo temo za pogovor in čisti nič drugega,srečo mote ka neste ki v keren večjen meste,ker bi te zarad ljudi ki so na forumi prijovleni(pop tv)zmešalo,ker ni primerjave.pa lpZa dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.